NK Čelik

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Guest.1945 je napisao/la: 11 lip 2025, 16:49 Bogami nisu nešto optimisti za deblokadu u skorije vrijeme.Ja nešto ne vidim da će se odblokirati prije sezone po njihovim izjavama. Ako budu čekali deblokadu pa onda pojačanja, a što tako hoće vjerovatno,onda će ponovitu ovu sezonu gdje bi strjepili do kraja za opstanak.

Kad bi mogla druga tranša od kantona da legne?
Ako se budu držali iz kantona dogovora 2 transa bi trebala biti krajem juna početkom jula
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Mi smo negdje već razgovarali o igračkom kadru, na koga računamo iz aktuelnog tima, to je nekih 12-13 igrača, saopštit ćemo igračima ko može da potraži novi klub, a u dogovoru sa upravom kluba radićemo i na dovođenju novih pojačanja, otprilike i znamo sve na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Za sada nema ništa definitivno, to ćemo da rješavamo u narednim danima sve.
Koga ostaviti 🤔
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Juniori vode 1-0 protiv Batona,poveli odmah na pocetku...
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

FRLegioen je napisao/la: 11 lip 2025, 17:41 Juniori vode 1-0 protiv Batona,poveli odmah na pocetku...
2-0 je
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Proslogodisnja generacija juniora, bolja za dvije klase. Proci cemo dalje ali ulazak u premier ligu je moguc samo ako su ostale ekipe prelose.
KakhaKaladze

Zavrseno 2 0
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Gledam cesto na utakmicama da pojedini klubovi imaju svoj veliki dres na centru terena kao Sarajevo ili grb kao Borac pa nebi bilo loše da i mi imamo nesto svoje a unikatno na centru terena prije pocetka svake domace utakmice! Kao sto himnu imamo bilo bi lijepo da i na centru imamo neki svoj prepiznatljivi unikat. A nase bas unikatno je amblem ROBIJAŠA! Zanimljivo bi bilo imat taj amblem Robijaša na centru prije pocetka utakmice. Naravno uz pristanak i dozvolu grupe "Robijaša"da se uradi takva zastava ili kako se vec zove. Ako bi ko podrzao i poveo taj projekat da se odradi ev ja bi prvi donirao 300 km od sebe.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Anel Hebibović se vidi u prvoj ligi FBiH. Čini mi se kao bek koji bi legao Jusi i Bojanu 8-)
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 11 lip 2025, 17:35
Mi smo negdje već razgovarali o igračkom kadru, na koga računamo iz aktuelnog tima, to je nekih 12-13 igrača, saopštit ćemo igračima ko može da potraži novi klub, a u dogovoru sa upravom kluba radićemo i na dovođenju novih pojačanja, otprilike i znamo sve na kojim pozicijama su nam potrebna pojačanja. Za sada nema ništa definitivno, to ćemo da rješavamo u narednim danima sve.
Koga ostaviti 🤔
Ma kao sto sam i pisao neki dan taj neki prvi tim otprilike sto se i rotiralo 12 ili 13 igraca i to kako sam naglasio vecina da bude i zamjena a dovest najmanje 7 za prvih 11,a na zimu jos jedan prelazni rok i mozes sastavit top ekipu
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zamorano je napisao/la: 11 lip 2025, 20:01 Gledam cesto na utakmicama da pojedini klubovi imaju svoj veliki dres na centru terena kao Sarajevo ili grb kao Borac pa nebi bilo loše da i mi imamo nesto svoje a unikatno na centru terena prije pocetka svake domace utakmice! Kao sto himnu imamo bilo bi lijepo da i na centru imamo neki svoj prepiznatljivi unikat. A nase bas unikatno je amblem ROBIJAŠA! Zanimljivo bi bilo imat taj amblem Robijaša na centru prije pocetka utakmice. Naravno uz pristanak i dozvolu grupe "Robijaša"da se uradi takva zastava ili kako se vec zove. Ako bi ko podrzao i poveo taj projekat da se odradi ev ja bi prvi donirao 300 km od sebe.
A je... te led pun si ko brod.
KakhaKaladze

Cinvict35 je napisao/la: 11 lip 2025, 20:30
Koga ostaviti 🤔
Ma kao sto sam i pisao neki dan taj neki prvi tim otprilike sto se i rotiralo 12 ili 13 igraca i to kako sam naglasio vecina da bude i zamjena a dovest najmanje 7 za prvih 11,a na zimu jos jedan prelazni rok i mozes sastavit top ekipu
Uzmi u obzir da ce nogu dobit igraci koji su imali relativno male plate odnosno oni koji nisu ni igrali. Ovo sto ti pises po meni nije realno ali bih volio da je moguce. 7 igraca za prvih 11 je ogroman iskorak finansijski i zato mislim da to nije moguce. Svako ko bi eventualno dosao a da ima kvalitet da igra u prvih 11 ce sigurno traziti minimalno platu od 2 hiljade. A doci ce izvjestaj nekad pa ces vidjeti koliko je momaka u trenutnoj ekipi imalo tu platu, vjeruj mi ne puno al et da ne pricam prije izvjestaja. Ne treba se zalijetati sa prevelikim brojem igraca jer to moze biti mac s dvije ostrice. Tri odabrana igraca koji ce donijet kvalitet su po meni optimum za ljeto. A onda na zimu dodati sta bude falilo.
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Šta je sad trenutno najveći problem koji koči deblokadu?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 11 lip 2025, 20:47

Koga ostaviti 🤔
Uzmi u obzir da ce nogu dobit igraci koji su imali relativno male plate odnosno oni koji nisu ni igrali. Ovo sto ti pises po meni nije realno ali bih volio da je moguce. 7 igraca za prvih 11 je ogroman iskorak finansijski i zato mislim da to nije moguce. Svako ko bi eventualno dosao a da ima kvalitet da igra u prvih 11 ce sigurno traziti minimalno platu od 2 hiljade. A doci ce izvjestaj nekad pa ces vidjeti koliko je momaka u trenutnoj ekipi imalo tu platu, vjeruj mi ne puno al et da ne pricam prije izvjestaja. Ne treba se zalijetati sa prevelikim brojem igraca jer to moze biti mac s dvije ostrice. Tri odabrana igraca koji ce donijet kvalitet su po meni optimum za ljeto. A onda na zimu dodati sta bude falilo.
Kontam ja i po 3000km da dovedes igrace ,ono sa bonusima da neplacas neke pune doprinose i sl ako se olacaju doprinosi na amaterske ugovore.
Pa to je cirka 300 000k dodatno ,pa kakva je to majke ti lova ,nikakva,daje ti kanton ,grad imas sponzore jos zanimljivija liga vise derbija ,gledalaca a sa tom vrstom igraca ti si 99% u borbi za vrh i imaces prosjek 3000+ po utakmici najmanje i tako da to uopste nije bauk a i isplativo je 100%.
Mani se te price ako to sad nemogu ovu sezonu iznjet pa jbt to ti je samo milion da imas za ekipu administraciju i druge troskove (grad kanton 1milion),gdje nase sto napravimo,mani se sirotinjske ,samo jako i hrabro
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Cinvict35 je napisao/la: 11 lip 2025, 22:37
KakhaKaladze je napisao/la: 11 lip 2025, 20:47
Kontam ja i po 3000km da dovedes igrace ,ono sa bonusima da neplacas neke pune doprinose i sl ako se olacaju doprinosi na amaterske ugovore.
Pa to je cirka 300 000k dodatno ,pa kakva je to majke ti lova ,nikakva,daje ti kanton ,grad imas sponzore jos zanimljivija liga vise derbija ,gledalaca a sa tom vrstom igraca ti si 99% u borbi za vrh i imaces prosjek 3000+ po utakmici najmanje i tako da to uopste nije bauk a i isplativo je 100%.
Mani se te price ako to sad nemogu ovu sezonu iznjet pa jbt to ti je samo milion da imas za ekipu administraciju i druge troskove (grad kanton 1milion),gdje nase sto napravimo,mani se sirotinjske ,samo jako i hrabro
Možeš imat prosjek 10 hiljada kad je broj prodanih karti u prosjeku oko 800. :sjekira:

Manite se te priče bit će više ljudi, neće.

Od Kantona novac koji dobijaš znaš gdje ide, nisi mutav pošto vidim da sve pratiš.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

kirat410 je napisao/la: 11 lip 2025, 22:07 Šta je sad trenutno najveći problem koji koči deblokadu?
Pare pa birokratija.Čeka se druga rata da uplati kanton a to nece jos tek je ova legla prije neki dan.
Odgovori