NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Slazem za finansijske izvještaje i da nije uredu sto kasne. Mozda je nedostatak radne snage, pa sada nije prioritet, mozda se krije nesto drugo, a mozda smo blizu skidanja svih dugova i to se ceka, onda da zaokruze to sve i predstave svima. Po meni ova zadnja opcija ima smisla i do pocetka sezone ukoliko sve bude kako treba, mogli bi imati odblokiran racun.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Pa koliko je para i para od povjerioca oprosteno, pa gdje su te pare. Ljudino te pare nemas, nego bi ih nekako morao izmislit da ti dodje 5 do 12 i da vracas. Isto tako i ovaj oprost duga od strane Isaka, druze nisi dobio pare nego se ne moras sekirat kako doci do njih.

Najlakse je pisat velikim slovima, lajat i mislit da si upravu, svakako je ovo stranica za svacije misljenje. Mozes se slagat ili ne, al treba imat normalan pristup i komunikaciju.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kontras'88 je napisao/la: 21 lip 2025, 09:41 Pa koliko je para i para od povjerioca oprosteno, pa gdje su te pare. Ljudino te pare nemas, nego bi ih nekako morao izmislit da ti dodje 5 do 12 i da vracas. Isto tako i ovaj oprost duga od strane Isaka, druze nisi dobio pare nego se ne moras sekirat kako doci do njih.

Najlakse je pisat velikim slovima, lajat i mislit da si upravu, svakako je ovo stranica za svacije misljenje. Mozes se slagat ili ne, al treba imat normalan pristup i komunikaciju.
Znamo mi sve to da ih nisi dobio od Isaka ,ali isto tako znamo da se na presicama ponavljalo da se im dugo izmedzu 550k i 650k i et oprosti se 175k neka je ostalo 500k a ti dobijes kroz par mjeseci 900k od grad,kanton i onda se ovde napadaju ljudi koji samo sloze koliko je 2i 2 i dobijes da si cist i cak u plusu cak i od ovih para a kamoli od nasih redovnih priliva i onda se pocne ispirat mozak ovo ono nema nemozemo.U svemu tome ne dobijes izvjestaj godinu i po i normalno da se vode polemike ,to je normalno ali nije zlonamjerno,pogotovo prema upravi.
Liga je takva kakva jest a bice i vjerovatno opet skracenje tako da moramo ozbiljno uc u sezonu sa ozbiljnim rosterom i pojacat se kako znamo i umijemo.
Mi smo NK Celik i tako se moramo napokon i postavit ,kao najveci klub u ovoj ligi.
Sretno juniorima,akB do premijer lige
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Prijenos finalne utakmice juniora bit će na fb stranici Sanski Most Sport.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ja kako sam shvatio pored dugova koji su stavili blokade na racun, postoji i par dugova koji nisu jos stavili blokade, a mogu. Ti ce se tretirati isto kao i ovi sa blokadama i gledat da se odmah isplate. Koliko i sta, mozemo samo nagadjati, takodjer desava se sigurno da se sa nekim dogovoris, a on promijeni pricu.

Za par mjeseci kad se racun odblokira bilo bi lijepo, a vjerujem da i uprava to ima u planu, objaviti izvjestaj koliko dugova je vraceno, koliko od kojih para i najvaznije moja zelja nek naglase koliko su uspjeli ispregovarati oprosta duga. To je njihova zasluga, nije sigurno doslo samo od sebe, kao ni ovih 175k od isaka, sigurno nije dosao u klub i rekao ajde da ja oprostim ovo, a vi meni isplatite toliko i toliko. Jeben je to posao, svaku marku ljudi gledaju, jer znaju da ce naplatiti, kad tad, ali bi im doslo.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Redbull je napisao/la: 21 lip 2025, 12:33 Ja kako sam shvatio pored dugova koji su stavili blokade na racun, postoji i par dugova koji nisu jos stavili blokade, a mogu. Ti ce se tretirati isto kao i ovi sa blokadama i gledat da se odmah isplate. Koliko i sta, mozemo samo nagadjati, takodjer desava se sigurno da se sa nekim dogovoris, a on promijeni pricu.

Za par mjeseci kad se racun odblokira bilo bi lijepo, a vjerujem da i uprava to ima u planu, objaviti izvjestaj koliko dugova je vraceno, koliko od kojih para i najvaznije moja zelja nek naglase koliko su uspjeli ispregovarati oprosta duga. To je njihova zasluga, nije sigurno doslo samo od sebe, kao ni ovih 175k od isaka, sigurno nije dosao u klub i rekao ajde da ja oprostim ovo, a vi meni isplatite toliko i toliko. Jeben je to posao, svaku marku ljudi gledaju, jer znaju da ce naplatiti, kad tad, ali bi im doslo.
Naravno da ima jos dugova od osoba koji nisu stavili blokade na racun...Momci iz uprave su heroji u svakom pogledu,preoptereceni,premoreni,zapostavili svoje privatne zivote zbog Celika!Slazem se da mora to biti transparentnije, ali trenutno je ovo maksimum.Kad bude vise zaposlenih bice bolje a to ce biti kad odblokiramo racun.
macak_

Post Postao/la macak_ »

U izvjestajima o dugovanjima koji su ranije dostavljani, iznos za condor je svakako bio umanjen. Tako da se svakakonislo sa manjim iznosom u predikcijama ukupnog duga
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

https://www.facebook.com/share/p/1GRRckFiLx/

Što su namirisali naš rast,našu popularnost,kako je krenulo izvještavat će sa svake naše utakmice :mrgreen:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Jel samo meni neće ovo otvaranje linkova sa FB-a il nesto nije kako treba.
disara

Post Postao/la disara »

Malo sam pregledao ove slobodne igrace, pa da vidimo vasa misljenja
Golmani: Trako, Mujezinovic, vec sam pisao za obojicu, mislim da i jedan i drugi mogu poboljsati sastav
Odbrana: Sivac, ako se vrati bice dobro uz Hodzica na beku, stoper Panjeta iz Travnika, protiv nas odlicno odigrao
Veza: Hrustanovic iz Konjica, vec igrao ovu ligu za Kakanj
Marko Perisic iz Radnika, fino je onda funkcionisao kad je igrao sa Jamakom, ima godina ali moze dati ruke
Edit: Zaboravio sam i Kalesica iz Slobode i ovog Lamadzemu
Napad: Hasukic, Ramic, ne znam koliko je to izvodljivo radi plate ali bi bili top ili pokusati vratiti Masica
Zadnja izmjena: disara, dana/u 21 lip 2025, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ja bi svim silama pokusao Andjusica privuci, mozda stvarno nadjemo zajednicki jezik. Njemu je karijera i forma u padu, a nama potreban takav igrac, mislim da bi obe strane bile na dobitku.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Neka je sretno juniorima, velika bi stvar bila PL i plasman bi odjeknuo širom BiH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Čelik vodi 1:0 protiv Sanskog Mosta
LimVo likČe
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

bartoli je napisao/la: 21 lip 2025, 17:47 Čelik vodi 1:0 protiv Sanskog Mosta