NK Čelik
Re: NK Čelik
Pošteno je da klub plati operaciju i troskove rehabilitacije jer se povrijedio na terenu u dresu Čelika. O novom ugovoru to nek se klub i igrač dogovaraju
Pa mozda ima neko i osiguranje koje to pokrije u slucaju povreda sto se tice operacije a za ugovor momku treba da mogucnost poslije povrede da trenira sa nama i na polusezoni tamo januar ako se akB vrati momka i potpisat oa ako nista nek bude i drugi bek jer ako hoces borbu za vrh on bi trebao da bude 2 bek da ulijece i za rotacije
- limvolikce
Ne znam što toliko nekog antagonizma prema ovom klubu. Ok, danas su nam protivnici i treba sve dati da ih pobijedimo, ali inače, mislim da klub, za razliku od mnogih drugih, radi poprilično pošteno, ne bave se mutnim radnjama, mala sredina poput Olova je jedna po meni jako lijepa priča jer su uspjeli igraditi postepeno klub koji eto ima mogućnost da zaigra i u PL. Sad, to što smo mi u stanju kakvom jesmo, nisu nam oni krivi. Klub je osnovan 1928. godine i ima dugu niželigašku tradiciju.bartoli je napisao/la: ↑16 svi 2025, 16:38Kolika im je dnevnica?RealMadrid je napisao/la: ↑16 svi 2025, 16:37 Svoj dolazak na utakmicu su najavili i navijači Stupčanice.![]()
Večeras naša pobjeda, a inače im želim sve najbolje u nastavku!
Skupimo se i pozovimo sto vise ljudi zadnjih 7 sati. Izgleda da će se popodne razvedriti i da neće biti nikakve kiše. Danas ko god dodje došao je radi podrške Čeliku a ne radi atraktivnosti protivnika, nekog rivalstva, neprijateljstva izmedju veliki navijačkih grupa i slično. Zato svi na stadion.
Igračima poruka igrajte oštro neprijateljski jer nam trebaju više bodovi nego njima. Dajte sve od sebe i kakav god rezultat onda bio publika vam neće zamjeriti.
A publici udjite jednom na stadion na vrijeme ranije da himnu svi otpjevamo a ne da pola stadiona i kad je posjeta 1500 dočeka 19:00 na kapijama stadiona kao i protiv TC i utakmicu ranije.
Igračima poruka igrajte oštro neprijateljski jer nam trebaju više bodovi nego njima. Dajte sve od sebe i kakav god rezultat onda bio publika vam neće zamjeriti.
A publici udjite jednom na stadion na vrijeme ranije da himnu svi otpjevamo a ne da pola stadiona i kad je posjeta 1500 dočeka 19:00 na kapijama stadiona kao i protiv TC i utakmicu ranije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja pretežno ulazim 30/40 min prije početka,tad ne bude gužve. Problem je što svi gledaju da uđu 5/10 min prije početka,a isto I danas očekujem.
c'mon likČe
-
Klub nije platio ni operaciju Horicu pa zašto bi jednom Jusicu, glupost je pričati o tome uopste, ima klub bitnijih dugovanja gdje treba pare usmjeriti
Mi danas u ocekivanom sastavu al Stupcanica se definitivno ne misli branit, idu sa 3 napadaca od prve minute i morace nasi zapet za pobjedu.
Ostali rezultati nam bas i ne odgovaraju al ako mi budemo na nivou i pobjedjivali kuci onda nam je svejedno.
Ostali rezultati nam bas i ne odgovaraju al ako mi budemo na nivou i pobjedjivali kuci onda nam je svejedno.
-
Imal neko neki link za nas daleke?
Al je Sero nervozan, vec nekoliko puta laktovima oko sebe zamahuje, bezveze ce crveni fasovat ako nekog zakaci onako
Razigrala se Stupcanica, sve su bolji, pustili smo im previse da se razmasu.
Vardo zuti dobio a ako ovako nastavi nece zavrsiti tekmu.
Vardo zuti dobio a ako ovako nastavi nece zavrsiti tekmu.
Vise sretno nego nekom akcijom al dobro je da smo zabili pa kako god. Sad privest lagano do pauze i izdrzati nalet na pocetku drugog jer ce oni sigurno napasti.
Popovic nastavlja tresti mreze.
Popovic nastavlja tresti mreze.
Zadnja izmjena: Brotherze, dana/u 17 svi 2025, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Steta sto Talha ne zabi ovaj slobodnjak u zadnjoj sekundi al sve u svemu dobro se borimo, samo nastaviti ovako i pokusati zabiti jos jedan