Samo da ne bude i sudjenje kao u Travniku, treba hrabro odigrati i cuvati se bespotrebnih kartona
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da li je utakmica u nedelju, posto je subota dan zalosti u cijeloj drzavi???
Video odlican, samo je muzicka podloga mozda trebala biti druga.
Video odlican, samo je muzicka podloga mozda trebala biti druga.
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano, pravila ovog foruma su ista kao i na onom tamo. Bez ličnih konotacija. Zbog toga je obrisan tvoj post, prepipiši ga slobodno samo bez bilo kakvih indicija otkrivana osobe iza nick-a.
- Allgunsblazing
Po trenutno dostupnim informacijama, utakmica je u subotu, nema pomjeranja. Sad, da li ce do subote doci do promjene, to niko ne zna.
Utakmice Premier lige ce se igrati u predvidjenim terminima.Znaci nema odgode subotnjih tekmi.Pretpostavljam da ce isto biti i u federalci...Kako god I kad god bilo SVI U TOMISLAV!
Da, raspored i satnica ostaju nepromjenjeni. Samo ce biti na pocetku tekmi minuta sutnje.
SVI U TOMISLAVGRAD!
Samo Čelik zenički !!!
Čitav grad je u ovim crnim parolama sa pozivom u Tomislav tako da će Robijaši sigurno svoje ispoštovati ostaje samo da i igrači odrade svoj dio posla.
Ne znam treba li im crtati i objašnjavati kolika je bitnost utakmice.
Ne znam treba li im crtati i objašnjavati kolika je bitnost utakmice.
- Allgunsblazing
Ironija je sto je ovo jedan od najgorih perioda u historiji Robijasa, doduse, iza nas proteklih par godina, ali se zato mentalitet promijenio skroz. Ne zelim ulaziti u druge tribine, ali ovo je cista radnicka tribina, navijacka tribina, koja posteno zaradjuje svoj novac i trosi na Celik. Zdrava navijacka prica i da se tako nastavi i pojaca.
Stariiji sam,bio sam na istoku u bivsoj Jugi gdje je i osnovana Robija.Pa onda poslije ratni period indijanstine,pa period kad je jug bio najmasovniji(Intertoto kup,finale kupa protiv Zelje isl)Bio sam sudionik svega toga,a Iako nisam trenutno na jugu,ovo je sigurno najkvalitetnija postava Robije od osnutka!Mislim da je onaj period bojkota dosta ostavio traga na generacije sto se tice masovnosti.Allgunsblazing je napisao/la: ↑24 tra 2025, 22:54 Ironija je sto je ovo jedan od najgorih perioda u historiji Robijasa, doduse, iza nas proteklih par godina, ali se zato mentalitet promijenio skroz. Ne zelim ulaziti u druge tribine, ali ovo je cista radnicka tribina, navijacka tribina, koja posteno zaradjuje svoj novac i trosi na Celik. Zdrava navijacka prica i da se tako nastavi i pojaca.
U potpunosti se slazem sa napisanim. Sadasnja, hajmo reci garnitura, Robijasa je u minusu u odnosu na prosle generacije jedino po pitanju brojnosti. U svemu ostalom su bar za dva koplja ispred svojih "predaka"FRLegioen je napisao/la: ↑24 tra 2025, 23:05Stariiji sam,bio sam na istoku u bivsoj Jugi gdje je i osnovana Robija.Pa onda poslije ratni period indijanstine,pa period kad je jug bio najmasovniji(Intertoto kup,finale kupa protiv Zelje isl)Bio sam sudionik svega toga,a Iako nisam trenutno na jugu,ovo je sigurno najkvalitetnija postava Robije od osnutka!Mislim da je onaj period bojkota dosta ostavio traga na generacije sto se tice masovnosti.Allgunsblazing je napisao/la: ↑24 tra 2025, 22:54 Ironija je sto je ovo jedan od najgorih perioda u historiji Robijasa, doduse, iza nas proteklih par godina, ali se zato mentalitet promijenio skroz. Ne zelim ulaziti u druge tribine, ali ovo je cista radnicka tribina, navijacka tribina, koja posteno zaradjuje svoj novac i trosi na Celik. Zdrava navijacka prica i da se tako nastavi i pojaca.

Bojkot je sasvim sigurno ostavio traga da se bar jedna generacija "izgubi" iz kopa, ali da se ne lazemo drastican odlazak ljudi iz Zenice i opcenito drzave je ucinio da je stanje na tribini ovako kakvo je sada. Ako se tome doda i citava saga oko Celika u zadnjih nekoliko godina, kad Celik "nije u modi" i kad u kopu ostaju samo "ludilom predozirani" i Celikom ovisni pacijenti, onda je uspjeh Robijasa jos i veci.
A doci ce i vrijeme kad ce se i kop omasoviti. Boljim rezultatima kluba, postajace i mladim ljudima zanimljivije biti na Jugu, mnogi ce uci u tu furku i biti zarazeni za cijeli zivot. Ne moze nista preko noci, ali mi to znamo vec

Zato djeco, tjerajte svoj fazon i niko vam nista nece moci. Ucinite nas starije i ponosnim i ljubomornim i pomalo postidjenim zasto mi nismo uradili skoro nista od ovoga sto ste vi uradili, radite i radicete u buducnosti.
Samo Čelik zenički !!!
Kada smo kod nostalgije. Večeras otkrih (chatgpt) da se može naći historija sa nkcelik.co.ba
Idete prvo na https://web.archive.org/ Wayback Machine, u predviđeno polje ukucate nkcelik.co.ba, onda ide te na Changes i tu je za svaku godinu označen datum kad je bila promjena na stranici od 2003. pa nadalje, kliknete na kockicu datuma i zatim kliknete na @ i uživancija može da počne
čak imaju i komentari sa desne strane, možda starija raja pronađe svoje rasprave 

Idete prvo na https://web.archive.org/ Wayback Machine, u predviđeno polje ukucate nkcelik.co.ba, onda ide te na Changes i tu je za svaku godinu označen datum kad je bila promjena na stranici od 2003. pa nadalje, kliknete na kockicu datuma i zatim kliknete na @ i uživancija može da počne