NK Čelik

Rob88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rob88 »

Sutra 500 ljudi ako bude odlicno
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Marketing nam je katastrofa!Objavise na stranici prodaju ulaznica za sutrasnju tekmu na 3 lokacije.Ja zajedno sa svojih 10 -ak prijatelja koji ne zive u Ze koji su dosli gledati repku zelimo kupiti karte i pomoci Celiku .Karte nisu dostavljene konobar kaze...Mislim danas se moglo prodati par stotina karata GARANTUJEM od ljudi koji su dosli sa strane,ono da pomognu klubu,a isto tako mislim I za fan shop.Fan shop ne smije raditi to razumijem,ali musterija za karte je bilo kamaru!Od onih koji zele pomoci klubu do kolekcionara...I nije ovo prvi put!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Pa jos uvijek smo na ekstremno amaterskom nivou organizacije kluba, ne moze se to promjeniti za 3 sedmice, ne znam sta se čudimo. Problem je ako u iducu sezonu udjes ovako e onda imamo svi razloga za brigu na kojem smo nivou nakon 6 godina "stabilizacije".
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sutra akobogda pokusat pobijedit i zavrsit na drugom mijestu a koliko god bude navijaca realno dosta je i dobro je i raji je pun kurac i Celika i svega ove sezone briga i sekiracija i kombinacija hocemol ostat u ligi .A sad ti prodo ili 500 ulaznica ili 1000 nisu to neke pare da nesto ce uticat na budzet ,nego treba odmah sutra plan pravit za novu sezonu koja ce bit puno jaca ozbiljnija i zahtijevnija da se sve digne na veci neki level.
Sutra koliko god bude navijaca ne treba navijacima zamjerit ljudi su preumorni od Celika treba i navijace shvatit.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Sutra bez prijenosa, zato svi na Bilino!
FRLegioen

Karti jos nema jos nije proslijedjeno kaficima.Sutra radim vazdan,iz najbolje namjere htio da kupim kartu za tekmu koju necu gledati,iako imam sezonsku.Ovo MORA dosta bolje
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Mi ako uđemo sa ovakvim amaterizmom u iducu sezonu 6. sezonu kao danas prijenos utakmice na BHT 1 kamerama od prije 25 godina.... eh onda ne znam i nemamo sta očekivati.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gledaj ovog pijane sta kaže danas...
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović izjavio je da stadion Bilino polje formalno ostaje u vlasništvu Grada Zenica, ali da ne bi imao ništa protiv ni prenosa vlasništva na državni nivo, odnosno Nogometni savez BiH, ukoliko bi to ubrzalo i olakšalo realizaciju projekta.
J.ebo ti mater svoju šverceru vakufski, tamo u Vakuf pa daji svoje zemljište.Sa govnetom moramo fino đaba a govno pritisnut za veću podršku doi je zahajcamo.
kurton

Post Postao/la kurton »

FRLegioen je napisao/la: 07 lip 2025, 21:41 Karti jos nema jos nije proslijedjeno kaficima.Sutra radim vazdan,iz najbolje namjere htio da kupim kartu za tekmu koju necu gledati,iako imam sezonsku.Ovo MORA dosta bolje
Napisi u kojim kaficima to nema, jer svima je dostavljeno...
FRLegioen

kurton je napisao/la: 08 lip 2025, 07:32
FRLegioen je napisao/la: 07 lip 2025, 21:41 Karti jos nema jos nije proslijedjeno kaficima.Sutra radim vazdan,iz najbolje namjere htio da kupim kartu za tekmu koju necu gledati,iako imam sezonsku.Ovo MORA dosta bolje
Napisi u kojim kaficima to nema, jer svima je dostavljeno...
U Sibici I Avantiju nije bilo.U Bonobo nisam isao
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Na vas 2 kvota danas. Da li to probati 😄
Redbull

Post Postao/la Redbull »

bihacusrcu je napisao/la: 08 lip 2025, 09:20 Na vas 2 kvota danas. Da li to probati 😄
Kucu stavi na Čelik, dobra kvota. Nije to Lazio da sjebe :mrgreen:
Odgovori