NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo moramo biti strpljivi Uprava radi lavovski posao i mnogo pametnije nego ranije. Siguran sam da naš klub ide uzlaznom putanjom iz dana u dan, naše je da to prepoznamo učlanimo se, kupimo sezonsku i nešto pazarimo u Fan shopu
Bravo....
Prepoznajte momenat zenicani, uocite vise. Kad ako ne sad, Celik vas treba. Halal vam bio nedolazak na stadion do sad, od sad vise halala nema

Prepoznajte momenat zenicani, uocite vise. Kad ako ne sad, Celik vas treba. Halal vam bio nedolazak na stadion do sad, od sad vise halala nema

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kad sam uzimao sezonske pred tekmu fan shop prazan ali pitam cerima kad ce "roba" hahah,kaze trrbalo bi do sezone dresovi valjda i ostalo i on se nada tako.
Dobijem fiskalni racun za sezonske NK Celik na vrhu sezonske pdv sve regularno i po zakonu.
Bas ono lijepo ga vidjet nakon 20godina
Iz razgovora neki dan sa clanom uprave, sto se tice Kalesica u kontaktu su i imaju dogovor ako on ne nadje nista vani da bi trebao potpisati za nas bez obzira na ponude koje navodno ima iz premijerke i lige federacije. Uglavnom plan je dovesti sto treba do odlaska na pripreme na Kupres.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Nema ograđivanja, evo već Sadikovića stavljam u formaciju

Više bi njega volio nego kalesića, logično jača karijera, pravi rutonja, a igra više zadnjeg veznog nego naprijed, kalesić je dosta ofanzivniji, mislim da smo tu ok sa delićem i međuseljcem.
Hajmo rutonje, 10 KM mjesečno za člansku i sezonsku slavnog legendarnog Čelika iz Zenice.

-
Sadikovic i krilo koje moze igrati i špica - rutonju.
Vardo,Telalovic,Palackic,Delic,Medzuseljac,(Kalesic,Sadikovic) nebi imali vise pravo govorit kako nam veza skripi ,napokon slatke muke u vezi
Je li moguce da je do igraca ili do klubova, do sada 90% igraca koje o kojima diskutujemo u ovoj ligi, kada otvorim na transfermarkt, vidim da svake sezone mijenjaju klubove. Je li moguce da se ne mogu zadrzati ni u jednom klubu min. 2 sezone?
Džabe hajcaš kad potpisuje špic koji može igrati i kriloprisonbreak je napisao/la: ↑21 srp 2025, 21:35Sadikovic i krilo koje moze igrati i špica - rutonju.

Golmani: Durmo
Bekovi: Sivac, Heco?/Babić, Smajlović, Bureković
Stoperi: Horić, Isaković, Hodžić, Mašetić, Babić
Vezni: Vardo, Telalović, Delić, Međuseljac, Palačkić, Sadiković?/Kalesić?
Krila: Popović, Durmiš, Šero, Jamaković
Napad: Mašić, Spahić, Jamaković
Boldirani U21 centralno bosanska zeničko dobojska golobrada jalija la masija.
Još golman i

Upravu ste ono je bio Enis Sadikovic brat od ovog Damira. Enis je igrao polusezonu sa Regojem kad nismo imali poraza i ostali u ligi a Jajce ispalo. Ovaj Damir je jos bolji igrac sjecam se iz Zelje imao je jak udarac cesce se odvazi na sut sa distanice. Pozelio sam vidjeti dobar sut van 16m a ne nesto kilavo. Mozda Sadikovic i jest bolji igrac ali eto bio bih zadovoljan i sa Kalesicem.
Ko zeli nek zamisli Kalesica umjesto Sadikovica. Samo je tu znak pitanja
i golman.

Samo Čelik zenički !!!