NK Čelik
Re: NK Čelik
Kakvi su ovo tranferi u akademiju,jaca nam s kesom akademija ,treba od njih pozajmit kes za kakve rutonje 

Telalović, Babić, Spahić, Palačkić, Hodžić i ako taj mali Hećo ostane sa prvim timom, te igrače treba maksimalno forsirati ove sezone. Ako su vec talenat i kvalitet daj da ga pokazu.
Neko će startati, neko mozda dobije 30, neko 15 minuta ali i to je nesto, siguran sam da ce dati sve od sebe da se dokazu.
Smajlović na drugu stranu, on je vec standardan u prvih 11.
Ovo sto se radi sa akademijom i dovođenjem omladinaca sa strane je odlicno, nadam se da ce lijepa prica potrajati i dati rezultat na kraju.
Neko će startati, neko mozda dobije 30, neko 15 minuta ali i to je nesto, siguran sam da ce dati sve od sebe da se dokazu.
Smajlović na drugu stranu, on je vec standardan u prvih 11.
Ovo sto se radi sa akademijom i dovođenjem omladinaca sa strane je odlicno, nadam se da ce lijepa prica potrajati i dati rezultat na kraju.
-
Dobit će svi šansu ali ne možeš davat šansu i forsirati ako su ti pola igrača na terenu juniori ili golobradi i da gledas opet izbij nabij,to dakle nema nigdje u svijetu, ima ovako za banane lige.Mlad igrač stasava uz iskusne igrače i pomalo ga čeličiš da on postepeno pokazuje šta zna sa loptom, a ako ti njega s.jebes u startu gdje ti kičmu drže mladi igrači onda nema od njega ništa on je izgorio.Da je to tako Barcelona bi trpala svojih bruku talenata ali jedan je Yamal na terenu iz OP ili Dinamo, a svake godine njih par dobije postepeno šansu dal u klubu da li da se čeliči u drugim klubovima.Njih 3-4 ako ti igraju izbij nabij i taj sutra što bi vrijedio milione mora igrati kao oni jer fudbal nije tenis.
Kako ovo u akademiji se dovode sve djeca sa strane.A gdje su zenicka djeca? A raja u prvom timu hoce da je makar 7 igraca iz Zenice
De ba malo da se usaglasi to
Kad sam ja govorio da igraju i da se dovode samo najbolji i najkvalitetniji igraci bez obzora odakle su ,jebo te vise i zenicko dijete ako je mutav ko Ahmetspahic!!!

De ba malo da se usaglasi to

Kad sam ja govorio da igraju i da se dovode samo najbolji i najkvalitetniji igraci bez obzora odakle su ,jebo te vise i zenicko dijete ako je mutav ko Ahmetspahic!!!
- BatistutA19
Ma samo najbolji nek igraju odakle je apsolutno me ne zanima sve su nasi sve ijedan grad ,jedino uvjek bi guro ove nase zenicke juniore izlazne dobre prije Prguda Tolja i slicno.
Ja juniore nijednu nisam gledo tako da ne mogu nista rec a definitivno bi guro Telalovica u prvih 11 i ako se pokaze dobrim dat mu ugovor odmah kad se moze sa koliko god ne znam.
Sto se tice pojacanja valjo bi golman ali dobar ne samo broj i mozda taj veznjak jedan dobar i krilni napadac.
Imamo solidnu ekipu trebali bi bit ekipa za vrh a mozda ta bude jedinstvena 2 liga a cito.sam.cak postoji opcija 2 lige u 2 grupe prvaci razigravaju za ulazak jer ne vjerujem ja da ce iz lige 10 ispadat uvjek 2 kluba sigurno ce deveti baraz igrat sa drugim iz 2 lige.
Sto se tice zelja sa kim volio bi kuci da otvorimo pobjedom ne bi samo volio Slobodu ,Stupcanicu i Gosk , mozda 2 kolo u goste laksem protivniku a nikako.ne bi volio prve dvije kuci i onda te potrefi 13 u goste i na proljece ,14,15 kolo opet gosti ,uvezano 3 u goste..
Kako idu sezonske ima li brojki koliko prodato hocemo li prebacit od prosle sezone brojku.
Jos se nista ne zna sa kim cemo igrat prijateljske dalje osim ovog turnira u Vitezu.
Ja juniore nijednu nisam gledo tako da ne mogu nista rec a definitivno bi guro Telalovica u prvih 11 i ako se pokaze dobrim dat mu ugovor odmah kad se moze sa koliko god ne znam.
Sto se tice pojacanja valjo bi golman ali dobar ne samo broj i mozda taj veznjak jedan dobar i krilni napadac.
Imamo solidnu ekipu trebali bi bit ekipa za vrh a mozda ta bude jedinstvena 2 liga a cito.sam.cak postoji opcija 2 lige u 2 grupe prvaci razigravaju za ulazak jer ne vjerujem ja da ce iz lige 10 ispadat uvjek 2 kluba sigurno ce deveti baraz igrat sa drugim iz 2 lige.
Sto se tice zelja sa kim volio bi kuci da otvorimo pobjedom ne bi samo volio Slobodu ,Stupcanicu i Gosk , mozda 2 kolo u goste laksem protivniku a nikako.ne bi volio prve dvije kuci i onda te potrefi 13 u goste i na proljece ,14,15 kolo opet gosti ,uvezano 3 u goste..
Kako idu sezonske ima li brojki koliko prodato hocemo li prebacit od prosle sezone brojku.
Jos se nista ne zna sa kim cemo igrat prijateljske dalje osim ovog turnira u Vitezu.
To bi bilo beton

Znači forum želi takmičarski broj 14. , hoćemo 7 gostujućih i 6 domaćih na jesen, a onda na proljeće po promociju

Kupanje u neretvi i na moru u tuzli

Može i gošk u septembru u gostima pa kupanje neum

Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 20 srp 2025, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
- limvolikce
Ko prođe juniore automatski je upisan kao zeničko dijete!Zamorano je napisao/la: ↑20 srp 2025, 19:58 Kako ovo u akademiji se dovode sve djeca sa strane.A gdje su zenicka djeca? A raja u prvom timu hoce da je makar 7 igraca iz Zenice![]()
De ba malo da se usaglasi to![]()

Mada, u trenutnom stanju kad kažemo "zeničko dijete" misli se na "da uštedino malo". Dva igrača jednake kvalitete, ostavljaš, logično je, zeničko dijete zbog ekonomičnosti ali i dizanja morala mlađim naraštajima jer je važno da imaju neki garant da ako se dobro radi i imaš talenat, možeš biti dio prvog tima.
Ne moze Banovici kuci,moze samo gostovanje na pocetku sezone...Boravak kod Robije iz Vozuce,rostilj I kupanje na Krivaji,pa u Banovice da nas docekaju 2 Banovicka RobaTruhlo je napisao/la: ↑20 srp 2025, 21:31To bi bilo beton![]()
Znači forum želi takmičarski broj 14. , hoćemo 7 gostujućih i 6 domaćih na jesen, a onda na proljeće po promociju
Kupanje u neretvi i na moru u tuzliMože poslje toga banovići kući pa kupanje u bihaću
Može i gošk u septembru u gostima pa kupanje neum![]()
Ma samo me redni broj 14 interesuje. Prosle godine sam naslutio dva domacinstva i gostovanje Travniku, ovaj put nista takvo. Gostovanje TC-u, ovdje Stupcanica, idemo Bratstvu i dolazi Sloboda.
4 kola, 12 bodova i delirijum na tribinama.
Peto kolo, Vitez ili Travnik svejedno je, crno-crvena invazija dilazi.
4 kola, 12 bodova i delirijum na tribinama.
Peto kolo, Vitez ili Travnik svejedno je, crno-crvena invazija dilazi.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nema puno dijaspore 23.08! Da je do 16.08 ili 09.08 prvo kolo bilo bi dijaspore,ovako 23ceg nema niko,jos ako budes gostovo prvu tekmu pogotovo nema dijaspore 30.08!FRLegioen je napisao/la: ↑20 srp 2025, 20:46Na startu 2 tekme u Zenici da napunimo Bilino dok je jos dijaspora u Ze,pa gostovanje u Bihacu,da se kupamo u Uni![]()
Ne znam šta će klub odlučiti, nije baš jednostavno. U svakom slučaju treba tražiti ili 1. ili 14. , repka nas baš sjebe ako se termini poklapaju.
Onako broj 1. prednost je što 7 utakmica igraš kući, prve dvije kući zaredom. Daje neku šansu za hajmo reći vrh tabele na polusezoni. Sa eventualno dobrim plasmanom, onda se može vršiti pritisak na piromana da odriješi kesu za napad na PL. Velika mana je proljeće, gdje otvaraš sezonu sa 2 vezana gostovanja kad su tereni još mekani, natopljeni i loši.
Broj 14. nam nudi 7 gostovanja i 6 kući na jesen. Potencijalno lošiji plasman na polusezoni. Prednost je proljeće otvaraš kući i zadnja utakmica sezone kući. Obe sezone smo bili bolji na proljeće, tako da se nešto pitam išao bih na ovu varijantu.
Ekipu psihički i fizički pripremiti za gostovanja, kad bi išli na ovu varijantu 14., osim Slavije još za 15 dana, ne bi im dao da Bilino vide. Sve prijateljske, pripreme obavezno gosti i to tražiti malo lošije terene i što veće krkane
Onako broj 1. prednost je što 7 utakmica igraš kući, prve dvije kući zaredom. Daje neku šansu za hajmo reći vrh tabele na polusezoni. Sa eventualno dobrim plasmanom, onda se može vršiti pritisak na piromana da odriješi kesu za napad na PL. Velika mana je proljeće, gdje otvaraš sezonu sa 2 vezana gostovanja kad su tereni još mekani, natopljeni i loši.
Broj 14. nam nudi 7 gostovanja i 6 kući na jesen. Potencijalno lošiji plasman na polusezoni. Prednost je proljeće otvaraš kući i zadnja utakmica sezone kući. Obe sezone smo bili bolji na proljeće, tako da se nešto pitam išao bih na ovu varijantu.
Ekipu psihički i fizički pripremiti za gostovanja, kad bi išli na ovu varijantu 14., osim Slavije još za 15 dana, ne bi im dao da Bilino vide. Sve prijateljske, pripreme obavezno gosti i to tražiti malo lošije terene i što veće krkane

Dobra je Robija u Vozucoj ne pitaj me kako znamFRLegioen je napisao/la: ↑20 srp 2025, 21:46Ne moze Banovici kuci,moze samo gostovanje na pocetku sezone...Boravak kod Robije iz Vozuce,rostilj I kupanje na Krivaji,pa u Banovice da nas docekaju 2 Banovicka RobaTruhlo je napisao/la: ↑20 srp 2025, 21:31To bi bilo beton![]()
Kupanje u neretvi i na moru u tuzliMože poslje toga banovići kući pa kupanje u bihaću
Može i gošk u septembru u gostima pa kupanje neum![]()
![]()
Ja bi lično volio Banoviće i Tuzlu na jesen gostovanja da budu da mogu i pogledat ih uzivo