NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

R0B1J4SH je napisao/la: 25 svi 2025, 20:04
Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 19:59 Samo ću reći, čast ovih 1500 do 2000 ljudi što su otprilike tu cijelu sezonu, a ostatak grada, mentalitet 0, kurtoni obični. Ovako fantastično vrijeme, niz pobjeda, pa termin skoro noćni, pa pola 6 nedjelja, sve što hoćeš obaviš do tad i lagano opuštanje na tekmi. Al eto još jedan dokaz, da Zenica nije uz Čelik, nego uz atraktivnog protivnika ;)

Utakmica dosadna do bola, atmosfera mrtvilo, skoro sam zasp'o :lol: Super je i ovo da se dobija i kad ne ide najbolje na terenu.
Ma kakav grad,vise ljudi iz sela dodje nego iz grada,i stvarno sramota da danas dodje samo 2 hiljade,više ne može bit izgovor loše igraju,sad je nesto drugo ili treće.
Danas bih pohvalio Vardu normalno ali i Horica,prava doktorska disertacija jednog stopera.
A Šero mora malo smirit nervozu.
25.05.2025 17:30h, Bilino polje, Zenica; Gledalaca: 3000;

Delegat je malo lud :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 19:59 Samo ću reći, čast ovih 1500 do 2000 ljudi što su otprilike tu cijelu sezonu, a ostatak grada, mentalitet 0, kurtoni obični. Ovako fantastično vrijeme, niz pobjeda, pa termin skoro noćni, pa pola 6 nedjelja, sve što hoćeš obaviš do tad i lagano opuštanje na tekmi. Al eto još jedan dokaz, da Zenica nije uz Čelik, nego uz atraktivnog protivnika ;)

Utakmica dosadna do bola, atmosfera mrtvilo, skoro sam zasp'o :lol: Super je i ovo da se dobija i kad ne ide najbolje na terenu.
Nezz sta vi ocekujete al zenica je takva da se boris za ulazak ovoliko bi ljudi bilo mi moramo vazda nesto nafuravati jer veliki dio nema to u sebi da dolazi na utakmice koje nisu derbi i koje ae ne reklamiraju bar 5 dana na max
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 20:06
R0B1J4SH je napisao/la: 25 svi 2025, 20:04

Ma kakav grad,vise ljudi iz sela dodje nego iz grada,i stvarno sramota da danas dodje samo 2 hiljade,više ne može bit izgovor loše igraju,sad je nesto drugo ili treće.
Danas bih pohvalio Vardu normalno ali i Horica,prava doktorska disertacija jednog stopera.
A Šero mora malo smirit nervozu.
25.05.2025 17:30h, Bilino polje, Zenica; Gledalaca: 3000;

Delegat je malo lud :mrgreen:
slika
"momak je malo lud"
LimVo likČe
phillies

Post Postao/la phillies »

Treca utakmica u sedam dana, poslije lidera Stupcanice i gostovanja u Tesnju gdje su ostavili svaki atom snage, sasvim je realno da ovu utakmicu odigraju ovako kako su odigrali. Na stranu sve, pobjeda se zabiljezila i to je jedino bitno. Sad lagano odmoriti ekipu i protiv Gradine zabiljeziti pobjedu za 2-3 mjesto, sto je malo ko ocekivao kad je Zaimovic otisao a Regoje dosao.
Sto se tice posjete, nekako mi se zapad cinio malo puniji nego prije jer bas je raja bila "nabijena", jedno do drugog sjedilo, za razliku od prijasnjih utakmica (kad je bila procjena 2000 gledalaca). Ali nebitno, 2 ili 3 hiljade, i to je malo za legendarni veliki Čelik. Zenica nek se zapita sta joj je :D

Slijedi licenca, pa posljednje kolo protiv Gradine, rodjendan i nadamo se deblokadi :D :D :D

NAPRIJED ČELIK, NEPOBJEDIV SADA TI SI!!!!
Samo Čelik zenički !!!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Uh teška sezona, mogli smo lahko i da ispadnemo al smo ubacili u brzinu više u zadnji čas.Baš teška sezona.Sada tražiti sportskog direktora koji je vidra, koji će naći pojačanja dostojna Čelika.Iduća sezona bit će baš jaka a isto tako nebi valjalo napadat PL kad krene ujedinjenje lige o kojem se sve više priča.Prije toga rođendan proslaviti dostojno uz atraktivnog protivnika i da se pomogne klubu.Ako bi uspjeli do rođendana odblokirati račun to bi dodatno dalo nadu i onima koji još ne dolaze na stadion do PL-a i ujedno naša najveća pobjeda.

Uprava će sada imati baš posla van terena.Dosta toga da se na svim poljima dovedemo na profesionalnoj razini.
phillies

Post Postao/la phillies »

Da nastavimo tradiciju :D

slika
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Rob88 je napisao/la: 25 svi 2025, 20:09

Nezz sta vi ocekujete al zenica je takva da se boris za ulazak ovoliko bi ljudi bilo mi moramo vazda nesto nafuravati jer veliki dio nema to u sebi da dolazi na utakmice koje nisu derbi i koje ae ne reklamiraju bar 5 dana na max
Pa eto ovi što im smetaju loši rezultati, vrijeme, qrci palci. Šta je danas izgovor? Gdje nam je još 6000 ljudi pored ove 2000 ,koji su bili u kupu protiv Radnika ili protiv Klisa? Zar je toliko teško ispoštovati klub nakon što su poginuli za bodove protiv olova i tešnja.

