Jedinstvo je samo sebi krivo. Primilo gol na svom terenu za 1:1 u samom finisu utakmice i to od Tomislava koji ce ih preskocit na kraju upravo zbog tog gola.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Ma to decko....sta ce nam rasni strijelci, imamo mi svoju odbranu
Jos samo Isakovic da zatrese mrezu

NAPRIJED ČELIK!!!!

NAPRIJED ČELIK!!!!
Samo Čelik zenički !!!
Srce ce nekog strefit, nismo mi navikli na ovakve rezultate, posebno u gostima
Treba s trenerom Bojanom produzit saradnju na 1+1
Život cu izgubiti zbog Čelika. Koliko sam bolestan i lud dok Čelik igra kao da mi se o zivotu radi bukvalno. Sam sebe kunem sto me otac 96 sa 6 godina odveo na stadion i od tada sam već postao nenormalan što se tiče Čelika.
Ja stojim i pratim rezultat šizofrenija
Ja stojim i pratim rezultat šizofrenija

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I ja isto hahahahaha,malo na forum,malo na Facebook,malo na rezultate,samo refreshujem isto kakav maloumnik.Avenija je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:41 Život cu izgubiti zbog Čelika. Koliko sam bolestan i lud dok Čelik igra kao da mi se o zivotu radi bukvalno. Sam sebe kunem sto me otac 96 sa 6 godina odveo na stadion i od tada sam već postao nenormalan što se tiče Čelika.
Ja stojim i pratim rezultat šizofrenija![]()
Da hoce Jedinstvo dat jos jedan, pa da zaganjamo Stupcanicu za prvo mjesto hahahahaahahaha
A Radnik izjednacio, sto je ne lose
A Radnik izjednacio, sto je ne lose

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 21 svi 2025, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Ovako bez prenosa je kao nekad kad smo na bhradio1 slusali javljanja sa stadiona sirom BiH heheAvenija je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:41 Život cu izgubiti zbog Čelika. Koliko sam bolestan i lud dok Čelik igra kao da mi se o zivotu radi bukvalno. Sam sebe kunem sto me otac 96 sa 6 godina odveo na stadion i od tada sam već postao nenormalan što se tiče Čelika.
Ou to su bila vremena. "Mreze i dalje miruju"...Brotherze je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:44Ovako bez prenosa je kao nekad kad smo na bhradio1 slusali javljanja sa stadiona sirom BiH heheAvenija je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:41 Život cu izgubiti zbog Čelika. Koliko sam bolestan i lud dok Čelik igra kao da mi se o zivotu radi bukvalno. Sam sebe kunem sto me otac 96 sa 6 godina odveo na stadion i od tada sam već postao nenormalan što se tiče Čelika.

Joj, kako se ta javljanja sa stadiona pratilaBrotherze je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:44Ovako bez prenosa je kao nekad kad smo na bhradio1 slusali javljanja sa stadiona sirom BiH heheAvenija je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:41 Život cu izgubiti zbog Čelika. Koliko sam bolestan i lud dok Čelik igra kao da mi se o zivotu radi bukvalno. Sam sebe kunem sto me otac 96 sa 6 godina odveo na stadion i od tada sam već postao nenormalan što se tiče Čelika.