Ali ja sam davno napiso dje ce ba Čelik ispast.

Slažem se sa tobom,ja sam svaku utakmicu kritikovo Hodžića iz opravdanih razloga,ali protiv Bratstva mu nemam sta rec osim svaka čast,nije se osjetio nedostatak Jusića uopšte.Avenija je napisao/la: ↑12 svi 2025, 12:26 Ja bi samo da pohvalim tog Hodzica kako je zatvorio tu stranu i definitvno najbolje partije pruza na beku, sjetimo se debija protiv Slobode na istoj poziciji i maestralno odigrane utakmice. Inače da je kiksao i pogresio ili lose odigrao kao i kad izgubimo milion komentara sto po mrezama sto forumima a kada neko uradi nesto dobro rijetko ko zapazi i pohvali. Inace Masetic Isakovic i Hodzic sve jablani sa skoro 2 metra sve zive visoke lopte kupe ispred gola sto nam je proslih godina bio jedan od vecih problema u igri. Time spasavaju i Durmu koji nije spretan pri tim ubacajima sa strane.
Nadam se da ce se Jusic sto prije vratiti i da ce biti clan Čelika i iduce godine.
Ne znam gdje si gledao, ali ovo na stranici Saveza je po defaultu satnica. Promjenice se to jos do subote/nedelje.