NK Čelik
Re: NK Čelik
Ja bi volio da se istok prosiri sa sjedecim mjestima barem kao zapad. Ali to ce tesko ici jer su tu sve mislim svlacionice i kancelarije ali bi vise volio da se napravi kako treba nego neke minimalne nadogradnje.
Za sjever i jug ce ici lako.
Zapad samo krov da se uklopi sa ostalim sto vjerovatno podrazumjeva novi krov.
Ima ova vizualizacija od Zlatana ali ko zna kako ce to bas obaviti.
Promjenio bi i travnjak jer ovaj nije hibrid a ovaj mpze na plandilo.
Za sjever i jug ce ici lako.
Zapad samo krov da se uklopi sa ostalim sto vjerovatno podrazumjeva novi krov.
Ima ova vizualizacija od Zlatana ali ko zna kako ce to bas obaviti.
Promjenio bi i travnjak jer ovaj nije hibrid a ovaj mpze na plandilo.
SAZNAJEMO: Laktašima i Stupčanici rečeno: „ne pripadate Ligi 10“!
Sportdc, inače uvijek prvi imaju informacije iz saveza, nikad ofulali nisu.
Mnogo prašine u fudbalu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine podigla je vijest da Fudbalski klub Laktaši, novi šampion Prve lige Republike Srpske, ne može da ispuni stroge i rigorozne, pooštrene uslove u procesu licenciranja za sezonu 202%/26. Premijer lige BiH.
Međutim, u sjeni toga ostao je sastanak u prostorijama FS BiH u Sarajevu na kojem su, pored, predstavnika FK Laktaši prisustvovali i članovi BSK-a iz Banjaluke, Rudar Prijedora i lidera federalne Prve lige Stupčanice iz Olova. Kako smo saznali na tom sastanku je izvršni direktor Sektora za administraciju FS BiH Nihad Hodžić Laktašanima i predstavnicima Stupčanice otvoreno rekao:
-Gdje ste se zaletjeli? Ide Liga 10, a vi tu, ni po čemu, ne pripadate!
Nakon toga je, saznaje naš portal, Nihad Hodžić javno hvalio Fudbalski klub Igman iz Konjica. Po kojem rezonu i logici?
Zar nije logično da administrativci Fudbalskog saveza BiH budu na usluzi klubovima, da im pomognu u procesu licenciranje i daju im „mapu puta“, pogotovo Laktašima i Stupčanici koji se prvi put susreću s licenciranjem na nivou „države“?
Ulovi jesu rigorozni, ali kada se na ovakav način „činovnici“ Saveza iz Sarajeva ophode prema klubovima ubijaju im, u startu, svaku vrstu entuzijazma i sputavaju ljubav prema fudbalu...
Biće da je Fudbalski klub Laktaši godinu dana pripremao ispit i na njega, silom prilika, neće izaći!
Sportdc, inače uvijek prvi imaju informacije iz saveza, nikad ofulali nisu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobro im je i rekao
Pa realno napadaš PL, a nemaš reflektore i 3000 kapacitet, glupost živa. Eto neka i rentaju Bilino polje, u Olovu ih nema 300 na utakmicama, koja je poenta igrati na sat i po udaljenom Bilinom?
Ili da igraju privremeno polusezonu dok srede uslove u Olovu. I to je glupo, duplo skuplje umjesto da si to radio dok igraš prvu ligu.

Pa realno napadaš PL, a nemaš reflektore i 3000 kapacitet, glupost živa. Eto neka i rentaju Bilino polje, u Olovu ih nema 300 na utakmicama, koja je poenta igrati na sat i po udaljenom Bilinom?
Ili da igraju privremeno polusezonu dok srede uslove u Olovu. I to je glupo, duplo skuplje umjesto da si to radio dok igraš prvu ligu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dresovi za 80 godina Celika bi trebali doci za 2 mjeseca maksimalno.Bice I skuplji nego ovi prethodni,jer se rade posebno za nas(dakle unikatni)Celicni zid na dresu 

