NK Čelik
Re: NK Čelik
Ljudi moji, hvala vam svima!!!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BatistutA19
Ne znam sta napisat osim cestitke svima nama sa konacno deblokiranim racunom ,cestitke sve ijednom navijacu koji je bio makar na jednoj utakmici ,svakom ko je kupio makar upaljac u fan shopu,svim clanovima kluba i posebno upravi kluba za mokotrpan rad zivce borbu svim portalima novinarima koji su pratili Celik,nama forumasima , cestitke ovom nula sedamdeset dva ili trideset dva zaboravi nik.na mustuluku .
Puno je se sutilo posljednjih dana o ovome a znalo je se i cekalo da se objavi ..SRETNO NAM SVIMA i sad je puno lakse klubu za sve
.Ja sam piso pred sezonu sezona iz snova je opstanak u ligi,porez,novac grad i kanton,deblokada,i teren onaj uz savez i grad..Znaci teren samo osto.
Puno je se sutilo posljednjih dana o ovome a znalo je se i cekalo da se objavi ..SRETNO NAM SVIMA i sad je puno lakse klubu za sve
Daj sad dvojicu rutonja, Ala Jamak i Isaković makar 7. završili samo da jednu sezonu lajemo sa zapada svima 

Daj sad jednu tekmu uz besplatan ulaz svim rutonjama i njihovim sinovima rutonjcicima i svim zenturacama nek ocejife i oni ko ljudi 

-
Ja čitam sa suzama u očima i još ne vjerujem.
Nece

-
Daj neki press otkud kako.Sad pravac Afrika,Juzna Amerika i dovest nekog čamugu za 20 marki.
-
Hvala Bogu dragom pa smo dočekali i ovaj dan, osjećaj nevjerovatan 
Ludilooooo
je zarobiloooo

-
Igračaa, kvaliteta na terenu nam treba.
Sad kontaktirati Amela, vidjeti ima li kod njega kakvih nebrusenih dijamanata tamne puti 
Edit:Sad sam vidio - nema

Edit:Sad sam vidio - nema

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Gledam ekipu Slobode,kako bi nam lego ovaj Numanovic sto je bio u Gradini,tip igrača koji nama treba plus U21.
Volio bih ga vidit u Čeliku.
Volio bih ga vidit u Čeliku.