NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Daj nam rutavog Poturalića u špic sa 100 golova u prvoj ligi da podivljamo :rock:

@redbull ništa golobrada jalija, samo federalne rutinje :srce:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Pet godina gledam obdaniste na Bilinom hocu od sad makar 2 - 3 rutonje na Bilinom.
Gledo sam Koper na Grbavici igra rutonja Ilicic sa 36 godina i viska 15 kila al se iz aviona vidi da covjek zna i da je klasa,jednim potezom nastima gol a ovi zeljini lome se 90 minuta i jedva ugurase :D
Daj nam makar Arezinu vratite :mrgreen:
Hocemo rutonje,hocemo rutonje,hocemo rutonje :)
goku

Post Postao/la goku »

Zamorano je napisao/la: 12 srp 2025, 22:27 Pet godina gledam obdaniste na Bilinom hocu od sad makar 2 - 3 rutonje na Bilinom.
Gledo sam Koper na Grbavici igra rutonja Ilicic sa 36 godina i viska 15 kila al se iz aviona vidi da covjek zna i da je klasa,jednim potezom nastima gol a ovi zeljini lome se 90 minuta i jedva ugurase :D
Daj nam makar Arezinu vratite :mrgreen:
Hocemo rutonje,hocemo rutonje,hocemo rutonje :)
Taj ne smije prismrditi Zenici na 100km…
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Odigra Posušje sa Hajdukom.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nećemo zeničkog McGregora, a hoćemo njegovu rezervu što mu vodu donosi na treningu :(

Da smo barem rutavog Grahovca vratili :(
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 12:55 Nećemo zeničkog McGregora, a hoćemo njegovu rezervu što mu vodu donosi na treningu :(

Pa cekaj pise na stranici da je Palackic igrao 23 tekme i dao 6 golova golova i 10 asist,lijep broj asistencija ,ako je tacno a ovde se pise nije nesto igrao
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 13:02
Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 12:55 Nećemo zeničkog McGregora, a hoćemo njegovu rezervu što mu vodu donosi na treningu :(

Pa cekaj pise na stranici da je Palackic igrao 23 tekme i dao 6 golova golova i 10 asist,lijep broj asistencija ,ako je tacno a ovde se pise nije nesto igrao
slika
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Brotherze je napisao/la: 12 srp 2025, 11:55 Palackic u Vitezu u drugoj ligi nije imao mjesta a da ovdje ima.
Ko laze, ti ili klub? 23 nastupa, 6 golova i 10 asistencija ne zvuci kao neko ko nije imao mjesta.

Isto pitanje i za ovog drugog sto je isto pisao.

Ja nisam pratio Vitez, samo me zanima ko sad laze.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

NK VITEZ: Brkić, Mehić, Arnautović, Bonić, Grahovac, Dilaver, Ramljak, Bašić, Vujica, Ibraković, Kolić. Trener: Armin Duvnjak.

NK VITEZ: Brkić, Kolić, Mehić, Arnautović, Bonić, Grahovac, Dilaver, Ramljak, Vujica, Ibraković, Čičak.

Sastavi iz baraža protiv Rudara. Kaže mi drug koji je gledao utakmicu u Vitezu, da je Grahovac najbolji bio.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 13:09 NK VITEZ: Brkić, Mehić, Arnautović, Bonić, Grahovac, Dilaver, Ramljak, Bašić, Vujica, Ibraković, Kolić. Trener: Armin Duvnjak.

NK VITEZ: Brkić, Kolić, Mehić, Arnautović, Bonić, Grahovac, Dilaver, Ramljak, Vujica, Ibraković, Čičak.

Sastavi iz baraža protiv Rudara. Kaže mi drug koji je gledao utakmicu u Vitezu, da je Grahovac najbolji bio.
Palackic je imao poteza i kod nas kad je ulazio alu njegova fizika je haman problem al et za rotacije bolji je od Prgude i Tolje sigurno pa et neka ga ovu sezonu da vidimo imal hljeba od njega.
Ide se na to da igraju igraci iz Zenice uz mogucnost angazovanja par igraca sa strane ali da su provjereni igraci
Iako sam mislio da ima kesa nista ad toga ima se puno dugova iz prosle sezone prema igracima,trenerima,tako da ako uspijemo kojeg provjerenog dovest bice premija.
Razocarao sam se ,mislio sam da je situacija sad bolja al et tako je kako je
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 13:18
Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 13:09 NK VITEZ: Brkić, Mehić, Arnautović, Bonić, Grahovac, Dilaver, Ramljak, Bašić, Vujica, Ibraković, Kolić. Trener: Armin Duvnjak.

Palackic je imao poteza i kod nas kad je ulazio alu njegova fizika je haman problem al et za rotacije bolji je od Prgude i Tolje sigurno pa et neka ga ovu sezonu da vidimo imal hljeba od njega.
Ide se na to da igraju igraci iz Zenice uz mogucnost angazovanja par igraca sa strane ali da su provjereni igraci
Iako sam mislio da ima kesa nista ad toga ima se puno dugova iz prosle sezone prema igracima,trenerima,tako da ako uspijemo kojeg provjerenog dovest bice premija.
Ma ok igrač za klupe, da bude zamjena Međuseljcu i to je to. Nego me depresija hvata, jer nismo potpisali poštenog špica i veznjaka :(

Palačkić od 15 ligaških utakmica na proljeće, 10 puta starter, 5 puta klupa. I ovo što je bio starter, ne znam da je 2 utakmice odigrao 90. minuta, Duvnjak ga vadio nakon 45. minuta ili u 60. minuti većinom.

Izgleda da se fizički ništa nije popravio. Ako protiv Kaćuna i Vlašića ne možeš odrađivati 90. minuta jbg :(
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 13 srp 2025, 13:25
Cinvict35 je napisao/la: 13 srp 2025, 13:18

Ma ok igrač za klupe, da bude zamjena Međuseljcu i to je to. Nego me depresija hvata, jer nismo potpisali poštenog špica i veznjaka :(

Palačkić od 15 ligaških utakmica na proljeće, 10 puta starter, 5 puta klupa. I ovo što je bio starter, ne znam da je 2 utakmice odigrao 90. minuta, Duvnjak ga vadio nakon 45. minuta ili u 60. minuti većinom.

Izgleda da se fizički ništa nije popravio. Ako protiv Kaćuna i Vlašića ne možeš odrađivati 90. minuta jbg :(
Ma traze oni jos bar 5 igraca ali tesko je sa nasim ponudama al uglavnom ima jos vremena i mozda se situacija promijeni i dovede se dobri igraca nikad se nezna do zadnjeg dana prelaznog roka.
Bicemo mi konkurentni sigurno medzu prva 3 ili 4 mjesta ali mene druge stvari brinu al et
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jbt pišljiva Slavija dovede Rustemovića na zimu, veznjaka od 200+ utakmica PL, samo mi nikako da poštenog iskusnog veznog dovedemo i to evo izgleda treću godinu zaredom :(

JEBENA SLAVIJA :oops:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Još neko napisa da nećemo moći zadržati Martinovića :(

Nema ni objave za prosječnog federalca Durmiša, druga dva federalca na probi: Jamaković i Tabak, ako ne potpišu, mi ćemo na turnir u Vitez bez veznog reda i napadača. Nećemo imati ni krilo na klupi :( :oops:

Joj Čeliče šta nam radiš nakon 5 godina amaterizma :( :(
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Allgunsblazing je napisao/la: 13 srp 2025, 13:05
Brotherze je napisao/la: 12 srp 2025, 11:55 Palackic u Vitezu u drugoj ligi nije imao mjesta a da ovdje ima.
Ko laze, ti ili klub? 23 nastupa, 6 golova i 10 asistencija ne zvuci kao neko ko nije imao mjesta.

Isto pitanje i za ovog drugog sto je isto pisao.

Ja nisam pratio Vitez, samo me zanima ko sad laze.

Evo Truhlo je stavio sastave baraza, jedine dvije bitne tekme u sezoni i tu Palackica nema ni na mapi.

Ove tekme u drugoj ligi gdje su zabili za polusezonu preko 50 golova i dobijali po 5 ili 7 razlike nisu nikakvo mjerilo, kao i kup kantona gdje su i finalu kupa dobili 7-0 Han Bilu. Tu se igralo protiv amatera i ne moze se poredati sa ligom u koju dolazi.

Pa znas kako smo mi pregazili drugu ligu pa onda smo vidjeli te iste igrace, kakva je razlika u prvoj ligi i kakva je to patnja bila.

Ja bih volio da me Palackic demantuje i bude otkrovenje sezone. Ima tu sigurno talenta ali de nek ga neko odvede u teretanu i nahrani ga. Pa jedan jaci duel protiv krkana iz prve lige i iznijece ga na nosilima.
Odgovori