I ja sam misljenja da je on mogao vise ipak gledajuci njegove partije protiv Zrinkskog i Zelje i drugih u PL ima materijala momak ,dok Palackic je tanak za ovo sto slijedi al et ako je samo da popuni broj bez nekih troskova et neka bude ali sve je to tankoAli45 je napisao/la: ↑11 srp 2025, 22:52Ne znam iskreno, mišljenja sam da bi Kadrić mogao više ponudit kad bi uvezao par utakmica u kontinuitetu da igra,samim tim bi se oslobodio i pokazao talent,po meni je više nego dobro igrao s obzirom na broj minuta koje je imao.
Daj nekog veznog rutonju da podivljamo I u napad nekog Kouadia![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
U glavu mi ide jedino to da hoće troškove srezat za nekog top veznog,drugačije ne mogu da skontam zbog čega ta odlukaCinvict35 je napisao/la: ↑12 srp 2025, 08:46I ja sam misljenja da je on mogao vise ipak gledajuci njegove partije protiv Zrinkskog i Zelje i drugih u PL ima materijala momak ,dok Palackic je tanak za ovo sto slijedi al et ako je samo da popuni broj bez nekih troskova et neka bude ali sve je to tankoAli45 je napisao/la: ↑11 srp 2025, 22:52Ne znam iskreno, mišljenja sam da bi Kadrić mogao više ponudit kad bi uvezao par utakmica u kontinuitetu da igra,samim tim bi se oslobodio i pokazao talent,po meni je više nego dobro igrao s obzirom na broj minuta koje je imao.
Daj nekog veznog rutonju da podivljamo I u napad nekog Kouadia![]()
c'mon likČe
Gdje su ti stranci sad.
Gdje se ratuje u Africi trenutno da makar dvojicu migranata primimo
Gdje se ratuje u Africi trenutno da makar dvojicu migranata primimo

I bez Hamze ostajemo.Trenutno na Bilinom utakmica,igraci koji su na probi igraju
- asimdemineri
-
Tako je, ovi sto bi gurali sinove od rodjaka i jarana nek ih vode sebi kuci.PatrickBateman je napisao/la: ↑12 srp 2025, 11:49 Gurati se trebaju oni koji imaju kvalitet. Nema nase djece!
Palackic u Vitezu u drugoj ligi nije imao mjesta a da ovdje ima.
Mi cemo ostat bez svih igraca ,jer nasi hoce da im igraci igraju za kikiriki a za juniore iz prosle i ove sezone za kospice.
Nerealno je da ces dovest igraca ako neces dat bar neku prosjecnu platu nekog radnika.
Nerealno je da ces dovest igraca ako neces dat bar neku prosjecnu platu nekog radnika.
Tako je! Ovu recenicu u glavu svakog Robijasa usadit GURATI SE TREBAJU ONI KOJI IMAJU KVALITET!!!PatrickBateman je napisao/la: ↑12 srp 2025, 11:49 Gurati se trebaju oni koji imaju kvalitet. Nema nase djece!
Ako su nasa djeca kao Ahmetspahic najbolji izlazni junior prosle godine jebes takvu djecu i talente!
Martinovic nije nikakav igrac,malo borben kad igra i to je sve. Imao je priliku i vrijeme,nije iskoristio i vozdra ba!
Kadric bi i mogo ko rezerva ulaziti al da se zali i tuguje za njim nema potrebe.
Ne dodju li dva rutonje na sredini terena obrali smo bostan!
Daj rutonje da se i @Avenija vrati na forum,makar zbog prognoze vremena

Kako mislis da se vrati? Pa on svaki dan pise na temi GOSK Gabela

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa jel to on preselio u Čapljinu
Nema ovdje teme Goska pa ga ne vidim
Daj dva rutonje na terenu a ja cu se pobrinuti za rutonje na tribinama

Nema ovdje teme Goska pa ga ne vidim

Daj dva rutonje na terenu a ja cu se pobrinuti za rutonje na tribinama

Po meni toliko glup potez,Palackic nema mjesta u Vitezu koji je tad igro Drugu ligu.
Sta treba vise da se kaze a Kadric po meni nikad nije dobio pravu minutazu,osim kad smo pobijedili Bratstvo u gostima.
Palackic ne bi mogo sa onim dijetom iz vrtića u duel,a kako ce kad mu neko dodje i uleti sa dvije noge,nije ni Kadric pohvalit za duela,al je neuporedivo bolji od Palackica.
Ali eto nadam se da ce Palackic terena vidjet jedino u kup utakmicama.
Zadnja izmjena: R0B1J4SH, dana/u 12 srp 2025, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Još jedan manje kojem treba plaćati stan
Samo Šerex i Mašetić nisu iz Zenice.

Samo Šerex i Mašetić nisu iz Zenice.