Nacekacemo se mi evrope a za PL se slazem to sam i ja pisao ,a za evropu malo jos podebljatAvenija je napisao/la: ↑08 lip 2025, 13:11Ne znam kakva su mišljenja kod drugih ali jednog dana po meni kada dodje PL i Evropa inshallah cijene bi trebale biti.FliX je napisao/la: ↑08 lip 2025, 12:50Ma kakvi 15KM, odma stavit zapad na 40! Kaze neko skupo, pa ako je skupo gledaj na tv. Ta "prica" vrijedi sigurno 40KM, koja se prepricava generacijama,kao i ti sto spominjes Gent/Denzili.Avenija je napisao/la: ↑07 lip 2025, 13:42 Jednog dana nadam se uskoro kada Čelik bude igrao Evropu pa kad Čelik proda 15 000 ulaznica po 15 KM tri dana ranije pa kad se Zenica zacrni i zacrveni od jutarnjih sati kao danas za Bosnu. Dočekati cu taj dan kada tada
Sjećam se Denizlija i Genta ali samo kroz maglu jer sam imao samo 11-12 godina. Ako nista ostale su slike.![]()
PL , zapad 10 KM, istok 8 KM, jug 5 KM.
Evropa, zapad 20 KM, istok 15 KM i jug 10 KM.
Ako imas razumnije cijene volio bi da cujem.
NK Čelik
Re: NK Čelik
- BatistutA19
E moj Avenija o cemu ti razmisljas o cijenama mozda neces nikad ni docekat Europu da Celik igra .Nego nego da imas sjecanja na Gent i Denizlispor i da pricas unucima e ovde je vas dedo bio tacno iza gola gdje je Tabakovic dao gol.
Pa dobro imas pravo, Evropa mi nije nikakav trenutno prioritet, to je predaleko, prioritet mi je iduce godine liga u kojoj igraju Listice, Sloge, Radnici, Rudari P. Posusja i slične ekipe bez publike, navijaca, bitnije historije i tradicije takozvani mali klubovi i naravno da ću biti ekstremno razočaran ako im se Čelik ne pridruži u sezoni 2026/2027.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 lip 2025, 13:59 E moj Avenija o cemu ti razmisljas o cijenama mozda neces nikad ni docekat Europu da Celik igra .Nego nego da imas sjecanja na Gent i Denizlispor i da pricas unucima e ovde je vas dedo bio tacno iza gola gdje je Tabakovic dao gol.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Ma realno mi smo predaleko od toga to ne treba ni razmisljat ,ja bi bio zadovoljan kad bi bili stabilan u Wwin ligi BiH i nekad da se pokusas ukljucit u borbu za Europu.Avenija je napisao/la: ↑08 lip 2025, 14:09Pa dobro imas pravo, Evropa mi nije nikakav trenutno prioritet, to je predaleko, prioritet mi je iduce godine liga u kojoj igraju Listice, Sloge, Radnici, Rudari P. Posusja i slične ekipe bez publike, navijaca, bitnije historije i tradicije takozvani mali klubovi i naravno da ću biti ekstremno razočaran ako im se Čelik ne pridruži u sezoni 2026/2027.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 lip 2025, 13:59 E moj Avenija o cemu ti razmisljas o cijenama mozda neces nikad ni docekat Europu da Celik igra .Nego nego da imas sjecanja na Gent i Denizlispor i da pricas unucima e ovde je vas dedo bio tacno iza gola gdje je Tabakovic dao gol.
Ne razmisljam ni u ulasku a bice sve teze pa onda kad se spoje entitetske lige bice jaka i 2 liga .Vremenom ce i ti past klubovi hercegovacki osim Zrinjskog mozda Posusje ili Siroki da ostanu ili vamo Sloga,Radnik.,Prijedor i tu cu se razrijedit i tu mozda sansu trazit Sloboda i Celik a vjerujem i Igman i Gosk da nece moci pratit sve to ,sve u svemu bice zajebano.
Ja nebi bio zadovoljan ,zasto bi bio ,uvijek ciljevi moraju bit maximalni bez obzira na situacije,samo tako mozes postat bolji i konkurentniji u svemu zivotu sportuBatistutA19 je napisao/la: ↑08 lip 2025, 14:17Ma realno mi smo predaleko od toga to ne treba ni razmisljat ,ja bi bio zadovoljan kad bi bili stabilan u Wwin ligi BiH i nekad da se pokusas ukljucit u borbu za Europu.Avenija je napisao/la: ↑08 lip 2025, 14:09Pa dobro imas pravo, Evropa mi nije nikakav trenutno prioritet, to je predaleko, prioritet mi je iduce godine liga u kojoj igraju Listice, Sloge, Radnici, Rudari P. Posusja i slične ekipe bez publike, navijaca, bitnije historije i tradicije takozvani mali klubovi i naravno da ću biti ekstremno razočaran ako im se Čelik ne pridruži u sezoni 2026/2027.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 lip 2025, 13:59 E moj Avenija o cemu ti razmisljas o cijenama mozda neces nikad ni docekat Europu da Celik igra .Nego nego da imas sjecanja na Gent i Denizlispor i da pricas unucima e ovde je vas dedo bio tacno iza gola gdje je Tabakovic dao gol.
Ne razmisljam ni u ulasku a bice sve teze pa onda kad se spoje entitetske lige bice jaka i 2 liga .Vremenom ce i ti past klubovi hercegovacki osim Zrinjskog mozda Posusje ili Siroki da ostanu ili vamo Sloga,Radnik.,Prijedor i tu cu se razrijedit i tu mozda sansu trazit Sloboda i Celik a vjerujem i Igman i Gosk da nece moci pratit sve to ,sve u svemu bice zajebano.
-
Sa najacom ekipom igrate danas. Svaka cast
Nego sta nema prodaje nwma kupovine,mada na vasoj temi napravise nas lopovima da smo sve kupili utakmice i da smo taraba ekipa,bas jadno i bjedno
Da ne znam ko je Horic reko bi Van Dijk doso u prvu federalnu igrat.
-
Lijepo se "trude" nasi...a i sudjenje je pravo "domacinsko"
Otjerat ce i ovo malo navijaca sto ima
Pi*ke prodane!!!
Otjerat ce i ovo malo navijaca sto ima
Pi*ke prodane!!!
-
I hocete publiku i Zenicu da stane iza vas.Gledaj Hodzica i primanja lopte non šalantno, koji je put da ide lopta u out.Da nisu umorni možda.
-
Ne mozes zbog jednog komentara govoriti da smo svi isti.
Vidjecemo evo jel dogovoreno danas. Ovo ne moze biti uzgubljena utakmica slucajno
-
Ja sam se izjasnio neki dan. Ovo ako prodaju ja sam završio s Čelikom do neke bolje i poštenije uprave.
Glaj sudije isto punoglavac neki jebem mu staru.