NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Zenicanin988 je napisao/la: 24 svi 2025, 17:41
Cinvict35 je napisao/la: 24 svi 2025, 13:23 Iako nisam htio na tu temu da pisem ali et da zakuhamo,vrte se ljudi oko Celika i investiranja,evo Vrace E. Otvoreno a prica se da je i Mamic bacio oko na naseg velikana iz Zenice
Hajd molim te reci otkud ti te informacije (da ne kazem budalastine)? Isto djeca, samo daj da se pise da se kuha
Imas izjavu Vracea na FB profilu u vezi kupovine Intera i jos neke vizije projekata i zelje kupovine NK Celik ,neznam u kojem smislu i kako to misli i sta je zamislio ponudit.
Uglavnom nije ni cudo kad smo sad skoro cisti od dugova bice tu interesanata jer smo mi klub koji ima mozda uz Zelju najveci potencijal u BIH
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Vrece moze odmah u Celik,uplati 100000 km ili koliko hoce na 12tog igraca i tretiras ga isto ko i nas s foruma sto smo 12ti igraci,ni manje ni vise. I Mamic ako hoce i on moze uplatit samo 12tog igraca :D
Sad kad se zedno doslo do izvora da se napijemo vode treba taj izvor nekom dat da ti odlucuje kad ti si na redu da pijes??!
Kurko Nurko nece da moze!!!
SRETAN RODZENDAN SBC ;)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

FliX je napisao/la: 23 svi 2025, 12:25
Guest.1945 je napisao/la: 23 svi 2025, 11:41 Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Kakvi hrvatski i srpski klubovi i qrci palci. Bas sam eto zeljan njihovi nacionalizama da gledam na tribinama, ma hajde molim te. Samo jos cekam kad ce neko napisat da zovemo Makabije i Hapoele.

Budi gospodin zovi GAK. Moze i njemacka cvajta, zovi danske klubove, belgijske, ceske, svedeske.
FLIX klubovi Rijeka,Osijek Kragujevac i slicni nikakav ti problem ne bi imo jer nemaju bazu navijaca u BiH,problem bi mogo bit Hajduk Dinamo Zvezda Partizan zbog navijaca iz BiH a ne sto bi neko doso iz Hrvatske i Srbije.Bolje ex yuga nego ti neki belgijanci ,danci ,cesi i slicni.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Gospodin Vrače bi mogao sponzorisati klub kako treba. Mene bi bilo stid reklamirati firmu koja uprihoduje 4 miliona i napravi 700 000 KM profita za 1200 KM kroz 12. igrač. Malo bi i klub trebao poraditi na tome, 12. igrač je za obrte, mikro i mala preduzeća, nikako za ove osrednje firme, pogotovo sad kad se polako staje na noge.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 24 svi 2025, 19:29
FliX je napisao/la: 23 svi 2025, 12:25
Guest.1945 je napisao/la: 23 svi 2025, 11:41 Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Kakvi hrvatski i srpski klubovi i qrci palci. Bas sam eto zeljan njihovi nacionalizama da gledam na tribinama, ma hajde molim te. Samo jos cekam kad ce neko napisat da zovemo Makabije i Hapoele.

Budi gospodin zovi GAK. Moze i njemacka cvajta, zovi danske klubove, belgijske, ceske, svedeske.
FLIX klubovi Rijeka,Osijek Kragujevac i slicni nikakav ti problem ne bi imo jer nemaju bazu navijaca u BiH,problem bi mogo bit Hajduk Dinamo Zvezda Partizan zbog navijaca iz BiH a ne sto bi neko doso iz Hrvatske i Srbije.Bolje ex yuga nego ti neki belgijanci ,danci ,cesi i slicni.
Ma najbliži su Hajduk,Dinamo ili Rijeka.Ovo iz Srbije atraktivan ti je C. Zvezda i Partizan samo.C. Zvezdu nebi nikad zvao samo što su četnici i velićaju Mladića i neke parole vezane za RS.Partizan manje više nisu nacionistički režimski klub ko C. Zvezda Vučićeva.Od Hajdukovih navijaća ko bi došao, došli bi seljaćići iz okolnih sela Viteza, popili maru ako bi nešto pokušali i to je to.Baš bi došla Torcida iz Splita.
Guest.1945

Truhlo je napisao/la: 24 svi 2025, 19:55 Gospodin Vrače bi mogao sponzorisati klub kako treba. Mene bi bilo stid reklamirati firmu koja uprihoduje 4 miliona i napravi 700 000 KM profita za 1200 KM kroz 12. igrač. Malo bi i klub trebao poraditi na tome, 12. igrač je za obrte, mikro i mala preduzeća, nikako za ove osrednje firme, pogotovo sad kad se polako staje na noge.
Tako je.Ma 12. igrač dozvoliti za manje obrte i navijače.Sad kad se staje na noge to treba malo urediti.Stavi mi reklamu na istok, ne vidiš gledat utakmicu za njegovih 1200 KM godišnje.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Imam neki osjećaj da će Hajduk u Zenicu. Prošle godine pripreme startali sredinom juna i tad su igrali sa Veležom i Posušjem.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 24 svi 2025, 20:04
Truhlo je napisao/la: 24 svi 2025, 19:55 Gospodin Vrače bi mogao sponzorisati klub kako treba. Mene bi bilo stid reklamirati firmu koja uprihoduje 4 miliona i napravi 700 000 KM profita za 1200 KM kroz 12. igrač. Malo bi i klub trebao poraditi na tome, 12. igrač je za obrte, mikro i mala preduzeća, nikako za ove osrednje firme, pogotovo sad kad se polako staje na noge.
Tako je.Ma 12. igrač dozvoliti za manje obrte i navijače.Sad kad se staje na noge to treba malo urediti.Stavi mi reklamu na istok, ne vidiš gledat utakmicu za njegovih 1200 KM godišnje.
Jbg kad je bilo daj sta das ,nisi bio u prilici da sta odredzujes,imaju paketi sponzorstva ali kad se nasi velikani ,milioneri vecinom odlucuju za 12 igrac i minim sponzorstvo.
Nadat se da ce se to sad promijenit u iducej sezoni i kad nas i rezultati krenu kai sve drugo
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 24 svi 2025, 20:15
Guest.1945 je napisao/la: 24 svi 2025, 20:04
Jbg kad je bilo daj sta das ,nisi bio u prilici da sta odredzujes,imaju paketi sponzorstva ali kad se nasi velikani ,milioneri vecinom odlucuju za 12 igrac i minim sponzorstvo.
Nadat se da ce se to sad promijenit u iducej sezoni i kad nas i rezultati krenu kai sve drugo
Pa sad je vrijeme da se toj praksi stane u kraj. Klub neće propasti što će propustiti 1200 od A.E Sigurnost, ima njih još tu koji ne pripadaju toj kategoriji.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ovo si upravu, od nove sezone treba se i marketinska ponuda kluba promijeniti. Zajebi vise za 1200 godisnje da imas bilborde na utakmicama, tu ponudu ostaviti kao sto si napisao za obrte i mala preduzeca, a ovo ostalo, izvoli posluzi se kako ti i dolikuje firmi. Ako ne zele, dovidjenja prijatno, hvala na dosadasnjoj suradnji.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da dodam i ja nesto sto ste pisali sto se tice 12 igraca to sam davno piso ne mozes ti sad poredit ko ima trafiku ,slasticarnu i slicno i sad npr Bingo .To treba prekinut nema tu ponuda 12 igrac mogu pojedinacno ljudi bez firmi a sad ove firme vece nemas mu sta nudit 12 igrac ili budi sponzor ili nemoj pogotovo i mi cemo sad moci postavljat uvjete a ne da ti generalni da neku sicu i trazi cepove po kontejnerima da dobijej jos 15 000 PAN a biga pitaj koliko ima zaposlenih da ti.
Za rodjendan manje sve receno zelje ko bi koji klub .
Za sportskog direktora i ja bi nekog poput Libeta pa i po cjenu i da se uci bar znamo da voli klub a nema potrebe ga vracat da brani a ovo Emir Hadzic ma skup je on.
Za pojacanja trebat ce jaca ekipa bice jaca liga a i ja bi Kadrica vise forsiro ali nek struka odluci.
Ovo Mamic ma to neka bomba kakav Mamic a i ja sam za privatni kapital posle ali po zakonu sve jer i ja mislim bez pravog kapitala neces ti nikad bit neki konkurent vrhu jer nijedan sponzor nece davat veci novac dok neki biznismen ako sebe vidi tu zasto on ne bi ulozio novac.Ovo kazem samo iz razloga sve ce bit liga jaca i veci budzeti ali po zakonu po statutu pod strogom kontrolom a nikako dat klub da ne znas nista jer nije ovo Engleska da sve po zakonu i kad ode jedan biznismen dodje drugi samo nastavi,ovde kad ode biznismen raspad sistema ako te zavali u dugove .
Sutra treba pokusat pobijedit i matematicki opstanak izborit i ocekujem bar 4000.
Guest.1945

BatistutA19 je napisao/la: 24 svi 2025, 21:03 Da dodam i ja nesto sto ste pisali sto se tice 12 igraca to sam davno piso ne mozes ti sad poredit ko ima trafiku ,slasticarnu i slicno i sad npr Bingo .To treba prekinut nema tu ponuda 12 igrac mogu pojedinacno ljudi bez firmi a sad ove firme vece nemas mu sta nudit 12 igrac ili budi sponzor ili nemoj pogotovo i mi cemo sad moci postavljat uvjete a ne da ti generalni da neku sicu i trazi cepove po kontejnerima da dobijej jos 15 000 PAN a biga pitaj koliko ima zaposlenih da ti.
Za rodjendan manje sve receno zelje ko bi koji klub .
Za sportskog direktora i ja bi nekog poput Libeta pa i po cjenu i da se uci bar znamo da voli klub a nema potrebe ga vracat da brani a ovo Emir Hadzic ma skup je on.
Za pojacanja trebat ce jaca ekipa bice jaca liga a i ja bi Kadrica vise forsiro ali nek struka odluci.
Ovo Mamic ma to neka bomba kakav Mamic a i ja sam za privatni kapital posle ali po zakonu sve jer i ja mislim bez pravog kapitala neces ti nikad bit neki konkurent vrhu jer nijedan sponzor nece davat veci novac dok neki biznismen ako sebe vidi tu zasto on ne bi ulozio novac.Ovo kazem samo iz razloga sve ce bit liga jaca i veci budzeti ali po zakonu po statutu pod strogom kontrolom a nikako dat klub da ne znas nista jer nije ovo Engleska da sve po zakonu i kad ode jedan biznismen dodje drugi samo nastavi,ovde kad ode biznismen raspad sistema ako te zavali u dugove .
Sutra treba pokusat pobijedit i matematicki opstanak izborit i ocekujem bar 4000.
Ma Maminjo kad bi bio čistačica u klubu tata bi obrnu lovu i našao igrača od kojeg bi Čelik imao korist 10 godina.Takav ti sportski direktor treba.Sta meni znači Libe?To su ljudi mutne vode tu moraš biti vidra, Libe bi ti više pomogao 1 sezonu na golu.Čovjek se time nije nikad bavio u životu.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Ja sam ti doso uplatiti za "Vjerni navijac" 600 km 2023 godine i uplatio sam lovu i sad neka je firma ne znam sad tacno koja isto uplacuje 600 km i njemu objasnjavaju kao imas reklamu tu i tu,imas ovo ,imas ono i frajko razguli. Sad ja pitam imam li ja ista od kluba,zastavicu,naljepnicu bilo sta i kaze mi sekretar nije predvidjeno nista za obicne navijace i reko sam tad ,sad sam uplatio " Vjerni navijac " i vise nikad jer firma i obican navijac ne mogu isto placat.
Al sve su to bile dobre namjere da se dodje do bilo kakvog novca pa se nije puno "duboko" razmisljalo al u buduce mora biti itekakva razlika izmedju firmi i " obicnih " navijaca.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ja sam za da se Fenanu ponudi da bude sportski direktor, tu je bio kad je bilo najteže, a zaslužio jr neku poziciju, samo ne znam da li je on zainteresovan za to..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Odgovori