NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Jel realno da je sudijska nadoknada bila 10 min hahahaha
phillies

Post Postao/la phillies »

Bravo momci, bravo struko!!!!

Pokazalo se pravilo, kad god najmanje ocekujemo od njih oni pozitivno iznenade. Svaka vam cast. Cestitke i Benji na prvjencu u seniorima (mislim da je prvjenac :? ) Nedelja protiv Buducnosti, 6000 minimum...da podivljamo!!!!!

I ostali se rezultati poklopili, da smo ih mi pisali, ne bi bolje napisali. Jos da je Zvijezda dala jos jedan, al nema veze.
Samo Čelik zenički !!!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Zenicanin988 je napisao/la: 21 svi 2025, 19:32 Masallaaaah ne urekli se 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Koja radost ko da smo Ligu prvaka osvojili haha
Bravo momci
Utamica i ne toliko bitna gdje svakako vecina nije ocekivala nista osim poraza a na kraju ovoliko radovanje. Pa mi da u Evropi zaigramo i napravimo nesto kao vicina krmad stadion bi bio pun ko sibica
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Regoje ih postroio. Rad se isplati pisite vi sta hocete.
Al ima i pomocnika tu kolko vidim.
Dobar im je mentalitet ugradio . Svaka im cast. Samo tako nastaviti.
phillies

Tabela:

slika

Dakle jako male su sanse da budemo ispod linije i svode se na promile, ali lijepo bi bilo da sa dvije domace pobjede zakljucimo ovu sezonu u top 5 na kraju.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 21 svi 2025, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

:srednjak: :srednjak:

Nedelja puštaj i sjever ko me dodje na stadion nagraditi momke koji krvlju natapaju dres Čelika nek jede govna :mrgreen:

Izuzev dijaspore :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Spor si Avenija.
Samo Čelik zenički !!!
AeroMs33

Ja dobre tabele!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nisam ove sezone ni jednu ulaznicu kupio, ulazim na sezonsku, ali vrijeme je da se ovo nagradi. @samocelik vidio sam da si kontra stupčanice ispoštovao, od mene ovaj put 10 komada zapada.

Hajmo raja, sociosi, convictsi, rutonje, ženturače, sad je vrijeme da zakucamo barem 2500 ulaznica. Trenutni rekord je 2222 iz prošle sezone kontra Hadžića.

Rekoh ja kaznena ekspedicija iz kantonalne metropole na čelu sa Bojanom i Emirom :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Igrači Čelika doslovno su “poginuli” na ovom susretu i davali su posljednji atom snage da njihova ekipa dođe do pobjede.

Sudija je neočekivano produžio utakmicu 7 minuta iako nije bilo većih pauza na susretu.

Krvnički start desio se u sudijskoj nadoknadi kada je na podu ostao ležati Tabaković, a sudija Osmanović se premišljao da li dosuditi faul za Čelik, što je ipak morao.

Ipak, sudija je bio primoran pa je svirao kraj za konačan rezultat susreta NK TOŠK 1:2 NK Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Požutili su danas Isaković i Tolja.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 21 svi 2025, 19:53
Igrači Čelika doslovno su “poginuli” na ovom susretu i davali su posljednji atom snage da njihova ekipa dođe do pobjede.

Sudija je neočekivano produžio utakmicu 7 minuta iako nije bilo većih pauza na susretu.

Krvnički start desio se u sudijskoj nadoknadi kada je na podu ostao ležati Tabaković, a sudija Osmanović se premišljao da li dosuditi faul za Čelik, što je ipak morao.

Ipak, sudija je bio primoran pa je svirao kraj za konačan rezultat susreta NK TOŠK 1:2 NK Čelik.
Nadat se da sumari nisu nikog povrijedili od nasih
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Bravo Likce! :srce:
AeroMs33

Ova pobjeda vrjedi komlet sezonu. Momci svaka cast.Treba momke nagraditi novcano za ovo. Stvarno pobjeda koja je rjesila ovu sezonu
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke momcima na terenu,strucnom stabu,upravi i posebno Robiji za bodove iz Tesnja.
Damjanovicu jos ti jednom jebem mater amateru jedan pa imo si sve ove igrace + Masica i meda nisi mogo krmak al zato si klepio dobre pare koje nisi zasluzio grama zahode jedan. Ispali su eto Rahic,Gradina,Zvijezda i Radnicki.
Mi smo valjda ostali :mrgreen: Sreca Stupcanici da mi pauziramo jedno kolo i njih bi prestigli do kraja sezone :lol:
Protiv buducnosti sto kaze Truhlo probat prebaciti 2000 ulaznica. Svako ko je u mogucnosti da kupi koju kartu vise.
Odgovori