-
Stadion se radi fazno.Još prije nego što se tražila ta lokacija bila je ta ideja čak mislim i video prezentacija postoji i sada je prihvaćena. Vico na pressu potvrdio kada je prvi put krenula ta priča oko renoviranja stadiona i kako bi se radio samo lokacija problem.Imaš lokaciju onda jovo na novo stadion, ako nema onda Zenica.Jel ti Robert rekao na zadnjem pressu da će imati sastanak sa savezom da se vidi šta sa Čelikom gdje će igrati i ostale stvari, ne znamo hoćemo mi ostati a ne kamoli Stupčnicu utrpat pored nas i repke a da se sačuva teren kolko tolko do postavljanja novog.FliX je napisao/la: ↑28 svi 2025, 01:01Je li imas neke informacije.. pojasni?Guest.1945 je napisao/la: ↑27 svi 2025, 12:09 Ma kakvo igranje Stupčanice na Bilinom.Ne znamo gdje ćemo mi igrati a kamoli oni.Stadion ide da se ruši a mi bi podstanare.
-
Samo tako oštro.Dobro im je čovjek reko gdje ste se zaletili u ligu sa 10 klubova.Oni u Laktašima još gori ne mogu jedan reflektor postaviti bez pomoći o terenu da ne govorim.Dosta je više gledanje na Areni sramote, kukuruznih polja i kako tamo ženturače beru.Ili rentaj stadion ili nemoj igrat.Ja bi još više pooštrijo.Pored kapaciteta, natkrivene tribine za gostujući sektor.Hajde marš ba više.Nadam se da će i federalni savez pooštriti.Svi pametni mi glupi.Nemaš para igraj kanton do boljih dana.
Pa Stupcanica ide u doigravanje a tu tesko da produ.
Za Laktase ne znam jeli direktno.
Za Laktase ne znam jeli direktno.
Hocu redni broj 1 novog dresa

Da li klub planira crno-crvenu noc i pored svečane akademije povodom 80 god?
Kad Čelik nakon sezone dobije poziv kao drugoplasirani u savez na razgovorTruhlo je napisao/la: ↑28 svi 2025, 15:07 Dobro im je i rekao![]()

Da nas Posusje otrese

Ma nismo ni mi za PL ove god.Avenija je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:04Kad Čelik nakon sezone dobije poziv kao drugoplasirani u savez na razgovorTruhlo je napisao/la: ↑28 svi 2025, 15:07 Dobro im je i rekao![]()
Ili da igraju privremeno polusezonu dok srede uslove u Olovu. I to je glupo, duplo skuplje umjesto da si to radio dok igraš prvu ligu.![]()
Da nas Posusje otrese![]()
Ali ima jedna recenica koja zvuci dobro koju je Vico rekao na jednom razgovoru sa nasom upravom
Vi kad budete htjeli uc u PL niko nemoze mimo vas ama bas nko hahha
-
Mislim da ćemo mi biti u PL pošteđeni sudijskih lajrdijaCinvict35 je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:16Ma nismo ni mi za PL ove god.Avenija je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:04Kad Čelik nakon sezone dobije poziv kao drugoplasirani u savez na razgovorTruhlo je napisao/la: ↑28 svi 2025, 15:07 Dobro im je i rekao![]()
Ili da igraju privremeno polusezonu dok srede uslove u Olovu. I to je glupo, duplo skuplje umjesto da si to radio dok igraš prvu ligu.![]()
Ali ima jedna recenica koja zvuci dobro koju je Vico rekao na jednom razgovoru sa nasom upravom

Za ove sezone nismo, iduća da.Sve će biti teže i teže ući,a ako nas zakači ujedinjenje lige e bogami ćemo se načekat onda.
To znamo bez da nam Vico kaže.Cinvict35 je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:16Ma nismo ni mi za PL ove god.Avenija je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:04Kad Čelik nakon sezone dobije poziv kao drugoplasirani u savez na razgovorTruhlo je napisao/la: ↑28 svi 2025, 15:07 Dobro im je i rekao![]()

