NK Čelik
Re: NK Čelik
Dobro su igrali, nekoliko puta je dodavanje moglo brze da ide i u nekoliko situacija su bili malo sebicni al srecom nije uticalo puno na kraju. Treba jos dosta da se radi jer ima mjesta za napredak sigurno.
Bojao sam se stoperskog para al Masetic me iznenadio, nekoliko puta je mirno reagovao u odbrani i iznio loptu.
Bojao sam se stoperskog para al Masetic me iznenadio, nekoliko puta je mirno reagovao u odbrani i iznio loptu.
Top tekma ,posjeta ma sve za 10 ,Masetic odigrao za 10 uz Marina najbolji
Reko sam ja davno da ovi momci znaju lopte,samo je se trebalo poklopit par stvari,kao večeras,dobar termin,dobar zamah,publika,vraćanje duga itd...
Idemo protiv Bratstva se potuc momački,a za Stupcanicu ćemo vidjet.
Idemo protiv Bratstva se potuc momački,a za Stupcanicu ćemo vidjet.
Vratili smo se opet u igru, ovakav pristup i na gostujucim utakmicama i sigurno da nema zime za nas. Posjeta takodjer dobra, svaka cast momci na igri.
- asimdemineri
Vrlo važna pobjeda, treća utakmica zaredom bez primljenog gola. Možda bi bilo uredu pohvaliti i Regoje Bojana, obzirom s kakvim kadrom u odbrani i na golu raspolaže treći "clean sheet" zvuči impresivno. Akcija kod trećeg gola zaista bila sjajna.
Čestitke na pobjedi, za malo mirnije vode.
Robijaši su ponovo nevjerovatni, svaka čast za večerašnje izdanje, ponovo su pokazali da mali broj klubova u regionu ima ovakve navijače.

Čestitke na pobjedi, za malo mirnije vode.
Robijaši su ponovo nevjerovatni, svaka čast za večerašnje izdanje, ponovo su pokazali da mali broj klubova u regionu ima ovakve navijače.

Alija Izetbegović Čelik
3000 ljudi nocas to treba da nam bude neki prosjek. Robijaši drugo poluvrijeme po meni najbolje navijanje zadnjih nekoliko godina. Špica je trajala 4-5 puta po 5 minuta.
Mašetić utakmica karijere, igrač meča, 20 levela iznad Hodzica. Ovaj nivo nek zadrzi standardan igrač sigurno + mlad.
Popović se oslobodio pritiska i dostigao koliko toliko koncidiono ostatak i odmah na nivou ali to se već primjeti zadnja 3-4 kola. Očekujem ga kao igrača utakmice u Gračanici
Ostali OK, ali fizicka sprema i energija nikako nisu nesto sto je naša prednost. Daj ih nagruhaj infuzijama, proteinima, neka odmore dva dana.
Regoje vidio da Dzanković i Talha ne idu 100% nego sklanjaju nogice, izmjena u roku 30 sekundi obojica.
Eh sad Gračanica otici odigrati muški spremiti se mi smo Čelik gigant i tako se postaviti na terenu. Mora se graditi identitet i mentalitet pobjednika jer mi smo Čelik. Tim koji se skoro 20 sezona tukao po Jugoslaviji za Zvezdama i Hajducima. Uz masovno podrsku Robijaša do 3 boda.
Šta imas nakon toga? SIGURNIH 7-8 hiljada protiv Stupčanice.
Opuštanja nema ni sekunde.
Mašetić utakmica karijere, igrač meča, 20 levela iznad Hodzica. Ovaj nivo nek zadrzi standardan igrač sigurno + mlad.
Popović se oslobodio pritiska i dostigao koliko toliko koncidiono ostatak i odmah na nivou ali to se već primjeti zadnja 3-4 kola. Očekujem ga kao igrača utakmice u Gračanici
Ostali OK, ali fizicka sprema i energija nikako nisu nesto sto je naša prednost. Daj ih nagruhaj infuzijama, proteinima, neka odmore dva dana.
Regoje vidio da Dzanković i Talha ne idu 100% nego sklanjaju nogice, izmjena u roku 30 sekundi obojica.
Eh sad Gračanica otici odigrati muški spremiti se mi smo Čelik gigant i tako se postaviti na terenu. Mora se graditi identitet i mentalitet pobjednika jer mi smo Čelik. Tim koji se skoro 20 sezona tukao po Jugoslaviji za Zvezdama i Hajducima. Uz masovno podrsku Robijaša do 3 boda.
Šta imas nakon toga? SIGURNIH 7-8 hiljada protiv Stupčanice.
Opuštanja nema ni sekunde.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako ništa, Regoje ih je energetski digao.
Vidi se tu i zalaganje igrača i njegovo jebavanje svega po spisku pored terena
Vidi se tu i zalaganje igrača i njegovo jebavanje svega po spisku pored terena

