Previše raje za ovakvu bljuvotinu od igre.
Ako ih ne moze privuć ovi zadnji rezultati,dabogda nikad vise ne došli na stadion,naravno ko je u mogućnosti doc,ko nije iz opravdanih razloga,svaka čast.Cinvict35 je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:44Ev me babinjac ,posjeta bas onakva kakva i treba da bude ,lose citavu sezonu skoro negledljiv fudbal gubljenje bodova i sl.Skontaj jednom za sva vremena neces imat publike osim ovo sto imas ovi zadnji tekmi bez ISTINSKE BORBE ZA PRVO MJESTO,mozes napravit niz od 29 tekmi bez poraza ali ako nisi u igri za PL nema ti tih 5000 i gotovo.Truhlo je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:25Pa eto ovi što im smetaju loši rezultati, vrijeme, qrci palci. Šta je danas izgovor? Gdje nam je još 6000 ljudi pored ove 2000 ,koji su bili u kupu protiv Radnika ili protiv Klisa? Zar je toliko teško ispoštovati klub nakon što su poginuli za bodove protiv olova i tešnja.
Nadam se da će uprava biti oprezna sa prognozom prodanih ulaznica naredne sezone, jer ima ovdje babinjaca što pumpaju te priče kad se bude pobjeđivalo, biće, neka mi sad onaj babinjac objasni današnju posjetu![]()
ZA OVO DANAS IM JE I 1000 RAJE MNOGO.
Jel mislis da ova igra i igraci koji nemogu ustopat loptu ili 3 pasa satavit da ce to privuc raju
Ma ja, od 2000. pa do danas smo umirali u ljepoti fudbala pa nam je sad ovo problem gledati. Nije razlog ni rezultat ni igra, vec je do nas. Kad je najvise trebalo, nismo bili tu, uz izuzetak ovih 1000 ljudi i jos 500 zadnjih par utakmica.RubikovaKocka je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:54 Kakav antifudbal danas![]()
Baza od 1000 ljudi, u ovom rangu, u ovim prilikama, i na koncu s ovakvim talentom kakvog ga imamo u ekipi, po meni je ok i smatram da bi rijetko ko bio bolji po tom pitanju od nas. U BiH teško, u regionu par njih.Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:59Ma ja, od 2000. pa do danas smo umirali u ljepoti fudbala pa nam je sad ovo problem gledati. Nije razlog ni rezultat ni igra, vec je do nas. Kad je najvise trebalo, nismo bili tu, uz izuzetak ovih 1000 ljudi i jos 500 zadnjih par utakmica.RubikovaKocka je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:54 Kakav antifudbal danas![]()
Ne znam samo kako mozemo prigovarati na igru, ljudi dobili 7 od 8?? Logicno je da se mora odigrati losa utakmica, a i to ne bi bila losa da su Martinovic i Sero 2x bili prisebniji.
Kako ce imat konstantu kad svaku trecu utakmicu ne igra zbog zutih kartona ili povredeprisonbreak je napisao/la: ↑25 svi 2025, 19:22 Ma Vardo igra stvarno oke ovu polusezonu. Njemu samo treba konstanta.
Kad dodje voda do grla sve se može.