Svako drugu godinu igras s njima. Sta ima veze da bude i 2000...nije ni kod njih posjeta 30 hiljada.phillies je napisao/la: ↑17 lip 2025, 10:01Dzaba je, moram se poceti druziti s pravim ljudimaZamorano je napisao/la: ↑17 lip 2025, 06:22Mene su licno konktatirali na telefon i pozvali na manifestaciju uz pozivnicu. Ali sam u EU trenutno i sprijecen sam bio da prisustvujem.Jbg moras bit neko i nesto u Čeliku da bi te pozvaliphillies je napisao/la: ↑16 lip 2025, 23:52 Hvala gosp. Muratovicu i za ovaj prilog o klubu.
Ako neko zna, da li se na Akademiji moglo prisustvovati samo uz pozivnicu, ili je bilo slobodnijeg karaktera ulaz? Da znam hocu li zaliti sto nisam bio![]()
Eno vidim, Zaim treba poceti raditi u Velezu. Hoce li odvesti Dzankija i Puceta ili ce ih nama ostaviti?
![]()
Makar znat pljuvat i pisat gluposti po forumima kao ja
Nije sve ni u donacijama
![]()
![]()
![]()
Pisaj finansije ako nemas konekcije hahahaaha
A sto se tice prijateljske, ja bih umro od sramote, dodje npr Cibalija,a na stadionu 2000 ljudi. A vrlo je moguc taj scenario. Kao sto rece kolega, imaces dvije utakmice u augustu (ako ne pomjere pocetak prvenstva), pa eto nek publika zamisli da je proslava na obe i napuni stadion.
NK Čelik
Re: NK Čelik
- Allgunsblazing
Mi smo se sa Klisom osramotili za sva vremena. Suludo je uzdavati se na publiku nakon toga.
Ne kazem ja zbog Cibalije, nego zbog nas.FliX je napisao/la: ↑17 lip 2025, 10:32Svako drugu godinu igras s njima. Sta ima veze da bude i 2000...nije ni kod njih posjeta 30 hiljada.phillies je napisao/la: ↑17 lip 2025, 10:01Dzaba je, moram se poceti druziti s pravim ljudimaZamorano je napisao/la: ↑17 lip 2025, 06:22
Mene su licno konktatirali na telefon i pozvali na manifestaciju uz pozivnicu. Ali sam u EU trenutno i sprijecen sam bio da prisustvujem.Jbg moras bit neko i nesto u Čeliku da bi te pozvaliMakar znat pljuvat i pisat gluposti po forumima kao ja
Nije sve ni u donacijama
![]()
![]()
![]()
Pisaj finansije ako nemas konekcije hahahaaha
A sto se tice prijateljske, ja bih umro od sramote, dodje npr Cibalija,a na stadionu 2000 ljudi. A vrlo je moguc taj scenario. Kao sto rece kolega, imaces dvije utakmice u augustu (ako ne pomjere pocetak prvenstva), pa eto nek publika zamisli da je proslava na obe i napuni stadion.
Samo Čelik zenički !!!
Zaboravite na prijateljske utakmice protiv nekih jacih ekipa. Ova Cibalija mozda generalka na Bilinom da bude to je realnost u ovom trenutku. Nego očekujemo ove sedmice da nam klub zvanicno potvrdi da je produzen ugovor sa tandemom Regoje-Jusic, pa da se nastavi sklapat igracka krizaljka za narednu sezonu.
Daj mi organizovan klub, daj mi dobar roster sklopi, borbu za prvo mjesto, uslove igračima, pripreme, itd da licimo na klub nema boljeg poklona za sve navijače.
Slavilo se fino, proslavilo se gorila Zenica i to je to. Kad bude Čelik gdje treba da bude onda se moze nesto veće tražiti i radovati. Šta će mi Hajduk jedan dan u Zenici ako nisam favorit protiv Igmana i Goška na Bilinom Polju u bitnijoj ligaskoj utakmici i ako klub funkcionise na amaterskim osnovama.
