NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Biće nešto mislim i premija. A i nas ste pobijedili prošle godine kad vam ništa nije trebalo pa zapnite i sad
-
Nema popuštanja.Rasuti Gradinu ko rižu.Lijepo je vidjeti se na 2. mjestu onda i narod nešto i očekuje od tebe.
Kakvo kalkulisanje, to ne smijemo ni u sali da kazemo. Pristupiti kao da je finale, bez obzira o kakvoj utakmici je rijec.
Dajte ljudi utakmica nema nikakav znacaj za nas.
Momci sto se mene tice mogu i da izgube.
Nismo u S. Koreji.
Momci sto se mene tice mogu i da izgube.
Nismo u S. Koreji.
Pobjedom si drugi, porazom mozes zavrsiti na sestom mjestu. Nije bas da je svejedno.
Nije Koreja, ali zbog cega bi nonsalantno igrali utakmicu? Imali su 14 dana odmora, jos ova tekma pa nek odmaraju koliko hoce. Nek privedu posao kraju i pokazu na koga se moze racunati i slijedece sezone.
Samo Čelik zenički !!!
-
Ako izgube od Gradine mene vise nema na utakmicama.
Neznam. Ja bi ubacio klupu da igra ovu utakmicu iskreno.phillies je napisao/la: ↑01 lip 2025, 16:50Pobjedom si drugi, porazom mozes zavrsiti na sestom mjestu. Nije bas da je svejedno.
Nije Koreja, ali zbog cega bi nonsalantno igrali utakmicu? Imali su 14 dana odmora, jos ova tekma pa nek odmaraju koliko hoce. Nek privedu posao kraju i pokazu na koga se moze racunati i slijedece sezone.
Pa ako budu losi drugo poluvrjeme uvesti pet igraca iz prvog sastava.
Drugo mjesto je totalno nebitno ako ce Stupcanica u razigravanje.
-
Neka ih nabiju 3 ili 5:0 pa nek ubacuje klupu.Nije isto 2. mjesto ili 6.Ne znači nam ovako ništa hoćeš li ispasti ili ući u PL ali u pozadini mnogo znači kao npr. radi afirmisanja ljudi na stadion i da narod nešto može očekivati od iduće sezone i da vidi da Čelik ide u pravom smjeru.Kao što Robert reče naroda ne zanima puno koliko je Čelik vratio duga nego koji je na tabeli i rezultati.AeroMs33 je napisao/la: ↑01 lip 2025, 17:14Neznam. Ja bi ubacio klupu da igra ovu utakmicu iskreno.phillies je napisao/la: ↑01 lip 2025, 16:50Pobjedom si drugi, porazom mozes zavrsiti na sestom mjestu. Nije bas da je svejedno.
Pa ako budu losi drugo poluvrjeme uvesti pet igraca iz prvog sastava.
Drugo mjesto je totalno nebitno ako ce Stupcanica u razigravanje.
Na ovakvim utakmicama se gradi mentalitet i opravdava epitet slavni Čelik iz Zenice. Da im treba poraz od 1 razlike za ostanak, treba ih nabiti 2 razlike da ispadnu. Nema sumnje da će odigrati 100%, prošla su vremena kad se igralo 3 za 3 i sklanjalo kome treba.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Juzni Front 1988
RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lip 2025, 17:02 Ako izgube od Gradine mene vise nema na utakmicama.
Kakva glupost. Cuj ako izgube. Care po tvom sam vise trebao sjedit kod kuce, nego na tribinama

moSa likCe
-
Čovjek misli više na sklanjanje.Malo je očekivati da te Gradina pobjedi.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑01 lip 2025, 18:41RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lip 2025, 17:02 Ako izgube od Gradine mene vise nema na utakmicama.
Kakva glupost. Cuj ako izgube. Care po tvom sam vise trebao sjedit kod kuce, nego na tribinama![]()
-
To sto ljudi logicno ocekuju pobjedu u zadnjoj utakmici sezone znaci to da je klub Sjeverna Koreja. Stvarno ima kriticnih postova u zadnje vrijeme...
Naravno da se treba ici na pobjedu da se pozitivno okonca ova turbulenta sezona. I naravno da je bolje biti drugi nego peti ili sesti u svakom slucaju.
Ide Regoje ko Luis Enrique 4-3-3 i visoki pressing od pocetka.
Milost ne trazimo, a ne trebamo je ni davati
Naravno da se treba ici na pobjedu da se pozitivno okonca ova turbulenta sezona. I naravno da je bolje biti drugi nego peti ili sesti u svakom slucaju.
Ide Regoje ko Luis Enrique 4-3-3 i visoki pressing od pocetka.
Milost ne trazimo, a ne trebamo je ni davati

Srce, čast i ponos!
-
Obavezno probat dovesti ovog Tallisona iz Zvijezde, igracina za ove lige
Uze nam Sarajevo Mlinarica ispred nosa, sad moras drugog napadača tražiti..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA