NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 22 lip 2025, 17:52 Evo Igman se raspada nadam se da ćemo im uzet koga,i valjda neće opet ic na plasman u PL.
Ma kakvi ,duzni svima igraci bjeze glavom bez obzira.
Ma u ovoj ligi samo da se pokaze odnosno sazna da si stabilan sa budzetom garantujem da mozes birat koga hoces iz Federalne a i pokojeg iz PL
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 22 lip 2025, 13:01 Nisam upoznat ali logika govori da je automatski mnogo novca Čeliku uštedio jer je preuzeo sve troškove omladinskih selekcija, plate trenera i šta sve ide uz to, oprema, itd.

Ne znam koliki mu je kapital ali sada će morati jos više izdvajati jer se ekipa takmiči u najjačem rangu.

Na Čeliku je da što prije izgradi terene da bi imali minimum uslova za bilo kakav razvoj. Za početak kako rekoše jedan teren.
Kakvo ba ustedio kad Čelik nije dobio te pare :mrgreen:

Nista nema od tih para kao ni od onih Raminih 175000
opet je Čelik isto duzan i nema fajde nikakve sto covjek ulaze u akademiju a neda zive pare za pojacanja :D
Jer to sto on daje za akademiju davao bi i Čelik,a to je isto,cak je mozda i bolja opcija da niko drugi ne ulaze u akademiju jer moze to i Čelik sam od sebe!
Kolika moras bit gluperda da ovako razmisljas :mrgreen: :tobože: :lol:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Gluplji mozes biti samo ako razmisljas da Celik te pare ima i da ih treba ulagati u igracki kadar jer je neko oprostio ili preuzeo dio nekakvih troskova kluba. Posebno ako znas da su obaveze i dugovi kluba u stotinama hiljada KM.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Treba nama jos jedna seezona da poravnamo sve dugove, zaposlimo strucne ljude i naoravimo tim za nesto vise a to je napad na Premijer kigu to je realnost
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 lip 2025, 07:07 Gluplji mozes biti samo ako razmisljas da Celik te pare ima i da ih treba ulagati u igracki kadar jer je neko oprostio ili preuzeo dio nekakvih troskova kluba. Posebno ako znas da su obaveze i dugovi kluba u stotinama hiljada KM.
Opet nas nemozes ubjedit nema veze sto ponavljas 1000 puta,Celik ima te pare jer je dio dobio i dobit ce u ova 2 mjeseca jos oko 600k(ukupno 900k) i to su govorili vise puta da je to i vise nego dovoljno da sanira sve dugove i onda ti neko oprosti 175k i ti kazes nema te pare.Ima pare ce te ostat i gotovo na ovaj ili onaj nacin.
Onda sta je sa akademijom,covjek pomaze i oslobadza klub bar pola i vise i onda imamo to sto mi proizvodimo i sto cemo napravit za ovu sezonu ,pa brate nemozes samo kukat nemma,nema i opet dovodit poluinvalide i ocekivat da publika ,grad ,kanton ,federqcija stane uz tebe ono momacki a gledas anti fudbal
FliX

Post Postao/la FliX »

Pa sta je sad rijeseno.. Je li ima ili nema pare? :srednjak:
Zamorano

FliX je napisao/la: 23 lip 2025, 12:43 Pa sta je sad rijeseno.. Je li ima ili nema pare? :srednjak:
Zavisi s koje strane gledas :D
Ako gledas sa gluplje strane onda para nema :mrgreen:
Ako gledas s pametne strane para opet nema a dug se smanjuje,kako li to moze :mrgreen:
Fan shop je opustosen totalno! Prvi put da sam usao i nista nisam kupio :D Mali brojevi opreme ostali ili preveliki :D
U neku ruku drago mi je sto je tako jer rasprodalo se totalno sve sto je i naruceno! Navijaci su odgovorili maximalno na prodaju opreme za proslu sezonu.
Samo je sad pitanje kad ce doci nova roba.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jesu u klubu uzeli zasluzeno godisnji odmor da odmore pred velike izazove i posao ili jednostavno nema trenutno nikakvih aktivnosti.

