NK Čelik
Re: NK Čelik
Znaci, nista od pojacanja do srijede ? 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sta ce Durmisa objavljivat svako sest mjeseci objavljuju ga.Te otiso,te doso,bjezi ba. I ovaj mali iz Viteza i on ima vise odlazaka i dolazaka vec golova sto je dao
Samo rutonje objavljivat,žara i mlitavci nas ne zanimaju vise
Necemo vise zenicke djece!!!

Samo rutonje objavljivat,žara i mlitavci nas ne zanimaju vise

-
A ja tražio slobodna krila koja bi mogla doci 

-
Prva liga:
Kenan Delić moguće pojačanje Čelika
Ovaj Božić je dobar igrač,prije 2 godine je haman dobio za najboljeg igrača Prve lige,i onda je otiso u Igman,nije se naigrao i onda povratak.
Bilo bi dobro njega uganjat nekako.
Jel taj iz Lokvina,gore Delica ima vagon

Gdje je Truhlo da da inofrmaciju o ovom liku? Prvo jel rutonja? Ako nije jebi ga

-
Ako ovaj dodje, desno sero, lijevo marin - u napad ako panj stavimo dace 20 golova.
26 godina, Tesnjak, igrao za Slobodu
sve karakteristike da u Celiku eksplodira

PS. Onaj jablan iz Bratstva izgleda ode u Bihac. Jedinstvo ako se ne raspadne kako zna, bice jedan on kandidata za vrh tabele. Za razliku od njih Bratstvo i Tuzla City vjerujem borba za opstanak.

PS. Onaj jablan iz Bratstva izgleda ode u Bihac. Jedinstvo ako se ne raspadne kako zna, bice jedan on kandidata za vrh tabele. Za razliku od njih Bratstvo i Tuzla City vjerujem borba za opstanak.
Samo Čelik zenički !!!
Uhh bilo bi top da delic dođe kod nas još jednog napadača rutonju i veznjaka i golmana i ja bi bio zadovoljan bgmi
Dok ne potpise ne treba se zalijetat. Dosta se njih spominjalo pa izvisimo na kraju hehe.
Gledam Slobodu i sta sve dovode, oni ce biti vjerovatno favoriti za PL. Oni ce na klupi sigurno imati vezne koji bi kod nas bili standardni.
Al da je bar sklepati ekipu da se ne bojimo na Bilinom da ce nam doci ekipe i sakriti nam loptu.
Al kakva cast Modricu da potpise isti dan za Milan kad i Durmis za Celik
Zato je ovoliko i otezao sa potpisom 

Samo Čelik zenički !!!