NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

disara je napisao/la: 16 srp 2025, 19:38 Prema saznanjima našeg portala, prilikom ljekarskog pregleda uprava N.K. Čelika je uvela test na dermalnu vegetaciju, odnosno tzv . test rutavosti. Ovaj test ne samo da je iznenadio fudbalsku javnost u BiH, nego i same igrače pri ljekarskom pregledu.
Prilikom ljekarskog pregleda u pregled igrača je uzeta tzv. ljestvica Gattusovog rutavluka te je igrač Kenan Delić test prošao bez ikakve sumnje pokazujući da će biti veoma bitan kotačić u prvom timu naredne sezone.
Mnogi su se iznenadili ovim potezom uprave kluba, ali saznajemo iz provjerenih informacija bliskih ostalim klubovima u BiH da će se i sami početi upotrebu testa dermalne vegetacije, odnosno tzv. testa rutavosti.
Ostanite uz naš portal i najnovije vijesti iz sporta.
Hahahahaha :pray: :pray: :pray:

Samo rutonje i garonje dolaze u obzir :srce:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Aaaa evo ga, prvi rutonja stigao.

Ljudi ja cekaju zaspao, sad se probudi kad potpis tu.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

disara je napisao/la: 16 srp 2025, 19:38 Prema saznanjima našeg portala, prilikom ljekarskog pregleda uprava N.K. Čelika je uvela test na dermalnu vegetaciju, odnosno tzv . test rutavosti. Ovaj test ne samo da je iznenadio fudbalsku javnost u BiH, nego i same igrače pri ljekarskom pregledu.
Prilikom ljekarskog pregleda u pregled igrača je uzeta tzv. ljestvica Gattusovog rutavluka te je igrač Kenan Delić test prošao bez ikakve sumnje pokazujući da će biti veoma bitan kotačić u prvom timu naredne sezone.
Mnogi su se iznenadili ovim potezom uprave kluba, ali saznajemo iz provjerenih informacija bliskih ostalim klubovima u BiH da će se i sami početi upotrebu testa dermalne vegetacije, odnosno tzv. testa rutavosti.
Ostanite uz naš portal i najnovije vijesti iz sporta.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Nije los ovaj napadač 🤔🤔
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

I ovaj Eugen ce me izludit ali sve sto kaze ispostavi se tacnim,sutra po njegovom napadac i nadam se puno boljim od Masica koji mnogi prizivaju mada i on je bolji od prosle polusezone od sve 3 zajedno..Vidjet cemo sutra akobogda ko je taj napadac..
Ja sam reko dobar veznjak.i napadac i ja zadovoljan ,ostalo sta se bude moglo i uz Sivca koji je dobro pojacanje imat cemo finu ekipu i drago mi za upravu sto su izvukli pouke od prije i prihvataju kritike posebno sa ovog foruma jer oni sve to prate citaju a moguce i komentarisu.
Kenan Delic odlicno pojacanje i pravi veznjak koji nemamo od Rezine.Jos taj napadac sto se najavljuje sto drze u tajnosti cak ne zna ni ona stranica 1 liga ne treba bolja reklama za clanske i sezonske .
Onaj dan kad bila deblokada blizu 2400 lajkova je bilo pa uclanite se svi jebemu majku jer svi ti vole ljudi Celik i prate.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Gledajuci trenutni igracki kadar u cijeloj ligi, sa sigurnoscu se moze reci da uz zalaganje igraca kojim raspolazemo mozemo konkurisat ta ulazak u PLBiH. Mi smo jedina ekipa koja se ciljano pojacava, Gosk tanak za sad, Stupcanica takodje, Sloboda je dovela dosta igraca, ali nema tu nekih ozbiljnih igraca, Jedinstvo je ko mi prije dvije sezone, daj nek se dovodi, pa sta god. Uz jos dva tri konkretna pojacanja mozemo ocekivati prvo, eventualno drugo mjesto na kraju polusezone
Dize se prasina
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Na koliko je potpisan ugovor da li se to zna sa Delicem ,a odlicno predstavljanje isamo.izludise nas cekajuci.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

samocelik je napisao/la: 16 srp 2025, 18:49
Eugen je napisao/la: 16 srp 2025, 18:48 Jesam ja slagao, eto veznjak sutra napadac, mirni budite
Manji rutonja ali bolji igrač nego danas :mrgreen:
Uuuu zar moze bolji ,svaka cast idemo u fajt do kosti
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 20:12
Eugen je napisao/la: 16 srp 2025, 18:48 Jesam ja slagao, eto veznjak sutra napadac, mirni budite
Pa o okusima je teško raspravljati. Recimo Mašić bi po mome mišljenju lego uz Šeru i Marina a iza njih Delić Vardo i Ajde za sada neka je to Ali. Tu je Marin najsporiji koji konstano grize. Svi su sami od sebe neki trkači.
Eh sad, koliko sam čuo nije Mašić, nego igrač koji je trpo. Nije ni Selmir. Po mome mišljenju po iskustvu nije rutonja ali itekako zna.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Crkvice88 je napisao/la: 16 srp 2025, 20:07 Gledajuci trenutni igracki kadar u cijeloj ligi, sa sigurnoscu se moze reci da uz zalaganje igraca kojim raspolazemo mozemo konkurisat ta ulazak u PLBiH. Mi smo jedina ekipa koja se ciljano pojacava, Gosk tanak za sad, Stupcanica takodje, Sloboda je dovela dosta igraca, ali nema tu nekih ozbiljnih igraca, Jedinstvo je ko mi prije dvije sezone, daj nek se dovodi, pa sta god. Uz jos dva tri konkretna pojacanja mozemo ocekivati prvo, eventualno drugo mjesto na kraju polusezone
Mi smo baš kompaktna ekipa, samo da nas malo i sreća pomazi, raspored prvenstveno. Da je kako na početku dobiti Igman, Tuzlu, TOŠK, da se dobro otvori prvenstvo, a onda dalje, samo je nebo granica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

samocelik je napisao/la: 16 srp 2025, 20:23

Pa o okusima je teško raspravljati. Recimo Mašić bi po mome mišljenju lego uz Šeru i Marina a iza njih Delić Vardo i Ajde za sada neka je to Ali. Tu je Marin najsporiji koji konstano grize. Svi su sami od sebe neki trkači.
Eh sad, koliko sam čuo nije Mašić, nego igrač koji je trpo. Nije ni Selmir. Po mome mišljenju po iskustvu nije rutonja ali itekako zna.
Eldin Mehmedovic?
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Rz88 je napisao/la: 16 srp 2025, 20:30
samocelik je napisao/la: 16 srp 2025, 20:23

Eldin Mehmedovic?
Kako bi nam Mehmedović legao na ovu ekipu auuu,ako on bude onda vratit Mašića da igra iza njega,umjesto Alia, e onda napadamo PL :pivo:
c'mon likČe
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Znam da je napeto. Al fakat nije fer da ja pišem o imenima. Dobio sam info i tu sam prenio više da naložim atmosferu. Prije 10 dana je bila baš sablasna atmosfera ali isključuje se nekoliko faktora. Liga počinje nikad kasnije i ne treba se zaljetati. Premijer liga je nikad manja i bit će igrača koji realno mogu igrati u PL ali jednostavno nema mjesta i širine. Znam da i ekipa sa portala zna neka imena ali vidim da i oni ne pišu. Nije red da ja bacam bombe :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

slika

Ide rutonja na max kad ga Jusic i Regoje dotegnu :srednjak: :srednjak:
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma nema ni potrebe, prije zvanicne objave. Ovo sad su slatke muke, kad nam je najveci problem docekati objavu kluba :rock: :rock: :rock:

Ovo do sad je, po meni, odlicno odradjen posao. Jos taj napadac da trpa i vezni, nakon toga popunjavati roster i krenuti u fajt.

Ono sto bih zamolio forumase koji su ovdje a koji pisu i na "onom" forumu, kanite se prepirki sa trolovima. Vidite da im komunikacija nema veze s mozgom, a vi se upirete nesto da dokazete i "otvorite im oci"... Nema potrebe za tim, bar po mom vidjenju, a pogotovo sto nema nikakvog razloga da se kao navijaci Celika oglasavamo tamo. Uradjeno je sta je uradjeno i sa njihove i sa nase strane i to je to.

Svako dobro...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori