Da, igrat ce jos jednu sezonu i onda bi trebao preuzeti zvanicno funkciju sp.direktoraZenicanin988 je napisao/la: ↑25 lip 2025, 12:57To ona znaci da Keno pomalu ulazi u ulogu spor. direktora. Nije losa ideja
NK Čelik
Re: NK Čelik
Masic se razišao sa Stupcanicom.
Da li je vrijeme za drugu epizodu
Da li je vrijeme za drugu epizodu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Ne shvatas poentu.Isto što je sad Adžem uradio sa Salkanovićem odveo ga u Želju a kod nas nije znao šutnut lopte nit je kalibar za 1.FL kamoli za PL i Želju koji je u Evropi.Sutra kad Adžem dobije nogu bit će i njemu noga a ko najviše ispašta to je klub.Ja nisam za to da jedan čovjek određuje samo,barem dok ne budemo imali para za odrješit kesu za dobrog trenera, a vidili smo gdje vodi što smo praktikovali a poštenog trenera je za takve pare teško je naći kod nas i da mu možes dati 100 % odrjesene ruke.Trener nije zadovoljan parom u klubu tuhne svog nekoga i tonje to.Tako se to radi i tako ti je Zaimović radio.Regoje,Jusic,Horić ok i onda znaš ko je kriv a ne da se trener samo mjenja ko na traci, a klub u banani onda svake sezone zbog pojedinca.Zato je bitno bilo mjesto sportskog direktora.Ako sad nismo sa parama ko ga j.ebe samo neka taj neko bude pošten i predan poslu a iskustvo ce steci i to je bolje od smjenjivanja trenera svake sezone ili polusezone.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 lip 2025, 11:55Sta ce nam onda Regoje za trenera ako on nece određivati sastav?Guest.1945 je napisao/la: ↑25 lip 2025, 11:42 Možda se čeka prvo deblokada ako je blizu pa se onda vidi šta će ostati za igrače.Bolje je nikog dovodit nego svakog, stara poslovica.Uvaljivali su nam igrače i Damjanović i Zaimović.Plaćao si im boravak u Zenici a grijali su samo klupu i dođe Vardo odluči utakmicu i ode raditi a tako i dido Isaković.Nismo imali napadača koji zabija još od DLC, toliko o trenerima a oni su selektirali igrače uprava im dala odrješene ruke.Sad jel treba isto po 3. put ponavljati istu gresku uprava i opet tako dati odrjesene ruke, a da Regoje uvali nekoga svog a on dobije na kafu, pa ne baš da to treba dopustiti.Daje nama kakvog sponzora nafatati i eto igrača.Ovaj Pavgord je preuzeo Mittal mozda bi bio sponzor.
Trener mora birati sastav i stajati iza svojih odluka. Ja se ne slazem da je Damjanovic uvalio nekog svog u poređenju sa Zaimovicem. Ako ti dovedes treneru eto to ti je ekipa onda mu dajes puno pravo da ti on kaze pa brate sta cu ja sad s tim i tim kad mi se on ne uklapa u moju viziju ili ja mislim da nisi trebao njega dovesti. To sto je Zaimovic uradio ide njemu na dusu a najmanje se proziva od svih trenera u zadnjih 3 godine. Popljuvali su se i Duvnjak i Damjanovic da su amateri sto i jesu a ovaj hercegovacki strucnjak nas je unazadio svojim hercegovackim pojacanjima vise nego ova dvojica a vodi se da je neki strucnjak.
Ako smo izabrali da su Regoje/Jusic nas izbor za strucni stab, oni treba da odlucuju ko ide ko ostaje i ko dolazi jer je to jedini ispravan nacin. Ne vidim sto bi Cerim il Robert il bilo ko iz uprave trebali da odluce o necemu za sta nisu strucni. Normalno ovo sve govorim pod uslovom da nema sportskog direktora. Ako nadjemo tog nekog sportskog direktora onda on skupa sa strucnim stabom treba da odabere igrace. To tako mora da funkcionise i sam taj koncept nije bio pogresan. Problem je bio sto ljudi kojima je dat taj koncept da sprovedu (treneri) nisu bili prave osobe za takvo nesto. Ja sam za to da se svakom za koga se misli da je pravi za tu poziciju daju odrijesen ruke da radi svoj posao. Kao sto sam govorio da treba pustit Zaimovicu da radi svoj posao i dovodi koga on smatra da je najbolji tako treba i Bojanu.
Drugog nacina nema odnosno nije ispravan put. Trener mora da bude vazan faktor u izboru igraca a ne da mu se dovodi neko jer eto moze da se dovede.
-
Mašića bi vratio iz onog razloga samo što na Bilinom protiv nas nije htio igrati pa su i iz Stupčanice vidjeli 

-
To što se Salkanović nije kod nas snašao, ne znači da sada nije kalibar za ligu Federacije. Za Premijer lige nije(bar ne još) i zato iako potpiše slati će ga prvo na posudbu.
U protekloj sezoni dao 11 golova, pa i nama je dao...
U protekloj sezoni dao 11 golova, pa i nama je dao...
Jedinstvo već ozbiljno sklapa ekipu Bratstvo isto,nadam se da ćemo i mi ubrzo krenut sa transferima i produženjem ugovora.
-
Šteta što Čapljina nije izbacila ove karenjake iz Bihaća. Kad vidim da oni se pojačavaju, spremaju i najavljuju znam da je za njih sezona upitna u svim segmentima.
-
Zašto vrijedjanje druže. Po prvi put nije upitna cilj je sredina tabele u nikad jačoj prvoj ligi. Prvo mjesto zna se da će onaj kozojeb iz Tuzle uzeti na bilo koji nacin
Sve bi ja vratio i Durmisa i Karalica a da ne govorim o Masicu ili Sivcu uz Horica Mašetića Burekovica Popovica Martinovića Šeru i jos 2 vezna i jedan CF i hajmo u bitku medjutim nekako mi nas klub djeluje tako anemicno da me iskreno malo i zabrinjava ta letargija.
Moras ici na prvo mjesto a ne da tikao i protekle dvije godine dvije ekipe pobjegnu 56 bodova nakon 5 kola.
Znaci bez ambicija ikakvih ostaneš u septembru a znam koliko je vise narodu pun kurac svega i strepnje od Gradina, Toskova, Bratsva itd na BP pa se bojim da ova sezona ne bude najgori fijasko do sada.
Da budem iskren bez obzira na onih 100 k sto je skinuta blokada UIO i ovih bonusa 700 000 KM od kantona što nisi ranije dobiijao nisam nimalo optimista sto se tiče sportskog djela i rezultata tj ono što publika i javnost želi. Zasto nisam optimista, pa zato sto mi protekle tri sezone pokazuju da ne znamo. Ako 5-6 prelaznih rokova nakon Arežine nismo uboli nijednog veznog ili doveli jednog ubicu u napad čemu se nadati kada se nista nije promjenilo.
Opet sa druge strane jos ni raspored i početak prvenstva nije izašao pa se nadam da cu sve ofulati.
Mada ekipe poput Slobode vec znaju i početak priprema i prvenstva koji kako kaze njihov trener pocinje 23.08.
Malo su me iznenadili i premijer i gradonačelnik da nisu primili ove momke sto vratise Čelik u Premijer Omladinsku ligu..
Svakakve jebivjetre ritmičke gimnastike i jiujitse primaju za medalju u Varešu a takmičilo se 4 ukupno a ovamo jako bitan rezultat prošao nezapaženo.
Moras ici na prvo mjesto a ne da tikao i protekle dvije godine dvije ekipe pobjegnu 56 bodova nakon 5 kola.
Znaci bez ambicija ikakvih ostaneš u septembru a znam koliko je vise narodu pun kurac svega i strepnje od Gradina, Toskova, Bratsva itd na BP pa se bojim da ova sezona ne bude najgori fijasko do sada.
