NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo da napomenem da cemo uskoro, mozda krajem septembra, pokrenuti akciju 12. igrac za forumase. Ima jos vremena, pa bih apelovao na clanstvo da se ne brukamo kao prosle godine, vec da ispostujemo akciju i klub, kad vec znamo traziti rutonjice, nutricioniste i ostale klince palce. Zivi bili, pa se citamo od 18:00 u delirijumu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Ko god da je nebitno ali onako gledajuci igrace iz 1lige federacije jer tesko neki premijerligaski spic da dodze prva zelja bi mi bila Mehmedovic pa Sijamija iz Tomislava (spominjao sam ga mnogo puta i prosle godine ) mislim i TRUHLO ga je spominjao ,Mujaric Masic Haracic itd.
Bilo koji od ovih da potpise bio bih zadovoljan
Bilo koji od ovih da potpise bio bih zadovoljan
Otkud on da pristane potpisati, nevjerovatno ocm 

-
Hocel biti jos rutonja osim ovog rutonje 

Ipak sam pogriješiosamocelik je napisao/la: ↑16 srp 2025, 20:42 Znam da je napeto. Al fakat nije fer da ja pišem o imenima. Dobio sam info i tu sam prenio više da naložim atmosferu. Prije 10 dana je bila baš sablasna atmosfera ali isključuje se nekoliko faktora. Liga počinje nikad kasnije i ne treba se zaljetati. Premijer liga je nikad manja i bit će igrača koji realno mogu igrati u PL ali jednostavno nema mjesta i širine. Znam da i ekipa sa portala zna neka imena ali vidim da i oni ne pišu. Nije red da ja bacam bombe![]()

Ako su lagali mene i ja lazem vas
Ps. Ja sad odoh negdje, a ako vas interesuje gdje, bice informacija nesto iza 17:50, pa eto...

Ps. Ja sad odoh negdje, a ako vas interesuje gdje, bice informacija nesto iza 17:50, pa eto...

Samo Čelik zenički !!!
-
Pa mislim da su dosad svi saznali sto pisu ovdje na forumu hahaha
Nisam ja i nek tako ostaneKakhaKaladze je napisao/la: ↑17 srp 2025, 15:13 Pa mislim da su dosad svi saznali sto pisu ovdje na forumu hahaha

Nisam ni ja,saznat ću u 18Redbull je napisao/la: ↑17 srp 2025, 15:25Nisam ja i nek tako ostaneKakhaKaladze je napisao/la: ↑17 srp 2025, 15:13 Pa mislim da su dosad svi saznali sto pisu ovdje na forumu hahaha![]()

c'mon likČe
-
Nisu vala sviKakhaKaladze je napisao/la: ↑17 srp 2025, 15:13 Pa mislim da su dosad svi saznali sto pisu ovdje na forumu hahaha