NK Čelik

strucnjak9

Re: NK Čelik

Post Postao/la strucnjak9 »

Realno od Talhe se ocekivalo ovu sezonu da jos vise bljesne, ali po meni on je samo stagnirao. Mislim da ga je pritisak dosta gusio, jer nakon prve sezone u ovoj mu se svjesno prepustilo i nametnulo da mora dirigovati veznim redom, a to je mac sa dvije ostrice kada su u pitanju mladi igraci. Da je pored sebe u vezi imao iskusnijeg i boljeg igraca tokom cijele sezone, mislim da bi mu ucinak mnogo bolji bio i da bi vise napredovao.

Svojim zalaganjem sigurno je zasluzio da mu vrata BP ostanu otvorena do kraja karijere. Cuo sam i da je zimus imao ponudu iz premijer lige, ali da nije htio ostaviti ekipu na cjedilu i da je licno njegova odluka bila da ostane i pomogne ekipi.

Hvala Talha na svemu!

Ps. idealan scenarij bi bio da odigra 30 utakmica u Radniku iduce sezone, da stekne premijerligasko iskustvo… da Radnik ispadne a da mi udjemo i da se vrati kod nas :mrgreen:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FRLegioen je napisao/la: 14 lip 2025, 16:35 Sto se tice veznog reda slazem se da nismo dominirali u posjedu loote,ali posto se stalno potencira da nam je bio los vezni red,evo statistike::Ali-6 golova(prvi strijelac ekipe)
Talha-4gola
Vardo-3 gola,kupno 13 golova..
Ostali napadaci(Martinovic,Dzankovic,Puce ,Bajric plus Masic jesenas(ukupno 5 golova)
Krila :Marin-5 golova i Sero-3 gola
Znaci napadaci -13 golova(7 napadaca sa Masicem) ko 3 vezna.Plus 3 vezna imaju i 8 asistencija.
I jos da dodam da kod Regoje Ali nije igrao svoju prirodnu poziciju(desetke),nego klasicnog veznjaka sa puno defanzive,da ne govorim o povredi jesenas nakon 6. kola i tek oporavka nakon pauze u prvenstvu.
Ma Talhi je bolje da ostane kod nas da igra konst a u Radniku ce grijat klupu kao i Sivac.
A jest nam napad bio los
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 14 lip 2025, 16:46
FRLegioen je napisao/la: 14 lip 2025, 16:35 Sto se tice veznog reda slazem se da nismo dominirali u posjedu loote,ali posto se stalno potencira da nam je bio los vezni red,evo statistike::Ali-6 golova(prvi strijelac ekipe)
Talha-4gola
Vardo-3 gola,kupno 13 golova..
Ostali napadaci(Martinovic,Dzankovic,Puce ,Bajric plus Masic jesenas(ukupno 5 golova)
Krila :Marin-5 golova i Sero-3 gola
Znaci napadaci -13 golova(7 napadaca sa Masicem) ko 3 vezna.Plus 3 vezna imaju i 8 asistencija.
I jos da dodam da kod Regoje Ali nije igrao svoju prirodnu poziciju(desetke),nego klasicnog veznjaka sa puno defanzive,da ne govorim o povredi jesenas nakon 6. kola i tek oporavka nakon pauze u prvenstvu.
Ma Talhi je bolje da ostane kod nas da igra konst a u Radniku ce grijat klupu kao i Sivac.
A jest nam napad bio los
I oni ga dovode vjerojatno najviše zato jer je još 2 sezone zaštićeno godiste kako sam skontao.
Mi bi trebali Kadrica ostaviti ako ništa onda radi tog, bar dok ne nadjemo nekog boljeg, može uvijek jedno poluvrijeme odigrat da popuni mjesto
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

SRETNO TALHA I HVALA!
Dobar momak i solidan igrac mislim u boljem klubu i s boljim igracima da ces vise i pokazati,mada si vise pokazao od Martinovica,Dzankovica,Masica,Pucea,Bajrica i Ahmetspahica zajedno.
Kakvi su to tarac napadaci to je strasno!
Jel 2 godine potpis bio? Ako je 2 onda se moze sta i zaraditi a ako je godina + godina onda se kita zaradila!
Talha sretno i svojim ponasanjem,zalaganjem i radom nisi dupetom zatvorio vrata u Čeliku i kod nas navijaca.
Tako da se mozes uvijek vratiti.
phillies

Post Postao/la phillies »

Hvala za sve i sretno u nastavku karijere, Talha!

Sad nam je dovodjenje dva vezna igraca i to ne bilo kakva, nego koji ce biti nosioci igre, glavni prioritet. Osim njih, napadac je takodjer pod mus :D

Hajd, valjda ce SŠ nesto naci po drugim klubovima ovog ranga...valjda je doslo vrijeme da igracima nesto znaci kad ima Čelik u svom CV-ju.

NAPRIJED ČELIK! HAJDE OMLADINO, IGRAJ I POBJEDI!!!
Samo Čelik zenički !!!
phillies

Kakvo je stanje na Bilinom polju?
Samo Čelik zenički !!!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 14 lip 2025, 18:16 Kakvo je stanje na Bilinom polju?
Poluvrijeme 0-0.Bolje stojimo na terenu,2 odlicne akcije ali losi sutevi.
FRLegioen

Bolji dosta 2 poluvrijeme,fizicki smo spremniji,fali zadnji precizan pas.Moglo je ovo otici 2- 3 eazlike za nas komotno.O-0 jos 20 minuta do kraja
FRLegioen

1-0 konacno
phillies

Bravo!!!
Samo Čelik zenički !!!
FRLegioen

2-0 zasluzeno
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

FRLegioen je napisao/la: 14 lip 2025, 19:152-0 zasluzeno
Ko je dao golove
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Juniori su me pozitivno iznenadili,imaju igru i momci trce ko navijeni,bore se bas ono presing po izgubljenoj lopti,lijepi akcija povratni ostavljeni lopti za suta u prvom smo trebali zabit 2 ili 3 komada.
FRLegioen

R0B1J4SH je napisao/la: 14 lip 2025, 19:22
FRLegioen je napisao/la: 14 lip 2025, 19:152-0 zasluzeno
Ko je dao golove
Imena ne znam,ali potpuno zasluzena pobjeda.Gosk imao jedan udarac u okvir gola,moralo je ovo biti ubjedljivije.Trebamo ih dobiti I u revansu,jer smo kvalitetniji,fizicki spremniji.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Gdje se igra finale?
Odgovori