Da budem iskren bez obzira na onih 100 k sto je skinuta blokada UIO i ovih bonusa 700 000 KM od kantona što nisi ranije dobiijao nisam nimalo optimista sto se tiče sportskog djela i rezultata tj ono što publika i javnost želi. Zasto nisam optimista, pa zato sto mi protekle tri sezone pokazuju da ne znamo. Ako 5-6 prelaznih rokova nakon Arežine nismo uboli nijednog veznog ili doveli jednog ubicu u napad čemu se nadati kada se nista nije promjenilo.
Opet sa druge strane jos ni raspored i početak prvenstva nije izašao pa se nadam da cu sve ofulati.
Mada ekipe poput Slobode vec znaju i početak priprema i prvenstva koji kako kaze njihov trener pocinje 23.08.
Malo su me iznenadili i premijer i gradonačelnik da nisu primili ove momke sto vratise Čelik u Premijer Omladinsku ligu..
Svakakve jebivjetre ritmičke gimnastike i jiujitse primaju za medalju u Varešu a takmičilo se 4 ukupno a ovamo jako bitan rezultat prošao nezapaženo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Da ti pravo kazem, ista muka me muci. Cekat cemo nesto, kalkulacije, uvijek nama se nesto izjalovi, skupimo pola ekipe i ni tamo ni ovamo smo. Jesmo za vrh, a i nismo i jebaji ga. Bojim se da kada najvise trebamo dati, izgubimo i ono malo ludjaka koji ce pregoriti.Avenija je napisao/la: ↑25 lip 2025, 22:06 Sve bi ja vratio i Durmisa i Karalica a da ne govorim o Masicu ili Sivcu uz Horica Mašetića Burekovica Popovica Martinovića Šeru i jos 2 vezna i jedan CF i hajmo u bitku medjutim nekako mi nas klub djeluje tako anemicno da me iskreno malo i zabrinjava ta letargija.
Samo da poselamim condora i reakciju “haha” na jednu objavu.
Sutra cu se citirati
Sutra cu se citirati
U jednu ruku i ja dijelim misljenje s vama. Sto bi rekli FOMO, strah od propustene prilike, strah da ce drugi klubovi biti "brzi" i pokupiti sa trzista sve igrace koje iole vrijede. A opet, kad pogledam prije samo dvije sedmice je zavrseno prvenstvo, trebaju ljudi malo dahnuti dusom, pogotovo nakon ovako turbulentne sezone, pa pregovora sa Kantonom, pa organizacije rodjendana...nije mene strah ako neki navijac "pregori", veci je problem ako ovi u klubu pregore. Polako ima jos vremena, pogotovo igraci koji nesto vrijede vjerovatno ce gledati mogu li se uvaliti u PL-u ili vani, a onda ce razmisljati o Prvoj Federalnoj.
Vidim ni federalni Savez jos ne izbacuje nikakve vijesti o nekim sjednicama gdje ce se odluciti kad pocinje prvenstvo i kad je zrijeb. Ako su glasine tacne da bi trebali poceti 23.08. onda vjerujem da ce u prvoj sedmici jula poceti sa aktivnostima vezanim za novu sezonu.
Ljudi, odmorite i uzivajte, imacemo vremena kad da se stresiramo
@Laudrup
Jel ovo pocelo "here we go" vrijeme

Vidim ni federalni Savez jos ne izbacuje nikakve vijesti o nekim sjednicama gdje ce se odluciti kad pocinje prvenstvo i kad je zrijeb. Ako su glasine tacne da bi trebali poceti 23.08. onda vjerujem da ce u prvoj sedmici jula poceti sa aktivnostima vezanim za novu sezonu.
Ljudi, odmorite i uzivajte, imacemo vremena kad da se stresiramo

@Laudrup
Jel ovo pocelo "here we go" vrijeme

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 lip 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!