Karalic i Sivac su odlicna pojacanja, Durmis je nista.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 lip 2025, 18:54 Znaci mora se ozbiljno krenuti u novu sezonu ova pojacanja Sivac,Karalic ,Durmis su hajmo rec za neku sirinu osim Sivca a s obzirom da se i iduce sezone skracuje liga i ispada opet veci broj klubova mora se max krenut sa sklapanjem ozbiljne ekipe,dajte PL rutonja na Bilino polje
Ja kao pojacanje racunam samo igraca koji se dovodi da igra u prvih 11, ostalo je prosirivanje rostera.prisonbreak je napisao/la: ↑09 lip 2025, 18:58Karalic i Sivac su odlicna pojacanja, Durmis je nista.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 lip 2025, 18:54 Znaci mora se ozbiljno krenuti u novu sezonu ova pojacanja Sivac,Karalic ,Durmis su hajmo rec za neku sirinu osim Sivca a s obzirom da se i iduce sezone skracuje liga i ispada opet veci broj klubova mora se max krenut sa sklapanjem ozbiljne ekipe,dajte PL rutonja na Bilino polje
Ti računaš njemački mentalitet i njih koji imaju najveću baza u Njemačkoj i bili 2.-3. po posjeti ove sezone, prosjek 50.000 gledalaca.Druže radi se o mentalitetu.Ja bi volio 5% da to imamo prepisano od njih taj mentalitet od njemaca.Dakle bio Schalke bio neki klub u 5. ligi oni vole svoje klubove i svi dišu za svoje klubove pogotovo ovi manji klubovi.Bio sam na utakmici Schalkea prije par godina kad je na svom izgubio od Gladbacha 1. Bundesliga i to je njima pod navodnicima normalno i iduću imaju isti broj ali mentalitet ljudi moji njemački, a mi sebi ne može dozvoliti poraz od Gradine ne radi se to jesmo li mi Barselona da li uprava radi na amaterskom ili profesionalni nivou.To si mogao dozvoliti sebi u kantonu.Kod nas pitaju prvo koji si na tabeli i igras li evropu da ti dođem na utakmicu.Pa imas 3-4 hiljade ljudi najmanje u gradu koji čekaju PL i eto šta dalje da pričamo.Kakav narod takva vlast vazda bilo.Pomirimo se s tim da tako kod nas stvari stoje jer se igra upravo fudbal radi tih navijača, ovih i "onih".Sa ovim problemom kubure svi klubovi u regionu mi smo opet ok, gledaniji fudbal u BiH nego u Srbiji.Schalke moze sebi tu kurcobolju dozvoliti i njihova uprava, kad znaju da imaju 30 000-40 000 sezonski već prodato.schalke 04 je napisao/la: ↑09 lip 2025, 13:10 Od 6.4. i utakmice sa Ulmom koju su dobili. Igrači Schalkea 04 su bili "na odmoru". Do kraja sezone u 6 utakmica osvojili bod i to samo protiv HSV-a. A i to je bilo više iz inata, da protiv njih ne izgube. A zašto su bili "na odmoru"? Pa jer su već tad u principu osigurali opstanak, a nisu više mogli da se uključe u borbu za ulazak u 1. ligu.
Tako i igrači Čelika, prije dvije sedmice. Osigurali opstanak i psihički bili "na odmoru". Koliko je to teško matereti razumjeti? I vi vjerovatno kad vam se bliži odmor, a nije neki pritisak na poslu, se "ne satirete/lomite od posla"".
Ako misli igrati baraz i eventualno PL, mora.
Ko da gledam da im nece dat iz saveza Bilino Polje,ono zauzeto Celik,repka ,renovirat ce se itd.