Jedino je veca smijurija od toga sto se hrana placa ovima sa strane a iz Zenice momci ne jedu valjda pa se njima ne placa.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 09:20 Meni je interesantno to, da dovedes igraca i moras mu placat stan i hranu. Care imas platu i placaj sebi. Hajde stan i nekako, ali hranu
Allaha mi smijurija cuj,hranu placaj.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
- Allgunsblazing
Hipotetski, ostaje Sero i Marin kao krila, sta nam je konkurencija? Da li imamo para da dajemo jednako dobrim igracima plate? Ili je logicnije dovesti nekog ko je konkretniji recimo od Dzankovica, a da ne kosta puno? Jer pricamo o rotaciji?Truhlo je napisao/la: ↑02 lip 2025, 23:15 I to u sezoni u koju ulaziš čist nakon 20 i kusur godina. Ok Džanković nije zadovoljio, pustiti ga tražiti druga krila. Pa u yebenom Rahiću imaš Mahmuda i Softića, nisu skupi a ova dvojica im mogu samo kopačke čistiti. Rahić... da ne idemo dalje kakvih ima u Goraždu, Jedinstvu...
Krila su nam potrebna za rotaciju, imamo prije tog barem 3-4 pozicije gdje je potreban starter. Naravno da se neces ici "isprsiti" na krilu, a skripi ti u veznom, spica i nemamo, desni bek ti van stroja godinu dana.
Njima mama kuhaKakhaKaladze je napisao/la: ↑03 lip 2025, 09:32Jedino je veca smijurija od toga sto se hrana placa ovima sa strane a iz Zenice momci ne jedu valjda pa se njima ne placa.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 09:20 Meni je interesantno to, da dovedes igraca i moras mu placat stan i hranu. Care imas platu i placaj sebi. Hajde stan i nekako, ali hranu

Al bas, smijesno. Opet, tako je svugdje, nije samo kod nas.
Veoma mudar komentar ,sredina rupa pa i bekovi a da ne pricamo o spicu ,hajd stopera mozes Vardu koristit za rotacije uz MaseticaAllgunsblazing je napisao/la: ↑03 lip 2025, 10:06Hipotetski, ostaje Sero i Marin kao krila, sta nam je konkurencija? Da li imamo para da dajemo jednako dobrim igracima plate? Ili je logicnije dovesti nekog ko je konkretniji recimo od Dzankovica, a da ne kosta puno? Jer pricamo o rotaciji?Truhlo je napisao/la: ↑02 lip 2025, 23:15 I to u sezoni u koju ulaziš čist nakon 20 i kusur godina. Ok Džanković nije zadovoljio, pustiti ga tražiti druga krila. Pa u yebenom Rahiću imaš Mahmuda i Softića, nisu skupi a ova dvojica im mogu samo kopačke čistiti. Rahić... da ne idemo dalje kakvih ima u Goraždu, Jedinstvu...
Krila su nam potrebna za rotaciju, imamo prije tog barem 3-4 pozicije gdje je potreban starter. Naravno da se neces ici "isprsiti" na krilu, a skripi ti u veznom, spica i nemamo, desni bek ti van stroja godinu dana.
Šta mislite o Nailu Omeroviću iz Osijeka dok se Jusic ne vrati na zelene pašnjake?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako ima nekog kod koga ce stanovat, i tetku da mu kuha - sto da ne

Salu na stranu, zivim za dan kad ce klub moci zaposliti nutricionistu za prvu ekipu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Pa tako je dogovor između kluba i igrača, vjerovatno igrač tako traži, i ja i ti kad odemo na razgovor za posao, tražimo dobre uslove, tražiš prijevoz, dobru platu, tako i oni gledaju da šro bolje prođu, a i klubu dobro dođe jer vjerovatno daju manju platu pa "nadoknade" ostatak hranom i stanomJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 09:20 Meni je interesantno to, da dovedes igraca i moras mu placat stan i hranu. Care imas platu i placaj sebi. Hajde stan i nekako, ali hranu
Ludilooooo
je zarobiloooo

Šta jedu kad im kasni hrana
Kad smo i dalje amaterizam da nam je stan pojam, iskreno vratio bi sve igrače iz Zenice, ispast iz lige ne mogu, dovoljan kvalitet za sredinu tabele i to je to.

Kad smo i dalje amaterizam da nam je stan pojam, iskreno vratio bi sve igrače iz Zenice, ispast iz lige ne mogu, dovoljan kvalitet za sredinu tabele i to je to.
Dilaver Dedic Sisic Mehic Sivac..

Hoćemo ČZintervju koji je bio redovan u prošlosti na YouTube kanalu Čelik Zenica i prava je šteta zanemarivati dobre prakse koje su započete prije 4-5 godina. Da vidimo gdje smo i šta smo. Gosti, Robert, Emir i Denis. Malo konekcije sa Čelikovcima. Znatiželjna je zenička sportska javnost o planovima i trenutnom stanju, obilježavanju rodjendana itd
Takozvani jedan godisnji presjek bio bi dobar.
Takozvani jedan godisnji presjek bio bi dobar.
Sretno junioriŽrijeb doigravanja Omladinske lige BiH za kadete i juniore obavit će se u 14:30 sati, a prvo će biti obavljen žrijeb za prvaka Omladinske lige Centar, a potom žrijeb polufinalnih i finalnih utakmica u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.
Utakmice za prvaka Omladinske lige BiH grupa Centar igrat će se 11.06.2025. godine (igra se jedna utakmica), dok će se polufinalne utakmice igrati 14.06.2025. godine (prva utakmica) i 18.06.2025. godine (druga utakmica). Pobjednici u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, nakon odigranih polufinalnih utakmica ostvarit će plasman u finale sa jednom od ekipa Omladinske lige BiH grupa Sjever i Zapad.
Finalna utakmica u juniorskoj konkurenciji igrat će se 21.06.2025. godine na neutralnom terenu u organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH, dok je organizator finalne utakmice za kadete FS Republike Srpske.

-
Savez čeka da slavni Čelik preda za licencu WWin PL.Predaj Čeliče pa da 10 000 sociosa i PL navijača pregaze kamenjare.
Ništa ove godine nismo zasluzili a i hocu da gledam kako @truhlo jos jednu sezonu traumatizira kozojebeGuest.1945 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 13:13 Savez čeka da slavni Čelik preda za licencu WWin PL.Predaj Čeliče pa da 10 000 sociosa i PL navijača pregaze kamenjare.