ČESTITAM MOMCIMA U KLUBU NA NEVJERIVATNIH 5 GODINA BORBE,ŽIVACA,DANONOČNOG RADA,STRPLJENJU I VJERI U USPJEH.
Čestitam i nama navijačima koji smo bili uvijek uz naš Čelik!
I naravno čestitke i igračima koji su igrali u proteklih 5 godina u klubu. Daj sad Dzeku otkupite od Fiorentine
Lijepa je ovo vijest i dugo smo čekali na to!
Ovo će ubrzati oporavak kluba brzinom svjetlosti, ali ovo još ne znači da je klub oporavljen, jer i na tom odblokiranom računu treba biti nešto da bi se dovodili ovi kapitalci o kojima se ovdje sanjari. A da je svijetla budućnost klubu sada daleko izvjesnija, to jest.
Cestitke svima (pa i forumasima) koji su na bilo koji nacin ucestvovali da dodjemo do jednog od mnogih zacrtanih ciljeva. Jednog, ali jako bitnog, koji ce momcima olaksati dalju borbu za ono sto svi zelimo i sanjamo klub jak i cvrst kao Celik iz Visoke peci. Sretno nam svima, idemo dalje!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Ps. Hvala nulatridva na mustuluku, kad sam se drekno ovdje na plazi, ljudi gledaju sta je ovoj budali
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ja jos ne mogu vjerovati da smo ovo dočekali jel moguće
Svaka čast svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovome
Ehh sad idemo jako u novu sezonu akobogda
Daj dva tri brazilca odmah hahaha