NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Ćatibović Deni iz Sarajeva glavni sudija Čelik - G. Rahić
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Katastrofalno sudjenje protiv Buducnosti i protiv Rudara u Kaknju na stetu Čelika imao..
Bit ce svega, ovo do kraja pola toga nece biti regularno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Igrace psihicki i fizicki pripremiti za utakmicu. Rahic se na zimu rastao s najboljim strijelcem lige Mehmedovicem koji je otisao i Rumuniju, glavnim playmakerom ekipe Facicem i kapitenom Mazicem koji je komandovao odbranom. Trenutni kapiten Bosnjakovic propusta susret zbog kartona dok su nama svi na raspolaganju. Neregularnosti ce biti, ali pobjeda i sa sudjenjem na strani Rahica ne smije doci u pitanje.
Neka Hora, Durmo, Ali i Vardo pripaze da ne dobiju treci zuti, a pogotovo prva dvojica jer bez njih cemo jako tesko nesto uraditi u Tomislavu.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ma ako mi budemo kao protiv Travnika,moze sudit kako hoce pobjeda je nasa a ako budemo igrali kao protiv Radnika necemo dobit i to ti ke tako vrlo jednostavno
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Odigraj kao Sarajevo sinoc u Banjaluci pa ti ni 3 sudije ne mogu odmoci.Ljudi dobili 10 zutih i crveni al opet pobjedise,zato napast od prve minute i rijesit sve u prvom poluvremenu! Budes li igrao mlako i cekao drugo poluvrijeme gdje od 45 minuta sigurno 30 ode na odugovlacenja i valjanja onda si ga sigurno popusio. Ti ako si bolji i zelis vise pobjedu tu sudija ne pomaze al ako si bara bara s protivnikom e tu sudija moze pomoc protivniku. Zato sve je do nasih igraca kakvi budu u pristupu igri takav ces i rezultat dobiti.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Čelik igra za dva dana
U Zenici to niko ne zna

:lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 17 tra 2025, 12:32 Čelik igra za dva dana
U Zenici to niko ne zna

A sta ce nam to. Ovdje su pojasnili da nista to ne vrijedi da ljudi znaju jer ce opet doc nas 600-800 zagrizenih i tako i ja prihvatim da ne treba niko u gradu da zna sem tih 600-800 ljudi.
KakhaKaladze

Evo pressa evo ludila. Dino imas spisak pitanja, ocekujem bar jedno postavljeno.
Cinvict35

Evo ludila hahha ,savez trazi da se raspodijele pare od Uefe 50% /50% sto bi znacilo preko 200k za klubove 1LF
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Avenija je napisao/la: 17 tra 2025, 12:32 Čelik igra za dva dana
U Zenici to niko ne zna

Osim onih 25k sto su lajkali facebook stranicu? Tu svaki dan objave nesto za utakmicu, 200 ljudi maks. lajka. Zato ce u slucaju poraza biti 200+ komentara. I onda kazete, sto su iskljucili?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Danas Truhlo navija za Slobodu 😁
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 17 tra 2025, 19:44 Evo ludila hahha ,savez trazi da se raspodijele pare od Uefe 50% /50% sto bi znacilo preko 200k za klubove 1LF
Ma nema od toga ništa,klasicna šuplja,nego kad ce leć pare od kantona otprilike?
phillies

Post Postao/la phillies »

Cinvict35 je napisao/la: 17 tra 2025, 19:44 Evo ludila hahha ,savez trazi da se raspodijele pare od Uefe 50% /50% sto bi znacilo preko 200k za klubove 1LF
Jbm ti uciteljicu :D :D :D Kad bi i bilo ovo tacno, Celik bi (kao i ostali klubovi nizeg ranga takmicenja) dobili oko 80.000 KM. Al cega se lik (Vico) dosjetio. Borac zaradio u Evropi, pa mu ove pare i ne znace nista, ali ovim "rjesenjem" izbija konkurenciji koliko-toliko sredstava pred slijedecu sezonu. Namazan je do bola.

Pare od kantona, ima li uplata? Ljudi su mislili, cim se izglasa zakon, sutradan na racunu novci i odblokiran racun. Njima se ne zuri, a nama dan ko godina.

@KakhaKaladze

Znaju ljudi da Celik igra, samo ih je blam doci na stadion jer igramo protiv G.Rahica, Mosevca, Klisa...Kad smo igrali u PL, dan prije utakmice su se lijepile plakate, internet objava ni na mapi, pa opet dolazile hiljade na stadion. Danas svaki poluretard ima pametni telefon i na njemu bar tri drustvene mreze...pa ja ga jbm ko ne zna da Celik igra u subotu u 17.00 . Al jok, dje ce on gledati G. Rahic...Publika predodredjena za PL.

A kad idem sa utakmice, bar pet ljudi me pita:"Kako je igrao Celik? " :shock: pa zvaljo zar ti ja licim na livescore? Mrsh!!!
Samo Čelik zenički !!!
Cinvict35

phillies je napisao/la: 18 tra 2025, 13:07
Jbm ti uciteljicu :D :D :D Kad bi i bilo ovo tacno, Celik bi (kao i ostali klubovi nizeg ranga takmicenja) dobili oko 80.000 KM. Al cega se lik (Vico) dosjetio. Borac zaradio u Evropi, pa mu ove pare i ne znace nista, ali ovim "rjesenjem" izbija konkurenciji koliko-toliko sredstava pred slijedecu sezonu. Namazan je do bola.

Pare od kantona, ima li uplata? Ljudi su mislili, cim se izglasa zakon, sutradan na racunu novci i odblokiran racun. Njima se ne zuri, a nama dan ko godina.

@KakhaKaladze

Znaju ljudi da Celik igra, samo ih je blam doci na stadion jer igramo protiv G.Rahica, Mosevca, Klisa...Kad smo igrali u PL, dan prije utakmice su se lijepile plakate, internet objava ni na mapi, pa opet dolazile hiljade na stadion. Danas svaki poluretard ima pametni telefon i na njemu bar tri drustvene mreze...pa ja ga jbm ko ne zna da Celik igra u subotu u 17.00 . Al jok, dje ce on gledati G. Rahic...Publika predodredjena za PL.

A kad idem sa utakmice, bar pet ljudi me pita:"Kako je igrao Celik? " :shock: pa zvaljo zar ti ja licim na livescore? Mrsh!!!
Ma ja ti zakinuo klubove iz tkzv rs ,hahha
KakhaKaladze

1. Sta je sa zvukom sa pressa? Dajte malo poradite na tome, 4 zvucnika na max trebaju da jedva cujes sta govore.
2. Kad ce dobit clanovi te izvjestaje ako se vec nece iznijeti javno neke informacije? Okej razumijem al ja se ne sjecam kad sam zadnji put dobio neki izvjestaj. I takav odgovor je neka vrsta odgovora i potvrda da plate kasne, samo je pitanje koliko kome plata kasni. Da ne kasne rekao bi izmiruju se tekuce obaveze i ne bi se morali krit iza clanskog modela pa ce clanovi dobit izvjestaje. Al hajd clan sam pa cu nekad valjda i vidjet taj izvjestaj.
3. Kakve mi dugove vracamo kad ne mozemo ispostovat covjeka koji je veci dio ugovora halalio. Dario ispao gospodin ko malo ko a mi ni to malo sto nije halalio ne mozemo ispostovat. Jedna rijec - sramota
Odgovori