NK Čelik
Re: NK Čelik
Čeka izvjestaj

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Treba zvati solinasa da prouci svoje, da ovo vise zavrsimoKako saznajemo, do deblokade računa ostalo je još malo, možda čak i nekoliko dana ili sitni broj sedmica, ukoliko se nešto neočekivano ne izjalovi.

Al kako smo istraumirani, cuj ako se sta ne izjalovi haha
-
I ja sam se pao u smijeh na tom dijeluRedbull je napisao/la: ↑26 lip 2025, 12:33Treba zvati solinasa da prouci svoje, da ovo vise zavrsimoKako saznajemo, do deblokade računa ostalo je još malo, možda čak i nekoliko dana ili sitni broj sedmica, ukoliko se nešto neočekivano ne izjalovi.![]()
Al kako smo istraumirani, cuj ako se sta ne izjalovi haha

Ako sluzbenica zaboravi udariti pecat, pa se postupak vrati na ponovno rjesavanje
Pu pu pu pomjeri se s mjesta.

Pu pu pu pomjeri se s mjesta.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ko odlucuje kad ce te vijesti ici, cuj u 14:00. Zajebite nas sve i objavite u u 13:15
Ma ovo je očekivano
Dobro doso Sivi.
Dobro doso Sivi.
14:01 

Evo idu pojacanja, ne znam sto bezveze unosite nervozu. 

-
Dobar potpis, al vala nije za onako pompezne najave ko da je Dani Alves.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 26 lip 2025, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Jel to to ili ima jos ???
Dobro dosao nazad Sivi.

Dobro dosao nazad Sivi.
Samo Čelik zenički !!!
Brce i Gračanica u delirijumu, 50 novih ljudi na zapadu svako kolo
Skupio je iskustva u Radniku stariji je, odlicno rjesenje za desnog beka.
De nek neko napise ima li nade za Mašića da se vrati da se ne nadamo dzabe. Momak igra poziciju desetke ko Miske birvaktile.
Opet ostaju dva vezna koja moraju biti ključna pojačanja.
Redovna primanja - zadovoljan igrač - dobri uslovi i pripreme - dobra atmosfera i Čelik kakav želimo.

Skupio je iskustva u Radniku stariji je, odlicno rjesenje za desnog beka.

De nek neko napise ima li nade za Mašića da se vrati da se ne nadamo dzabe. Momak igra poziciju desetke ko Miske birvaktile.
Opet ostaju dva vezna koja moraju biti ključna pojačanja.
Redovna primanja - zadovoljan igrač - dobri uslovi i pripreme - dobra atmosfera i Čelik kakav želimo.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE