NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja isto ocekivam pobjedu i nije isto bit drugi ili peti ko sto svi pisu a i ugled kluba cuvat i dizat.
Treba se pripremat za sljedecu sezonu koja ce bit puno jaca uzmi samo Sloboda,Gosk,Stupcanica(mislim u barazu nema teorije da prodju jer su puno slabiji),Igman,onda tu imas nezgodni Travnik,Brastvo,Tuzlu,,onda ovi iz baraza svi su nezgodni,pa onda Buducnost ,Tosk,.jedino Hadzici na papiru najslabije a i oni su opasni..Gotovo da nema ekipe lako cemo ono nase.
Sto se tice pojacanja ne moze Talison stranac ,ja bi golmana iz Tomislava,jednog veznog poput Rezine i napadaca volio ali napadaca ne kao ovi nasi,mada i bekovi trebaju ali koliko para toliko muzike pa cemo vidjet.Steta Sarajevo uze onog iz Velezaa blizu smo bili da ga dovedemo trzisna vrednost mu 450 000 eura😂😂Kako god ceka nas teska sezona bez nekih lakih timova.
Vidjet cemo ko ce bit taj sportski direktor ali vijerujem to ce neko bit skromno ime.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 01 lip 2025, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

PatrickBateman je napisao/la: 01 lip 2025, 20:24 To sto ljudi logicno ocekuju pobjedu u zadnjoj utakmici sezone znaci to da je klub Sjeverna Koreja. Stvarno ima kriticnih postova u zadnje vrijeme...

Naravno da se treba ici na pobjedu da se pozitivno okonca ova turbulenta sezona. I naravno da je bolje biti drugi nego peti ili sesti u svakom slucaju.

Ide Regoje ko Luis Enrique 4-3-3 i visoki pressing od pocetka.
Milost ne trazimo, a ne trebamo je ni davati :rock:
Drug nemoj me pogresno shvatit.
Nama ne treba pobjeda. Razumjem ja da ocekuju navijaci pobjedu ali za ekipu je bolje da se da sansa klupi da se vidi ima li sta
od njih tipa rezervni golman ovaj napadac junior ,prguda i sta znam ko je jos vecinom na klupi.
Vise sam mislio da ih ne treba tjerati na maksimum kad ti realno ne treba i ne treba ocekivati pobjedu jer momci su se vjerovatno opustili i na godišnjem od Banovica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma nemas nikog na klupi prijatelju. Imas golmana Nanica, Benju, PuceTa, Bajrica, Kadrica, Isakovica, Tolju, i eto onu dvojicu juniora Babica i Telalovica. Prguda je vec odavno bivsi. Jusic i Dzankovic povrijedjeni. Koga da se provjerava? Udri prvi tim do kraja i to je to.

Nije ovo liga prvaka sesto kolo, a ti obezbjedio knock-out fazu, pa uvodis rezervni tim. Mi nemamo rezervni tim :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 01 lip 2025, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

@AeroMs33 Bratic moj sve to stoji sto kazes. Ali kad pogledas sa jedne strane ok je, da se da sansa svima koji su imali manju minutazu u prvenstvu. Opet ne mozes vidjeti ko koliko vrijedi u jednoj utakmici i kakav je.

Sa druge strane pobjedom Gradine i spletom nekih rezultata, evo Jedinstvo koje je recimo sigurno za baraz,da ispadne iz lige digla bi se nevidjena halabuka od strane pitarskih medija i ostalih kako je Celik prodao utakmicu

Moje misljenje, da treba ovdje igrati neki mix vecina standardnih i pokoji junior pa bilo to 1-0 da dobijemo, da se sacuva obraz, a i drugo mjesto :mrgreen:

Opet kakvi smo kad nas je Lukavac uzeo na BP, ljudi ne mogu gola dat nikom nas dobili, svasta je za ocekivat.
moSa likCe
phillies

A pored svega, juniori imaju bitnu utakmicu u subotu protiv Natrona, tako da vjerovatno Telalovic i Babic nece ni konkurisati za ovu utakmicu.
Samo Čelik zenički !!!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 01 lip 2025, 21:02
PatrickBateman je napisao/la: 01 lip 2025, 20:24 To sto ljudi logicno ocekuju pobjedu u zadnjoj utakmici sezone znaci to da je klub Sjeverna Koreja. Stvarno ima kriticnih postova u zadnje vrijeme...

Naravno da se treba ici na pobjedu da se pozitivno okonca ova turbulenta sezona. I naravno da je bolje biti drugi nego peti ili sesti u svakom slucaju.

Ide Regoje ko Luis Enrique 4-3-3 i visoki pressing od pocetka.
Milost ne trazimo, a ne trebamo je ni davati :rock:
Drug nemoj me pogresno shvatit.
Nama ne treba pobjeda. Razumjem ja da ocekuju navijaci pobjedu ali za ekipu je bolje da se da sansa klupi da se vidi ima li sta
od njih tipa rezervni golman ovaj napadac junior ,prguda i sta znam ko je jos vecinom na klupi.
Vise sam mislio da ih ne treba tjerati na maksimum kad ti realno ne treba i ne treba ocekivati pobjedu jer momci su se vjerovatno opustili i na godišnjem od Banovica.
Drug mi ako hocemo borbu za vrh iduce sezone pored Slobode ,Goska,Igmana ,Stpcanice,Travnika,TC i drugi nama ovaj trenutni prvi tii skoro citav treba bit zamjena,osim mozda Sere i Horica ne vidim ja nekog sigurnog za prvi 11.
Blizu prvih 11 su Popovic ,Masetic,Talha mozda Smajlovic ,Vardo et neznam ali trenutne zamjene tesko brate
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jel Čelik igra odmah u nedelju poslije repke ili ?
phillies

RubikovaKocka je napisao/la: 01 lip 2025, 21:38 Jel Čelik igra odmah u nedelju poslije repke ili ?
Da, zadnje kolo igra se u nedelju od 17.30
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 01 lip 2025, 20:44
Avenija je napisao/la: 01 lip 2025, 20:42 Uze nam Sarajevo Mlinarica ispred nosa, sad moras drugog napadača tražiti..
Pa zbog nas su ga i uzeli, da nam ga na posudbu posalju :D :D
Nacionalno pitanje probosanske politike mora biti Čelik Zenica u Ligi 10!

Ne mogu više vala ni onaj Velež trpiti da mu dajemo 5 miliona svake godine iz budzeta da bi mogao parirati Zrinjskom i opet ih jebu kako stignu.

Niksicu 5 miliona odvoji jebem i tebe i Hercegovinu. :srednjak:

Prenijelo me malo :mrgreen: ali neću šestu godinu u nizu da neko spomene stabilizaciju i slične ublehe ili da mi GOŠK sakrije loptu na BP da strepim svaku utakmicu. :lol:

Dovedite Amera Gojaka, Burica i Renana Oliveiru za početak! + Jatta i Ristić posudba ! :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

phillies je napisao/la: 01 lip 2025, 21:13 Ma nemas nikog na klupi prijatelju. Imas golmana Nanica, Benju, PuceTa, Bajrica, Kadrica, Isakovica, Tolju, i eto onu dvojicu juniora Babica i Telalovica. Prguda je vec odavno bivsi. Jusic i Dzankovic povrijedjeni. Koga da se provjerava? Udri prvi tim do kraja i to je to.

Nije ovo liga prvaka sesto kolo, a ti obezbjedio knock-out fazu, pa uvodis rezervni tim. Mi nemamo rezervni tim :D
Ma i ja sam za vjeruj mi. Vise volim i gotivim Jedinstvo nego Gradinu . Tolja pimjesao sam ga sa Prgodom.
Ali cini mi se logicno ubaciti klupu. Barem Nanica,Benju i Tolju ili te juniore od prve minute. Nek momci osjete ambijent.
A ostalima ne zamjerit ako budu na pola snage ili neki izostanci opravdani.
FliX

Post Postao/la FliX »

Avenija je napisao/la: 01 lip 2025, 22:10
phillies je napisao/la: 01 lip 2025, 20:44
Avenija je napisao/la: 01 lip 2025, 20:42 Uze nam Sarajevo Mlinarica ispred nosa, sad moras drugog napadača tražiti..
Pa zbog nas su ga i uzeli, da nam ga na posudbu posalju :D :D
Nacionalno pitanje probosanske politike mora biti Čelik Zenica u Ligi 10!

Ne mogu više vala ni onaj Velež trpiti da mu dajemo 5 miliona svake godine iz budzeta da bi mogao parirati Zrinjskom i opet ih jebu kako stignu.

Niksicu 5 miliona odvoji jebem i tebe i Hercegovinu. :srednjak:

Prenijelo me malo :mrgreen: ali neću šestu godinu u nizu da neko spomene stabilizaciju i slične ublehe ili da mi GOŠK sakrije loptu na BP da strepim svaku utakmicu. :lol:

Dovedite Amera Gojaka, Burica i Renana Oliveiru za početak! + Jatta i Ristić posudba ! :alkohol:
Ma kup kup kup je nas! :rock:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Trebamo mi još kakvog sponzora namaket ako mislimo za vrh konkurisati.Probati sa Fudom još jednom da se poveća iznos grada, evo u vrhu smo vrijeme je da grad sada stane iza nas.Saće ovo vrijeme proletiti.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Mi, sredina, kao sto je Zenica nemamo luksuz da gubimo utakmice, bilo kakve.
Druze jedva cekaju da izgubis da mogu pisat komentare, "Celik propo" itd. isl.
Svejedno trebamo igrat kao da je finale, tako se mentalitet gradi posebno ovako mladim igracima.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Bez jace podtske grada i sponzora iz Zenice nemamo.mi sta traziti u Premijer ligi. Bez 5 miliona po sezoni nemas sta traziti u Ligi 10
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 02 lip 2025, 07:48 Bez jace podtske grada i sponzora iz Zenice nemamo.mi sta traziti u Premijer ligi. Bez 5 miliona po sezoni nemas sta traziti u Ligi 10
A pretjera ga i ti vala. Još koji mjesec pa će trebati 20 miliona da se igra liga 10 :lol:

3 miliona KM je sasvim dovoljno i ostvarivo da se bude konkurentno Rudar Prijedoru, Posušju, Radniku, Slogi Doboj, itd. Klub u ovoj ligi bez grada i kantona napravi 800 000 KM godišnje i to sa svim tekućim problemima , a u PL sigurno može generasati milion i po. Pa samo na osnovu plasmana u PL među prvih 8 dobiješ od saveza i uefe preko 300 000 KM, rasti će sponzorstvo i prihod od ulaznica duplo sigurno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori