Nemoze valjda bit Duljevic on nije napadac hahhaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑17 srp 2025, 10:04H.D. ali ne Haris Dilaver
Vidjet cemo sve danas, mozda i grijesim![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Ko napisa H.D, sad moram traziti 

Danas su poranili, ide rutonja za sve pare.
karaju, ne vade

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ako je Duljevic nije klasični napadac nego krilo.
Zanimljivo Duljevic igrao za klub na pocetku karijere.
Iako nije moj tip igraca mora se reci da ima dobar prodor ali tu je da ude u formu i da oživi karijeru. U svakom slucaju dobrodosao ako je on.
Zanimljivo Duljevic igrao za klub na pocetku karijere.
Iako nije moj tip igraca mora se reci da ima dobar prodor ali tu je da ude u formu i da oživi karijeru. U svakom slucaju dobrodosao ako je on.
-
Ma nemoguca misija da je Duljevic..
Ma star je Duljevic, mi trazimo rutonje al do 27-28 godina maksimalno hehe
Ma drug nije nista bolji od Burekovica tj ista situacija. Ako mu treba po sezone,sezona da ude u formu moguce je .
Nemam pojma iskreno o kome se radi
Po ovom tvoj, rekao bi Dilaver, ali prije 2 dana bio na treningu Viteza, tako da...
Iskreno, ne bi volio da on dodje.
Znaci Dilaver.
Ko ga hebe kad mozete Sivca ovde gotivit nakon zabijanja noza u leda onda moze i Dilaver
Ko ga hebe kad mozete Sivca ovde gotivit nakon zabijanja noza u leda onda moze i Dilaver