NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 21 tra 2025, 17:55
Cinvict35 je napisao/la: 21 tra 2025, 17:34
Truhlo je napisao/la: 21 tra 2025, 17:09 Ja bih samo gurnuo Bajrića od prve minute, neka se potuče 60 minuta sa stoperima Tomislava, kasnije ubaciti Džankovića pa ih uzeti na svježinu.
Kakav Bajric ja bi prije forsirao Ahmetspahica na spica ipak je mnogo brzi i borbeniji ,mogao bi ako nista mozda koju kontru istrcat a i nase je djete pa mozda i igrac za iduce sezone
Nije Bajrić pravu priliku dobio, protiv Borca je bio ok, ostalo par utakmica po 20ak minuta nije dovoljno. Ahmetspahić dosta igrao na jesen, apsolutno ništa napravio nije.

Ne bi bilo loše ni dan ranije prije utakmice da odu na Kupres karantin, trening i onda pola sata vožnje. Ovo nam može biti prekretnica za opstanak u ligi, treba sve uraditi za pozitivan rezultat.
Bajric nezna primit ni lopte kako treba ,nit driblat niti dat go ni otkrit se ma nista al je zato spor ko moj dido rhm.
Momak jw zalutao u nogomet ,a Ahmetspahic je za njega Henry iako i on nije nesto pokazao,a nije ni on bas neke prilike dobivao ove polusezone.
Uostalom Bajric nesto mozda moze i uradit ako mi napadamo i punimo sesterac a to sigurno memozes na gostovanju tako sa Ahmetspahic ima vise sanse jer je bar duplo brzi
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Molim Boga samo da Martinović moze igrati u Tomislavu.

Kako bitna utakmica u pm.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Jest ti Dino loš ovaj web sajt.Response čekaš pola sata ko da nas je milion.Uloži brate malo.
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Ahmetspahić ni za mene nije Henry, a kamo li za nekog ispodprosječnog napadača... Junior koji ke dobio ubjedljivo najviše šanse zadnjih par sezona i pokazao je veliko ništa. Ništa lično, al nije to to .
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Milicajac je napisao/la: 21 tra 2025, 22:22 Ahmetspahić ni za mene nije Henry, a kamo li za nekog ispodprosječnog napadača... Junior koji ke dobio ubjedljivo najviše šanse zadnjih par sezona i pokazao je veliko ništa. Ništa lično, al nije to to .
Manje je dobio i od Karalica Durmisa i sl a nije se proslavio normalno ali opet je bolji od Bajrica za klasu i nas je junior i bolji je a i brzi i mora se forsirat vise od Bajeica ,jedino nas handri sto ovaj ima u ugovoru da mora igrat odredzen broj utakmica a Ahmetspahic nema.
Mi nikad necemo imat igraca i doc pameti ,uvijek cemo nase kudit i stvarat veci pritisak i ubijat nasu djecu u pojam.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 21 tra 2025, 22:37
Milicajac je napisao/la: 21 tra 2025, 22:22 Ahmetspahić ni za mene nije Henry, a kamo li za nekog ispodprosječnog napadača... Junior koji ke dobio ubjedljivo najviše šanse zadnjih par sezona i pokazao je veliko ništa. Ništa lično, al nije to to .
Manje je dobio i od Karalica Durmisa i sl a nije se proslavio normalno ali opet je bolji od Bajrica za klasu i nas je junior i bolji je a i brzi i mora se forsirat vise od Bajeica ,jedino nas handri sto ovaj ima u ugovoru da mora igrat odredzen broj utakmica a Ahmetspahic nema.
Mi nikad necemo imat igraca i doc pameti ,uvijek cemo nase kudit i stvarat veci pritisak i ubijat nasu djecu u pojam.

Koje si ti utakmice gledao pa vidio tu klasu i brzinu koju spominjes druze. Ahmetspahic je imao nekoliko sansi i nije nista pokazao, ucinak 0 bodova. Bajric u Stupcanici dobijao minute na kapaljku kao i kod nas i ima 4-5 golova i asistencija.
Sta nama znaci sto je neko nase dijete ako od njega nema koristi na terenu, to objesi macku o rep.
Odgovori