Slavilo se fino, proslavilo se gorila Zenica i to je to. Kad bude Čelik gdje treba da bude onda se moze nesto veće tražiti i radovati. Šta će mi Hajduk jedan dan u Zenici ako nisam favorit protiv Igmana i Goška na Bilinom Polju u bitnijoj ligaskoj utakmici i ako klub funkcionise na amaterskim osnovama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ljudi su bili na druženju s novinarima. Poslali novinara u nedjelju na akademiju, bilo 4-5 vijesti, a naš zeničanin Elmedin Mehić s klixa se nije udostojio doći.
Sportsport je najutjecajniji sportski portal u BiH i više on treba Čeliku, nego Čelik njima. Neko se potrudio da ih uključi oko Čelika.
Sportsport je najutjecajniji sportski portal u BiH i više on treba Čeliku, nego Čelik njima. Neko se potrudio da ih uključi oko Čelika.
- Zenicanin988
To je to.Avenija je napisao/la: ↑17 lip 2025, 11:50 Daj mi organizovan klub, daj mi dobar roster sklopi, borbu za prvo mjesto, uslove igračima, pripreme, itd da licimo na klub nema boljeg poklona za sve navijače.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Uh jakog li poređenja.Uprava nije mogla gori termin izabrati.Noćna utakmica hladno,nedelja, a uz to ne atraktivan protivnik.Sa tom se utakmicom u humanitarne svrhe bilo požurilo.Govorio sam da neće 50 ljudi doci radi vremena ali eto uprava je odlucila.Allgunsblazing je napisao/la: ↑17 lip 2025, 10:44 Mi smo se sa Klisom osramotili za sva vremena. Suludo je uzdavati se na publiku nakon toga.
-
Čuj šta će ti.Da bi mogao imati to što hoćeš.Al ga i ti znaš lupit.Ne frcaju nama milioni pa ko ga j.ebe šta cu igrat kad ne mogu pobjedit Igmana.Avenija je napisao/la: ↑17 lip 2025, 11:50 Daj mi organizovan klub, daj mi dobar roster sklopi, borbu za prvo mjesto, uslove igračima, pripreme, itd da licimo na klub nema boljeg poklona za sve navijače.
Pa sta je trebalo cekati maj i lijepo vrijeme? Previse mi trazimo izgovore umjesto konkretnih dijela. Mogla se karta kupiti i ne doci na utakmicu, a koliko znam prodalo se 300ak karata. Vrijeme, protivnik, datum, leprsavost u igri, financije... puno izgovora mi smisljamo.Guest.1945 je napisao/la: ↑17 lip 2025, 18:24Uh jakog li poređenja.Uprava nije mogla gori termin izabrati.Noćna utakmica hladno,nedelja, a uz to ne atraktivan protivnik.Sa tom se utakmicom u humanitarne svrhe bilo požurilo.Govorio sam da neće 50 ljudi doci radi vremena ali eto uprava je odlucila.Allgunsblazing je napisao/la: ↑17 lip 2025, 10:44 Mi smo se sa Klisom osramotili za sva vremena. Suludo je uzdavati se na publiku nakon toga.
Ovo se ne odnosi direktno na tebe, vec na sve ljude koji su mogli, a nisu jer nije da nisu mogli, vec im jednostavno bilo mrsko. Nije se ni meni gledala trening utakmica drugog tima na minusu, jos sam bio i bolestan, ali sam dosao da ispostujem i njih i Celik, ali i sebe. Svaka cast svim ljudima koji su bili na toj utakmici. Svaka cast svim ljudima koji su kartu kupili. Kad god se bude igrala rodjendanska utakmica i protiv bilo kojeg protivnika (bila to Fiorentina ili Nemila svejedno) moramo animirati nase sugradjane da dodjemo u sto vecem broju da pomognemo i financijski i marketinski, ali i da damo podrsku svim ljudima u i oko kluba jer su to zasluzili. Vrijeme je da prestanemo traziti izgovore i da pocnemo traziti kartu vise jer samo tako cemo vratiti Celik gdje pripada.