Dodaj Telalovića u rezerve, sljedeci projekat kluba.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Larson ide na listu muckih provokatora
A sta kaze sportbc, igramo u Vitezu polufinale, pa onda za trece mjesto protiv tih i tih. Luzerski mentalitet
Prozivka, nije se ni ocekivalo neko ime, jer bi to, vjerujem, bilo posebno objavljeno ( kao i Burekovic i Sivac). Zao mi je sto je Babic otisao, ne vjerujem da nije imao mjesta u prvih 16, kako sad sastav izgleda, ali sta je tu je, nek mu je sa srecom.

A sta kaze sportbc, igramo u Vitezu polufinale, pa onda za trece mjesto protiv tih i tih. Luzerski mentalitet

Prozivka, nije se ni ocekivalo neko ime, jer bi to, vjerujem, bilo posebno objavljeno ( kao i Burekovic i Sivac). Zao mi je sto je Babic otisao, ne vjerujem da nije imao mjesta u prvih 16, kako sad sastav izgleda, ali sta je tu je, nek mu je sa srecom.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
jbt nama treba jos 8 igraca, od toga 4 top pojacanja da imamo se cemu nadati 

Polako brate,vjeruj da dolaze tri top igraca,pogotovo ovaj vezniKakhaKaladze je napisao/la: ↑07 srp 2025, 18:37 Bgm Larsson tanke su ti informacije skroz ili se nadam te nije Durmis taj od koje xe nam oci cakliti
Samo Čelik!
Evo da razveselim dan, Babić ostaje! 

Da hoćemo kakvo pošteno pojačanje dovesti za prvih 11, apsolutno mi je svejedno ko će grijati klupu Babić, Prguda il Tolja
Zašto klub ne objavi da se Durmiš vratio? Išla je objava za Sivca i Burekovića. Jest da ga rijetko ko od navijača gotivi, al ako ga je struka dovela, red je da se momak ispoštuje.
-
Gledaj kako štela radi kako se ubacuje u omladinski pogon.Akademija se prošrila sa ljudima koji veze sa fudbalom nemaju.Još se mi pure moramo najest da bi imali "A" od Akademija.Nurković ok i Maid isto tako koji tu predstavlja investitora u OP, al šta ovi ostali rade nemam pojma.
Nemoj mi se ljutit al…Guest.1945 je napisao/la: ↑07 srp 2025, 20:14 Gledaj kako štela radi kako se ubacuje u omladinski pogon.Akademija se prošrila sa ljudima koji veze sa fudbalom nemaju.Još se mi pure moramo najest da bi imali "A" od Akademija.
Pa neće niko treninge vodit, ljudi rade na organizaciji Akademije. Jel to mora biti neko iz fudbala da organizuje finansije, pomaže u administraciji i slično?
Meni je na akademiji receno da objave samo kad je zvanicno i potpisano, tako da je logicno da jos nije potpisano.
-
Kakvi su ovo Karatasi,Hokejasi u Akademiji jbt pa nikakve veze sa fudbalom nemaju
Kakve informacije

Biber mi je ko Bureković, mačak u vreći, bez utakmice 18 mjeseci, ne vjerujem da je išta bolji od proljetnog Varde. Može eksplodirati, a može biti i premijerligaški flop ko Džanković.
Više bi volio ako ikako možemo Delića zaganjati, on bi nam baš sjeo u vezi, provjeren prvoligaški rutonja sa dosta utakmica u nogama, u dobroj formi, itd.
Pošto svi odlaze iz Tuzle, ne bi loša opcija bila Emir Halilović, jest da ima godina, ali ima i odličnu sezonu iza sebe, baš dobro držao vezu Tuzle kad su nam gostovali na proljeće. Hoće se i potuči, ući u duel, nije lijen veznjak.