@zamorano kako ne moze vise na dida Isakovića i Vardu ustrojava neistomišljenike na forumu :lol: :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Brusi formu pred novu sezonu :pray: :pray:
Samo Čelik zenički !!!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zamorano je napisao/la: 23 lip 2025, 13:09
FliX je napisao/la: 23 lip 2025, 12:43 Pa sta je sad rijeseno.. Je li ima ili nema pare? :srednjak:
Zavisi s koje strane gledas :D
Ako gledas sa gluplje strane onda para nema :mrgreen:
Ako gledas s pametne strane para opet nema a dug se smanjuje,kako li to moze :mrgreen:
Fan shop je opustosen totalno! Prvi put da sam usao i nista nisam kupio :D Mali brojevi opreme ostali ili preveliki :D
U neku ruku drago mi je sto je tako jer rasprodalo se totalno sve sto je i naruceno! Navijaci su odgovorili maximalno na prodaju opreme za proslu sezonu.
Samo je sad pitanje kad ce doci nova roba.
Jedva čekam dres koji će izac za 80-u godišnjicu.
Znal ko kad bi trebo izac,mozda bi bilo bolje sedmicu dvi prije početka sezone zbog dijaspore.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 23 lip 2025, 08:28
Allgunsblazing je napisao/la: 23 lip 2025, 07:07 Gluplji mozes biti samo ako razmisljas da Celik te pare ima i da ih treba ulagati u igracki kadar jer je neko oprostio ili preuzeo dio nekakvih troskova kluba. Posebno ako znas da su obaveze i dugovi kluba u stotinama hiljada KM.
Opet nas nemozes ubjedit nema veze sto ponavljas 1000 puta,Celik ima te pare jer je dio dobio i dobit ce u ova 2 mjeseca jos oko 600k(ukupno 900k) i to su govorili vise puta da je to i vise nego dovoljno da sanira sve dugove i onda ti neko oprosti 175k i ti kazes nema te pare.Ima pare ce te ostat i gotovo na ovaj ili onaj nacin.
Onda sta je sa akademijom,covjek pomaze i oslobadza klub bar pola i vise i onda imamo to sto mi proizvodimo i sto cemo napravit za ovu sezonu ,pa brate nemozes samo kukat nemma,nema i opet dovodit poluinvalide i ocekivat da publika ,grad ,kanton ,federqcija stane uz tebe ono momacki a gledas anti fudbal
Bolje dat sansu Telalovicu i Babicu nasim omladincima nego poluigrace sa strane dovodit koji nisu prevaga
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

A sta da je drug sad recimo Ramo reko hocu pare ne zanima me nista i savez ti kaze ne uplatis li Rami 175 000 lupam do 1 Augusta ide suspenzija.
Bi li tada Čelik imo te pare ????Znaci moro bi ih imat !!!Logicno da ako ti je oprostio taj dug Rami halalio i svaka mu cast ti preusmjeravas sta ti treba a treba nam igraca jer ce sad bit ouno teza i sa ovim sastavom nas ne bi nigdje bilo.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 23 lip 2025, 13:41 Brusi formu pred novu sezonu :pray: :pray:
Ja bi ga na pripreme poveo i svaki trening i utakmicu pored aut linije sa megafonom da svakog igrača i svaki potez "objektivno prokomentariše". Mislim da bi Real Madrid istrčao prvo kolo sto se tiče psihe i da vise nijedan igrač ne bi rekao "pritisak sa zapada", psuju nam i težak je Čelikov dres. Očeličeni bi bili za sva vremena :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Apelujem na porodicu Isak da trazi svoje pare, cisto da spasi forumsko pucanstvo od nedoumica, ima li Celik te pare ili nema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa ne mogu vjerovati!
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

Avenija je napisao/la: 23 lip 2025, 13:31 Jesu u klubu uzeli zasluzeno godisnji odmor da odmore pred velike izazove i posao ili jednostavno nema trenutno nikakvih aktivnosti.

@zamorano kako ne moze vise na dida Isakovića i Vardu ustrojava neistomišljenike na forumu :lol: :lol:
Isakovic ovu sezonu je bio top.Ne toliko u igri koliko u ponasanju.Ja ga moram pohvaliti za ponasanje i doprinos ove sezone i ako bi i ovako nastavio sto se mene tice nek produzi jos godinu igrat ako se dobro osjeca. A Vardo moze i mora vise ipak je on rutonja sa 25 u najboljim godinama,doduse najbolji je u zutim kartonima :) cak 7 za sezonu :mrgreen: Nemoj mene na pripreme jer na pocetku sezone nebi imali 2 igraca cijela ,sve bi ja to potamanio za vrijeme trajanja priprema :mrgreen: :lol: Klub radi normalno ne pise da je godisnji :D
Danas ja bio u klubu ;)
Odgovori