Nema Vazde nase nocne more, nisu u nekoj formi, a da ne govorimo koliko ce nasi gristi i kakva ce atmosfera biti.limvolikce je napisao/la: ↑10 svi 2025, 19:16 Stupčanica je lošija nego u prvoj polusezoni, može se to dobiti kao Tuzlu ili Travnika, takav tip utakmice s takvim zalaganjem, i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Zenicanin988
Hvala Allahu 

Daj nocnu da bude 6-7 milja
Daj nocnu da bude 6-7 milja
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Konacno radostan s gostovanja(ne racunam Lukavac i
Tomislav polovicno).Volim te Celik
Tomislav polovicno).Volim te Celik
- BatistutA19
Cestitke trenerima i igracima na borbi i pobjedi i lakse se malo dise ali ima jos borbe, ja sam govorio da vjerujem u opstanak.Posle velikih problema privatnih i gubitka majke konacno nesto da me obraduje malo a to je ova pobjeda Celika.
Svi smo prizeljkivali bod a Truhlo ,Avenija i jos neki vise iz straha rekli da cemo pobijedit,ja sam se nado bodu a sanjo o pobjedi.
Za utakmicu po meni je igrac utakmice Isakovic ,svi mu se trebaju javno izvinit covjek je tako odigro iskusno pametno i bez gluposti i smireno i Masetic je fino igro.
Popovic isto dobar ali malo i on treba skratit jezik cistu mu ruku svira on se buni ko Horic ,Sero zlata vredan ni iskustvo mirnocu.
Sredina je stekala ali mozda mi nismo vidjeli sto trener vidio a jednostavno to je sto imamo,Durmo imo nesto odbrana ali mana ostaje sto je linijski golman i imali smo srece od 45 do 55 minute da nisu izjednacili.
Robiji kapa do poda na brojnosti i navijanju i vjerujem u Tesnju duplo da ce vise bit nasih navijaca i sretan povratak u Zenicu
Sad Stupcanica ,pametno i pokusat pobijedit i sto ranije rijesit opstanak i vjerujem u 5000 ljudi u Subotu.
Na kraju da dodam i fino sudjenje i korektnu utakmicu i igraca i na tribinama.
Sad sam ubijedjen Damjanovic i onaj mostarac zaboravi mu ime da je bio los odnos treneri i igraci jer sad se bas osjeti ta borba cijele ekipe

Svi smo prizeljkivali bod a Truhlo ,Avenija i jos neki vise iz straha rekli da cemo pobijedit,ja sam se nado bodu a sanjo o pobjedi.
Za utakmicu po meni je igrac utakmice Isakovic ,svi mu se trebaju javno izvinit covjek je tako odigro iskusno pametno i bez gluposti i smireno i Masetic je fino igro.
Popovic isto dobar ali malo i on treba skratit jezik cistu mu ruku svira on se buni ko Horic ,Sero zlata vredan ni iskustvo mirnocu.
Sredina je stekala ali mozda mi nismo vidjeli sto trener vidio a jednostavno to je sto imamo,Durmo imo nesto odbrana ali mana ostaje sto je linijski golman i imali smo srece od 45 do 55 minute da nisu izjednacili.
Robiji kapa do poda na brojnosti i navijanju i vjerujem u Tesnju duplo da ce vise bit nasih navijaca i sretan povratak u Zenicu
Sad Stupcanica ,pametno i pokusat pobijedit i sto ranije rijesit opstanak i vjerujem u 5000 ljudi u Subotu.
Na kraju da dodam i fino sudjenje i korektnu utakmicu i igraca i na tribinama.
Sad sam ubijedjen Damjanovic i onaj mostarac zaboravi mu ime da je bio los odnos treneri i igraci jer sad se bas osjeti ta borba cijele ekipe
Rekoh sinoć ide Šerex po tricu
Iskreno očekivao sam poraz, zbog naših nastupa na gostovanjima ove sezone, ali ovo je sigurno naša najbolje taktički odrađena gostujuća pobjeda u prvoj ligi fbih. Naš Grande Dido Aladin i Mašetić
Ma beton nazad, sve su pokupili, baš teško izdvojiti igrača utakmice, rekao bih opet Popović zbog gola i asistencije
Bravo Marine, najviše si kritika trpio zasluženo, al evo zadnjih 5, 6 kola, svaka čast
Imamo priliku da izbijemo na 3. mjesto pobjedom protiv Stupčanice naredno kolo
Banovići slobodni, tošk i Bratstvo na teškim gostovanjima Gradini i Jedinstvu.

HAJCAJ SVE ŽIVO, OD RUTONJA DO ŽENTURAČA, HOĆEMO 5000 + SOCIOSA, SUBOTA 19:00H, PREGAZIT ĆEMO ŠUMARE KO PLITAK POTOK

Imamo priliku da izbijemo na 3. mjesto pobjedom protiv Stupčanice naredno kolo

HAJCAJ SVE ŽIVO, OD RUTONJA DO ŽENTURAČA, HOĆEMO 5000 + SOCIOSA, SUBOTA 19:00H, PREGAZIT ĆEMO ŠUMARE KO PLITAK POTOK

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koji ce sada biti razlog za eventualni nedolazak na Bilino? Previse prljave stolice za vase cijenjeno dupe?
SVI SVI SVI!!!! NEMA IZGOVORA!!!
Cestitke momcima i strucnom stabu prije svega, ali i momcima na tribini koji su davali podrsku 90+ minuta!
SVI SVI SVI!!!! NEMA IZGOVORA!!!
Cestitke momcima i strucnom stabu prije svega, ali i momcima na tribini koji su davali podrsku 90+ minuta!
Samo Čelik zenički !!!
-
Evo koji igrači Stupčanice strahuju od trećeg žutog sutra.
- Privitak/ci
-
- Screenshot_20250510-200031_Chrome.jpg (47.64 KiB) Pogledano 249 puta.
Još da nas administracija saveza pomazi sa dobijenom licencom na prvostepenoj naredne sedmice, ima da grmi Bilino ko nikad do sad u prvoj federalnoj 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Jos nam i odgovaraju za sada i rezultati sa ostalih terena, usput za mene Šero igrac utakmice 

Samo da se citiram i nastavimo nizZamorano je napisao/la: ↑09 svi 2025, 22:53A de nije trebo![]()
Steta ovakvog talenta![]()
![]()
Meni je samo zao onog momka sto je veznog igrao sto zbog koljena je prestao igrat,on bi vec sad bio solidan igrac za Čelik.
Ne mogu se sjetiti prezimena sad.
@Avenija ja sam svom jednom prijatelju rekao kad smo bili na kafi da Čelik nece ni jednu tekmu izgubiti do kraja prvenstva,samo je pitanje koliko ce ih pobjediti![]()
Ev vec 4 kola sam pogodio![]()
Prguda de vrati se bolan![]()

Svaka cast momcima kako na terenu,na tribinama tako i u strucnom stabu! Pohvalio bih didu Isakovica ne toliko zbog igre nego zbog ponasanja na terenu,ovakav nam vrijedi para mada sam ga prije i kudio doduse zasluzeno

Pisao sam i prije da MORA vise igrat ovaj mali broj 24 nikad mu prezime zapamtit kad malo i igra

Dosta vise forsiranja i Varde frajko 6 zutih dobije po sezoni.
Konacno se vidjelo da se moze i bez Horica tako da je jasno svima koga nema puno i ne fali jer i kad igra prevagu veliku ne donosi. A ne kuju se pojedini igraci u legende.
Sad nahajcat raju,5000 minimalno ocekujem raje i sabrat pare od karti za glupog krmka Damjanovica mamu mu ebem!
ČESTITKE JOŠ JEDNOM CIJELOM KOLEKTIVU NK ČELIK NA DANAŠNJOJ PREDSTAVI I POBJEDI.
I drago mi je da i Jedinstvo nije izgubilo.
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 10 svi 2025, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vazda je operisan, nema ga do kraja sezone.RealMadrid je napisao/la: ↑10 svi 2025, 20:12 Evo koji igrači Stupčanice strahuju od trećeg žutog sutra.
Ostali bolje da ciste kartone sutra, valja izaci pred hiljade i hiljade zeničke publike zedne krvi

Svakako im je izgubiti da rjesimo tu pitanje opstanka NA VRIJEME
- asimdemineri
Kasno vjeruj, 19:00 ili 18:00, subota.