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mala pobjeda i sve je savršeno.
Sad malo realno, ne dižite ih u nebesa, kao što sam najavio pred utakmicu, 3 razlike lagano, bez stresa, čisto jer je Tuzla došla osakaćena, sa dva solidna igrača (Halilović i Čivić), ostalo su djeca, juniori bili.
Marina smo najviše kritikovali sa razlogom skoro cijelu sezonu, ali kao što @avenija kaže popravlja se korak po korak iz utakmice u utakmicu, večeras je sa asistencijom, golom, generalno igrom, zaslužio da ga izglasamo za igrača utakmice.
Najneozbiljniji Šerex, zabio gol na početku i zayebavao se ostatak utakmice, yebi ga može mu se, klasa za ovu ligu. I kad je ispodprosječan nastup, opet odskače od ostatka ekipe.
Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žuti
Neka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.
Da sam Regoje, protiv Bratstva bi samo gurno na zadnjeg veznog Hodžića umjesto kartoniranog Varde, a sa Horom upario Mašetića, jer je zbog večeras zasluẓ̌io poziciju startera , da mu se pruži prilika.
Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu
Sad malo realno, ne dižite ih u nebesa, kao što sam najavio pred utakmicu, 3 razlike lagano, bez stresa, čisto jer je Tuzla došla osakaćena, sa dva solidna igrača (Halilović i Čivić), ostalo su djeca, juniori bili.
Marina smo najviše kritikovali sa razlogom skoro cijelu sezonu, ali kao što @avenija kaže popravlja se korak po korak iz utakmice u utakmicu, večeras je sa asistencijom, golom, generalno igrom, zaslužio da ga izglasamo za igrača utakmice.
Najneozbiljniji Šerex, zabio gol na početku i zayebavao se ostatak utakmice, yebi ga može mu se, klasa za ovu ligu. I kad je ispodprosječan nastup, opet odskače od ostatka ekipe.
Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žuti

Da sam Regoje, protiv Bratstva bi samo gurno na zadnjeg veznog Hodžića umjesto kartoniranog Varde, a sa Horom upario Mašetića, jer je zbog večeras zasluẓ̌io poziciju startera , da mu se pruži prilika.
Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Kakva je Tuzla ekipa. Falila su im trojica, vidim sad da huseinbasic neće biti protiv nas istoTruhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.
Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žutiNeka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.
Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu![]()

Tek sad treba iskoristiti pozitivan niz i bolju atmosferu i dotegnuti pojedine igrače da se ne zajebavaju. Drago mi je što to Regoje reže brutalno u 30 sec izmjene odmah. Šeru je poštedio noćas.
Ništa ni blizu nije gotovo sad slijedi bitka ali ako ništa konačno van zone ispadanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Falio im je Šećerović, Huseinbašić, još neko je odrađivao kartone, plus 2, 3 povrede (Durmiš i još neki standardni, zaboravio sam). Nisu toliko jaki da mogu upisati sigurna 3 boda protiv vas, lično očekujem x2, jedino ako ne srede kakve sudije, plus igraju na onoj plastici, što vaši igrači nisu navikli. Najveća mana Tuzle je što nemaju solidnog napadača, da imaju, bili bi top 3. Svakako neće ispasti, imaju lagan raspored do kraja, sretno vama i nama, da barem po X izborimo na narednom gostovanjubihacusrcu je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:33Kakva je Tuzla ekipa. Falila su im trojica, vidim sad da huseinbasic neće biti protiv nas istoTruhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.
Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žutiNeka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.
Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobra predstava nasih momaka, cestitke svima na pobjedi. Nema se ko izdvojiti jer svi su dali svoj maksimum za jedan cilj a to je pobjeda.
Zapad dobro popunjen, ali navijacki smo bas podbacili (mislim na zapad
). Robijasi
Istok se pravi grbav kad je himna u pitanju? Na noge lagane IstoČe

Tuzla je nista posebno ekipa, bar po onome sto su veceras pokazali. Imaju srece da su u prvom dijelu nakupili bodova, jer bogda im fali da budu ispod linije koju Avenija nacrta
Iskreno, prije utakmice bilo me je strah stoperskog para Isakovic-Masetic. Cak u prvom poluvremenu nije mi Masetic izgledao kao sretno rjesenje (umalo jedan kiks kod vracanja lopte Durmi, njegove duge lopte konstantno su kupili igraci Tuzle), ali u drugom poluvremenu sve je to nadoknadio. Bice nesto od njega.
Steta zbog Vardinog treceg, ali u jednu ruku i sreca, nek se bar jos neko ocisti od kartona. Jbt, ekipa koja ima sedam igraca kojoj prijeti suspenzija ako dobiju treci karton, to ni Real ne bi mogao pokriti. Mora se sa njima vise raditi sto se tice discipline jer sto se ovog segmenta tice, izgledaju kao raspustena banda.
Valjda ce se do slijedeceg meca znati da li Horic pauzira samo ovo kolo, ili ce kazna biti drasticnija.
Sve u svemu, lijepa zenicka noc i konacno da je Celik iznad Avenijine crte.
NAPRIJED ČELIK!!!
ps. Sad se sjetih, u cemu je fazon onog deranja "Aaaajdeee" kad se pjeva himna? Jel to treba motivirati? Nidje veze...Pa hajd razumio bih na pocetku kad raja ustaje, ali u pola pjesme?
Zapad dobro popunjen, ali navijacki smo bas podbacili (mislim na zapad

Tuzla je nista posebno ekipa, bar po onome sto su veceras pokazali. Imaju srece da su u prvom dijelu nakupili bodova, jer bogda im fali da budu ispod linije koju Avenija nacrta

Iskreno, prije utakmice bilo me je strah stoperskog para Isakovic-Masetic. Cak u prvom poluvremenu nije mi Masetic izgledao kao sretno rjesenje (umalo jedan kiks kod vracanja lopte Durmi, njegove duge lopte konstantno su kupili igraci Tuzle), ali u drugom poluvremenu sve je to nadoknadio. Bice nesto od njega.
Steta zbog Vardinog treceg, ali u jednu ruku i sreca, nek se bar jos neko ocisti od kartona. Jbt, ekipa koja ima sedam igraca kojoj prijeti suspenzija ako dobiju treci karton, to ni Real ne bi mogao pokriti. Mora se sa njima vise raditi sto se tice discipline jer sto se ovog segmenta tice, izgledaju kao raspustena banda.
Valjda ce se do slijedeceg meca znati da li Horic pauzira samo ovo kolo, ili ce kazna biti drasticnija.
Sve u svemu, lijepa zenicka noc i konacno da je Celik iznad Avenijine crte.
NAPRIJED ČELIK!!!
ps. Sad se sjetih, u cemu je fazon onog deranja "Aaaajdeee" kad se pjeva himna? Jel to treba motivirati? Nidje veze...Pa hajd razumio bih na pocetku kad raja ustaje, ali u pola pjesme?
Samo Čelik zenički !!!
Ja da sam Regoje,stavio bi Kadrica umjesto Hodžića,Hodžić neandertalac čovjek,meni je zao stvarno ali tako je,dižemo ga u nebesa radi jedne dobre utakmice,zapravo dvije utakmice,prva protiv Slobode na debiju kad smo pobijedili 1 0 i druga utakmica kad smo pobijedili Tomislava na Bilinom.Truhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.
-
Hvala druže. Mišljenja sam da vi možete do boda minimum u Gracanici. Ne igra im Poturalic još dvije utakmice, a plus su sad manje vise sigurni. A sto se Tuzle tiče, ne znam kako puse na relaciji Azmir-Sloboda- Tuzla C. Ne znam da bas ima interes neki da ima dva kluba u ovoj ligi.Truhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:48Falio im je Šećerović, Huseinbašić, još neko je odrađivao kartone, plus 2, 3 povrede (Durmiš i još neki standardni, zaboravio sam). Nisu toliko jaki da mogu upisati sigurna 3 boda protiv vas, lično očekujem x2, jedino ako ne srede kakve sudije, plus igraju na onoj plastici, što vaši igrači nisu navikli. Najveća mana Tuzle je što nemaju solidnog napadača, da imaju, bili bi top 3. Svakako neće ispasti, imaju lagan raspored do kraja, sretno vama i nama, da barem po X izborimo na narednom gostovanjubihacusrcu je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:33Kakva je Tuzla ekipa. Falila su im trojica, vidim sad da huseinbasic neće biti protiv nas istoTruhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.
![]()
- limvolikce
Umjesto Jedinstva tu će se naći Gradina i to je to. Mislim da ni ovi Tuzlaci nisu sigurni, mada mislim po formi da će Gradina out s obzirom da ćemo ih mi na kraju zakucati.Avenija je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:45
Tek sad treba iskoristiti pozitivan niz i bolju atmosferu i dotegnuti pojedine igrače da se ne zajebavaju. Drago mi je što to Regoje reže brutalno u 30 sec izmjene odmah. Šeru je poštedio noćas.
Ništa ni blizu nije gotovo sad slijedi bitka ali ako ništa konačno van zone ispadanja.