NK Čelik
- asimdemineri
Re: NK Čelik
Jel Durmis nama u Tuzli dao gol?
Bio sam na toj utakmici ali sam zaboravio
I msm da mu je i otac bio tad na tribini ispred mene po komentarima kako sam skontao
Bio sam na toj utakmici ali sam zaboravio
I msm da mu je i otac bio tad na tribini ispred mene po komentarima kako sam skontao
Karalica i Durmisa ima i u Borcu Tetovskom! Mani te se polovnjaka vise. Ima mjesta? Gdje da igra Karalic? Bio si,igro si,otiso si i sta sad hoces? Da se vratis ti ko neko pojacanje? De ba manite se glupiranja! Eno im Rudar Kakanj! I Dzankovica treba razduzit sta je to on pokazo. Kazem ja da ce se sad svi nuditi Čeliku al svi! Cijela liga FL e sad do uprave je koga ce odabrat!
Cuj s Karalicem i Durmisem napast PL
Vic godine 
Cuj s Karalicem i Durmisem napast PL

Sta je to pokazao Martinovic, a sta Dzankovic ovu sezonu dajte mi njihov ucinak, igraci su sa strane placas im stan i hranu plus. Durmis i Karalic mogu pojacati konkurenciju em su domaci. Krila su retervisana za Marina i Šeru, klupa Durmiš i Karalić to ne bi bi los potez novog sportskog direktora. Martinovicu bi dao jos polusezonu, a Dzankovic kao i Ahmetspahic, Puce, Bajric noga
U pravu si 100 %!!Oni nam ne trebaju,jer nikakvu prevagu nam ne mogu donijeti.Kad se nisu proslavili u Tuzli I Gradaccu koji su losiji od nas,sta ce nam!Od bivsih igraca bi samo vratio Sijerkica,ali on ne moze zbog posla.Od novajlija Seru I Masetica ostaviti,Jusica bi ostavio talodje ako ikako moze uz "starosjediioce"Alija,Horica,Smajlovica I ostale...Zamorano je napisao/la: ↑02 lip 2025, 22:04 Karalica i Durmisa ima i u Borcu Tetovskom! Mani te se polovnjaka vise. Ima mjesta? Gdje da igra Karalic? Bio si,igro si,otiso si i sta sad hoces? Da se vratis ti ko neko pojacanje? De ba manite se glupiranja! Eno im Rudar Kakanj! I Dzankovica treba razduzit sta je to on pokazo. Kazem ja da ce se sad svi nuditi Čeliku al svi! Cijela liga FL e sad do uprave je koga ce odabrat!
Cuj s Karalicem i Durmisem napast PLVic godine
![]()
Daj nam Dilavera u špic, McGregora umjesto Tabakovića, Arnautovića, Brkića umjesto Nanića, ma cijeli Vitez, ne treba nikom plaćati stan i hranu
I Bojana otjerati, ima Duvnjak stan
Ono smeće Karalić je slavio u Gradačcu i sad takve vraćati... Jedini uspjeh u karijeri što je odveo Zrinski i Zvijezdu u jednoj sezoni iz druge u treću ligu
Ma bez zayebancije, ova dvojica nisu ni za klupe, rotacije, ni tribine.

I Bojana otjerati, ima Duvnjak stan

Ono smeće Karalić je slavio u Gradačcu i sad takve vraćati... Jedini uspjeh u karijeri što je odveo Zrinski i Zvijezdu u jednoj sezoni iz druge u treću ligu

Ma bez zayebancije, ova dvojica nisu ni za klupe, rotacije, ni tribine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Od toliko igrača u ovoj ligi mi hoćemo vratit Durmisa,i to povrijeđenog 

I to u sezoni u koju ulaziš čist nakon 20 i kusur godina. Ok Džanković nije zadovoljio, pustiti ga tražiti druga krila. Pa u yebenom Rahiću imaš Mahmuda i Softića, nisu skupi a ova dvojica im mogu samo kopačke čistiti. Rahić... da ne idemo dalje kakvih ima u Goraždu, Jedinstvu...
Samo da iz ovih ekipa što će ispadati uzmemo po 1, max 2 igrača, beton od ekipe se može napraviti.
Levati smo ako iz Goražda ne dovedemo 2, 3 komada. Pa Regoje ih vodio pola godine, pa zna u dušu svakog, što igračkim, ljudskim kvalitetima, plus zna za koliko novca su igrali tamo a šta bi bilo prolazno da dođu kod nas.
Samo da iz ovih ekipa što će ispadati uzmemo po 1, max 2 igrača, beton od ekipe se može napraviti.
Levati smo ako iz Goražda ne dovedemo 2, 3 komada. Pa Regoje ih vodio pola godine, pa zna u dušu svakog, što igračkim, ljudskim kvalitetima, plus zna za koliko novca su igrali tamo a šta bi bilo prolazno da dođu kod nas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hajd sad malo bez zajebancije, igrače treba da dovodi strucno lice tj sportski direktor u saradnji sa trenerima. Kako se moze pricati o nekom igracu ako nisu rjesena ta dva pitanja pa i profesionalni kondicioni trener. Sta ako Regoje kaze ne trebaju mi ta dva igraca. Klub se treba uozbiljiti. Kanton 1 godina, DLC 2 godine, iduca sezona je 3 u 1LF.
6 GODINA, ponudite vise nesto Čelikovcima, makar malo ozbiljnosti.
6 GODINA, ponudite vise nesto Čelikovcima, makar malo ozbiljnosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo dosta toga objašnjava,Regoje kaze da je Durmis u top 3 igrača Prve lige Federacije 

- Privitak/ci
-
- Screenshot_20250602_235757_Facebook.jpg (199.49 KiB) Pogledano 204 puta.
-
Čuj Horić ga kontaktirao.Jel nam to Kurbeg utrpao sportskog direktora Čeliku već.Horiću je bolje da se fata treninga a upravi da se izjasni ako je on neki kurton sem igrača.Hoćemo li se maniti više amaterizma.Objavi brate da tražimo sportskog direktora nek se ljudi prijavljuju i da dovodimo igrače kako bog zapovjeda.Nama trebaju kapitalci i opet sabitni centar, ne moraš plaćati stan daj ga.Nađite kakvog atraktivnog protivnika da napunimo bilino da možemo platit stan igraču, a ne defile k.urci palci.
Ovi sto trpaju Horica na ovom portalu su ti ko babo od Durmiša i Karalića.E zbog toga nam juniori 100 godina igraju po selendrama.
Ovi sto trpaju Horica na ovom portalu su ti ko babo od Durmiša i Karalića.E zbog toga nam juniori 100 godina igraju po selendrama.
Daj nam sem Horića 2-3 imena za Sportskog direktora u jos uvijek neizvjesnoj finan. situaciji u klubuGuest.1945 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 03:15 Čuj Horić ga kontaktirao.Jel nam to Kurbeg utrpao sportskog direktora Čeliku već.Horiću je bolje da se fata treninga a upravi da se izjasni ako je on neki kurton sem igrača.Hoćemo li se maniti više amaterizma.Objavi brate da tražimo sportskog direktora nek se ljudi prijavljuju i da dovodimo igrače kako bog zapovjeda.Nama trebaju kapitalci i opet sabitni centar, ne moraš plaćati stan daj ga.Nađite kakvog atraktivnog protivnika da napunimo bilino da možemo platit stan igraču, a ne defile k.urci palci.
Pa očigledno nema para za nešto više, što će nam sportski direktor ako se gleda uštediti 3, 4 stoje za stan i to nam diktira transfer politiku.Eugen je napisao/la: ↑03 lip 2025, 04:59Daj nam sem Horića 2-3 imena za Sportskog direktora u jos uvijek neizvjesnoj finan. situaciji u klubuGuest.1945 je napisao/la: ↑03 lip 2025, 03:15 Čuj Horić ga kontaktirao.Jel nam to Kurbeg utrpao sportskog direktora Čeliku već.Horiću je bolje da se fata treninga a upravi da se izjasni ako je on neki kurton sem igrača.Hoćemo li se maniti više amaterizma.Objavi brate da tražimo sportskog direktora nek se ljudi prijavljuju i da dovodimo igrače kako bog zapovjeda.Nama trebaju kapitalci i opet sabitni centar, ne moraš plaćati stan daj ga.Nađite kakvog atraktivnog protivnika da napunimo bilino da možemo platit stan igraču, a ne defile k.urci palci.
Najbolje to odgoditi za još jednu sezonu, neka Regoje dovodi koga hoće. Kad su mogli dobiti tu priliku Duvnjak, Damjanović i Zaimović, može i sadašnji trener, a Hora komotno još jednu sezonu u kopačkama, ha ya.
- Juzni Front 1988
Meni je interesantno to, da dovedes igraca i moras mu placat stan i hranu. Care imas platu i placaj sebi. Hajde stan i nekako, ali hranu 

Allaha mi smijurija cuj,hranu placaj.
Allaha mi smijurija cuj,hranu placaj.
moSa likCe