Nadam se da će uprava biti oprezna sa prognozom prodanih ulaznica naredne sezone, jer ima ovdje babinjaca što pumpaju te priče kad se bude pobjeđivalo, biće, neka mi sad onaj babinjac objasni današnju posjetu :grljenje:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Rasada došla na pijacu eno od srijede ne mozes uci na pijacu od guzve do jucer. Danas pola grada otišlo sijati ko 93 :lol: :mrgreen: , skupe cijene, inflacija, eto rata, spremite se spremite.

Ali nema veze cilj je ostvaren! Nikada utakmice nedeljom i to je to.
Dobro je da smo nezadovoljni sa 2000 gledalaca. Znaci rastu apetiti.

Čeka nas lijepo ljeto. :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kako vidim nažalost Krajina ostade i bez prvoligaša. Iako su danas kupili sudije i brutalno pokrali TOŠK ali opet mi žao nesto Jedinstva. Zadnje kolo pauziraju, svi će ih naguzit.

Mi dobijamo dva gostovanja Vitez i Kakanj za invaziju :D
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 25 svi 2025, 20:33 Kako vidim nažalost Krajina ostade i bez prvoligaša. Iako su danas kupili sudije i brutalno pokrali TOŠK ali opet mi žao nesto Jedinstva. Zadnje kolo pauziraju, svi će ih naguzit.

Neće Jedinstvo ispast, ako ništa kroz baraž ostaju, jer druga liga sjever neće imati predstavnika. Da hoće onaj pogani Travnik u baraž sa Vitezom i da izgubi :mrgreen:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 25 svi 2025, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Biće ljudi biće.Treba narod naviknuti na Čelik.Klub treba da bude promocija.Naš mentalitet je takav.Šta bi onda rekao za jedan Borac koji igra osminu finala Konferencijske lige i imamo bolju posjetu od njih.Ne treba odustajati.Promocija kluba treba biti konstantno.Marketing treba da nam bude na zavidnom nivou.Kako se budu kockice sklapale bit će tu i posjeta još bolja.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Radnički na Bilinom te 0-2 u Olovu i 1-3 u Goraždu :|
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 20:25

Pa eto ovi što im smetaju loši rezultati, vrijeme, qrci palci. Šta je danas izgovor? Gdje nam je još 6000 ljudi pored ove 2000 ,koji su bili u kupu protiv Radnika ili protiv Klisa? Zar je toliko teško ispoštovati klub nakon što su poginuli za bodove protiv olova i tešnja.

Nadam se da će uprava biti oprezna sa prognozom prodanih ulaznica naredne sezone, jer ima ovdje babinjaca što pumpaju te priče kad se bude pobjeđivalo, biće, neka mi sad onaj babinjac objasni današnju posjetu :grljenje:
Treba bit realan.
Ovo je skroz ok brojka kad sve sve uzme u obzir. Za nešto više trebaju bolji igrači, bolja igra i atraktivniji protivnici.
Isto kao što je deblokada proces, isto tako je proces i povratak publike na stadion. Sama činjenica da smo u top 5 u državi kada je u pitanju posjećenost, govori nešto o stanju fudbala, ali i demografiji i BiH.
Nit je u gradu isti broj ljudi kada smo dominirali 2000ih s posjetom, nit je isti profil ljudi, a nove generacije ne pameti ništa osim propadanja i borbi za opstanak.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 20:25

Ev me babinjac ,posjeta bas onakva kakva i treba da bude ,lose citavu sezonu skoro negledljiv fudbal gubljenje bodova i sl.Skontaj jednom za sva vremena neces imat publike osim ovo sto imas ovi zadnji tekmi bez ISTINSKE BORBE ZA PRVO MJESTO,mozes napravit niz od 29 tekmi bez poraza ali ako nisi u igri za PL nema ti tih 5000 i gotovo.
ZA OVO DANAS IM JE I 1000 RAJE MNOGO.
Jel mislis da ova igra i igraci koji nemogu ustopat loptu ili 3 pasa satavit da ce to privuc raju
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 25 svi 2025, 20:34
Avenija je napisao/la: 25 svi 2025, 20:33 Kako vidim nažalost Krajina ostade i bez prvoligaša. Iako su danas kupili sudije i brutalno pokrali TOŠK ali opet mi žao nesto Jedinstva. Zadnje kolo pauziraju, svi će ih naguzit.

Neće Jedinstvo ispast, ako ništa kroz baraž ostaju, jer druga liga sjever neće imati predstavnika. Da hoće onaj pogani Travnik u baraž sa Vitezom i da izgubi :mrgreen:
Dobit će ona Kalesija licencu pisao onaj tamo portal da su sve predali za drugostepenu. U suštini nebitno mi smo uradili nevjerovatnu stvar i lakše se diše.
Odgovori