NK Čelik
Re: NK Čelik
Daj napisite o kome se radi . Nemoze se cekati vise!

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Evooo ga stigao jeee
Bravo e ovo je top pojačanje

Bravo e ovo je top pojačanje
-
Sta kaze Truhlo jel proso Delic test dlake
Halilović je pravi rutonja, al može i ovaj brko proći

Jesam ja slagao, eto veznjak sutra napadac, mirni budite
-
I ovaj je dva puta uzastopno osvajao FL. Samo da ne bude ko Hrelja...
Srce, čast i ponos!
Evo ga! Pravi orginalni rutonja! Konacno se sve slaze
Daj jos jednog rutonju sto prije objavite da nam se @Avenija vrati
Bit ce izgleda dobar tim sklopljen sa dobrim rutonjama i mladim momcima.
Jos i sutra taj rutonja kad potpise,sta cemo onda traziti od kluba
Valja nesto smisliti do dzume 

Daj jos jednog rutonju sto prije objavite da nam se @Avenija vrati

Jos i sutra taj rutonja kad potpise,sta cemo onda traziti od kluba

Konačno da smo dočekali veznjaka od Arezine mi prizivamo ga
Hajmo jos jednog veznjaka rutonju i napadača i golmana i ja prezadovoljan
Hajmo jos jednog veznjaka rutonju i napadača i golmana i ja prezadovoljan
-
Jos jednog rutonji u vezi i golmana u21.Zamorano je napisao/la: ↑16 srp 2025, 19:24 Evo ga! Pravi orginalni rutonja! Konacno se sve slaze![]()
Daj jos jednog rutonju sto prije objavite da nam se @Avenija vratiBit ce izgleda dobar tim sklopljen sa dobrim rutonjama i mladim momcima.
Jos i sutra taj rutonja kad potpise,sta cemo onda traziti od klubaValja nesto smisliti do dzume
![]()
Valja aveniji pratiti lujinu djecu, ponadao se da će lujo dovesti rutonje, a tamo kamara djece na prozivciZamorano je napisao/la: ↑16 srp 2025, 19:24 Evo ga! Pravi orginalni rutonja! Konacno se sve slaze![]()
Daj jos jednog rutonju sto prije objavite da nam se @Avenija vratiBit ce izgleda dobar tim sklopljen sa dobrim rutonjama i mladim momcima.
Jos i sutra taj rutonja kad potpise,sta cemo onda traziti od klubaValja nesto smisliti do dzume
![]()

Prema saznanjima našeg portala, prilikom ljekarskog pregleda uprava N.K. Čelika je uvela test na dermalnu vegetaciju, odnosno tzv . test rutavosti. Ovaj test ne samo da je iznenadio fudbalsku javnost u BiH, nego i same igrače pri ljekarskom pregledu.
Prilikom ljekarskog pregleda u pregled igrača je uzeta tzv. ljestvica Gattusovog rutavluka te je igrač Kenan Delić test prošao bez ikakve sumnje pokazujući da će biti veoma bitan kotačić u prvom timu naredne sezone.
Mnogi su se iznenadili ovim potezom uprave kluba, ali saznajemo iz provjerenih informacija bliskih ostalim klubovima u BiH da će se i sami početi upotrebu testa dermalne vegetacije, odnosno tzv. testa rutavosti.
Ostanite uz naš portal i najnovije vijesti iz sporta.
Prilikom ljekarskog pregleda u pregled igrača je uzeta tzv. ljestvica Gattusovog rutavluka te je igrač Kenan Delić test prošao bez ikakve sumnje pokazujući da će biti veoma bitan kotačić u prvom timu naredne sezone.
Mnogi su se iznenadili ovim potezom uprave kluba, ali saznajemo iz provjerenih informacija bliskih ostalim klubovima u BiH da će se i sami početi upotrebu testa dermalne vegetacije, odnosno tzv. testa rutavosti.
Ostanite uz naš portal i najnovije vijesti iz sporta.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!