Na stranici BNP Zenica u rasporedu ima 80 Godina NK Čelik Zenica, 15.6.2025Avenija je napisao/la: ↑28 svi 2025, 16:01Hocu redni broj 1 novog dresa. Taj dres se mora imati. Nadam se da će imati zlatnih detalja kao ovaj sada crni gostujuci kod igrača. Sve do 120 KM je prihvatljivo. To će biti predstavljenje pred sezonu?
Da li klub planira crno-crvenu noc i pored svečane akademije povodom 80 god?
LimVo likČe
- BatistutA19
Laktasi trebaju uci direktno a Stupcanica kroz baraz ali to mi bas glupo ulazis nespreman koja je svrha igranja a svaku gost . To mi dodje napravis kucu a ni uselis se a nemas stvari u kuci ,pa lagano struju razvodis i ostalo ali to njihov problem sretno im.
Nama da ponude igranja Wwin lige BiH bez baraza ja bi odbio i mi nismo spremni ni sekunde sto se tice finansija ,mi samo stadiin imamo ostalo nista...
Sad odmorit ovo kolo i ispratit sta ce se desavat i odradit Gradinu akobogda i spremat se za novu sezonu odmah uprava..
Nama da ponude igranja Wwin lige BiH bez baraza ja bi odbio i mi nismo spremni ni sekunde sto se tice finansija ,mi samo stadiin imamo ostalo nista...
Sad odmorit ovo kolo i ispratit sta ce se desavat i odradit Gradinu akobogda i spremat se za novu sezonu odmah uprava..
Mi prihvacamo poziv da igramo baraz umjesto Stupcanice al pod uslovom prve utakmice na Bilinom
Vidio bi onda raje
Najmanje 13000! 2000 stalnih koji su non stop uz klub i 11000 novih baburaša
Prave babure seoske iz blizeg i daljeg zavicaja Zenice
Ocekujem pres pred Gradinu cisto da se sezona sumira da se kaze koliko se i sta dobro uradilo i plan neki okvirni za pripreme i narednu sezonu.
Apel upravi jednom za sva vremena!
PRIPREME IGRACA KAKO LJETNE TAKO I ZIMSKE MORAJU SE ODRADITI VAN ZENICE!!!
Jednostavno ljudi to se mora odraditi da ekipa bude ne znam 5,7, 10,15 dana na pripremama. To je pravilo br1 u imalo ozbiljnim klubovima.Ok nije se imalo para sve stoji ali mora se sad pripreme odradjivat van Zenice zbog spreme,povreda,jacine igraca. Najvece povrede igraca dolaze zbog ne odradjenih priprema i nespremnosti igraca.Ligamenti,koljena ,ahilove pete.Evo Vlasic za ljetne pripreme 15 dana dusu dao. Ima i kod nas sad mjesta za pripreme more pa da klub mora razmisljat puno ozbiljnije u tom pravcu!

Vidio bi onda raje

Prave babure seoske iz blizeg i daljeg zavicaja Zenice

Ocekujem pres pred Gradinu cisto da se sezona sumira da se kaze koliko se i sta dobro uradilo i plan neki okvirni za pripreme i narednu sezonu.
Apel upravi jednom za sva vremena!
PRIPREME IGRACA KAKO LJETNE TAKO I ZIMSKE MORAJU SE ODRADITI VAN ZENICE!!!
Jednostavno ljudi to se mora odraditi da ekipa bude ne znam 5,7, 10,15 dana na pripremama. To je pravilo br1 u imalo ozbiljnim klubovima.Ok nije se imalo para sve stoji ali mora se sad pripreme odradjivat van Zenice zbog spreme,povreda,jacine igraca. Najvece povrede igraca dolaze zbog ne odradjenih priprema i nespremnosti igraca.Ligamenti,koljena ,ahilove pete.Evo Vlasic za ljetne pripreme 15 dana dusu dao. Ima i kod nas sad mjesta za pripreme more pa da klub mora razmisljat puno ozbiljnije u tom pravcu!