Adem Salkić, Vedad Spahić? Jesu li to naši juniori?Truhlo je napisao/la: ↑07 srp 2025, 18:21 Ooooooojjjjj Semineeee, @redbull vadi duple jorgane
Pripreme počinju sljedeći prvotimci: Adi Durmo, Nedim Smajlović. Dženan Bureković, Eldar Sivac, Kenan Horić, Amer Hodžić, Amer Mašetić, Aladin Isaković, Adem Salkić, Harun Vardo, Faris Kadrić, Rijad Telalović, Ali Međuseljac, Edin Durmiš, Marin Popović, Nihad Šero i Vedad Spahić.![]()
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Zalosno ,najbolji junior i kapiten ode u vitez a ovi prikljuceni prvom timu,nema sta pravi potez.Truhlo je napisao/la: ↑07 srp 2025, 18:21 Ooooooojjjjj Semineeee, @redbull vadi duple jorgane
Pripreme počinju sljedeći prvotimci: Adi Durmo, Nedim Smajlović. Dženan Bureković, Eldar Sivac, Kenan Horić, Amer Hodžić, Amer Mašetić, Aladin Isaković, Adem Salkić, Harun Vardo, Faris Kadrić, Rijad Telalović, Ali Međuseljac, Edin Durmiš, Marin Popović, Nihad Šero i Vedad Spahić.![]()
Ova ekipa trenutno nemoze izborit opstanak.
I opet probe imal ko da dzaba igra
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 07 srp 2025, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
Jesu, Salkic stoper Spahic krilo. Pripreme i onda Nemila posudba. Salkic dvije klase slabiji od Babica a Spahic ni u juniorima nije pravio neku razliku. Tako da ne bih ja tu previse ocekivao. Nesto slicno kao sto su prosle godine promovisani neki pa otisli prije prve utakmice.Nulatridva je napisao/la: ↑07 srp 2025, 18:30Adem Salkić, Vedad Spahić? Jesu li to naši juniori?Truhlo je napisao/la: ↑07 srp 2025, 18:21 Ooooooojjjjj Semineeee, @redbull vadi duple jorgane
-
Bgm Larsson tanke su ti informacije skroz ili se nadam te nije Durmis taj od koje xe nam oci cakliti
Cuj durmisa vratili 

E Hamza mi je zao sto nije ostao
A sto se tice dzankija njemu je isteko ugovor i momak ode
A za ove probe nezz sta bi rekao nadam se da neće nam se ponavljati greške iz prošli sezona neku djecicu kao probaj
Ja sam stava bolje dovedi 2 igraca koja valjaju nego nabacit nekih 5-6 djece i ni jedan ne moze se sastaviti sa loptom
Ali hajd da vidimo sta ce biti narednih dana hoce li koga provjerenog dovesti
E Hamza mi je zao sto nije ostao
A sto se tice dzankija njemu je isteko ugovor i momak ode
A za ove probe nezz sta bi rekao nadam se da neće nam se ponavljati greške iz prošli sezona neku djecicu kao probaj
Ja sam stava bolje dovedi 2 igraca koja valjaju nego nabacit nekih 5-6 djece i ni jedan ne moze se sastaviti sa loptom
Ali hajd da vidimo sta ce biti narednih dana hoce li koga provjerenog dovesti
-
Durmis je ok opcija za klupe i nista vise. Jadna nam majka ako se njemu dadne veca uloga od navedene
Srce, čast i ponos!
-
Jbt Durmis i povratnici vise .. Ja politike i qrca
Ovo vise nije humano jb...ti vise taj sportski segment i stres.
Sad nm treba 2 vezna, krilo poluspic i 2 spica i to sve haman za prve postave.
Sad nm treba 2 vezna, krilo poluspic i 2 spica i to sve haman za prve postave.
Po nekoj logici bi trebali ici naprijed i dizati tim, mi korak unazad i vracanje na staro. Mahhh... juniore pocinjem pratiti, ovo gubi smisao.
U ovom timu imas 3 igraca ,Horic Sero,Sivac jedno 4 poluigraca Popovic Vardo ,Ali i Smajlovic ovo stalo je broj igraca
-
Ovako gledajuci mozda jos Hodzic moze u prvih 11 u nekoj kombinaciji ali definitvno je neophodan vrhunski mladi igrac za prvih 11. Po meni bolje da je centarfor U21 nego da u sredini igra neki omladinac
Čudi me da Regoje nije nikog iz Goražda povukao, onaj mali Jamaković špic je U21 i naredne sezone, a isporučio je golova solidan broj u prvoj ligi.KakhaKaladze je napisao/la: ↑07 srp 2025, 19:24Ovako gledajuci mozda jos Hodzic moze u prvih 11 u nekoj kombinaciji ali definitvno je neophodan vrhunski mladi igrac za prvih 11. Po meni bolje da je centarfor U21 nego da u sredini igra neki omladinac
Šteta za Martinovića, moglo se ići na varijantu da bude treći U21 da ganja gore 60ak minuta, pa onda uvesti kakvog rutonju iskusnjaru. Mogao i na krilu igrati...