NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Treba jače pristupiti pozivu na utakmice i animirati raju da barem koliko toliko nas ima za jaču podrsku i pritisak sa tribina. Nama je ovo finale jos jedno i pitanje budućnosti kluba.

@laudrop daj pokloni nam jedan jingl nek se vrti na zvanicnoj stranicama 5-6 dana..plakate, event, parole, ma sve samo da dodje raja pruziti podrsku u borbi jer je to kljucno da dignes ove amatere od igrača i da naprave razliku na terenu.

Zaboraviti pisanje oko uprave i svega negativnog dok je opstanak prioritet broj 1.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Još 8 utakmica imamo do kraja, 5 kući i 3 u gostima. Treba nam nekih 15 bodova za siguran opstanak, dosta ćemo zavisiti i od drugih rezultata. Danas ćemo vidjeti hoće li se rahić vratiti u život i zvijezda, oni ako dobiju gurnut će travnik i gradinu u borbu za opstanak.

Pored toga navijamo danas za velež kontra radnika iz bijeljine, svima bi bilo lakše da radnik ispadne umjesto posušja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ne mogu shvatit koliko smo bolji marketing u DLC imali, al eto haj sad.Ko je zadužen za marketing ili za oglasavanje na društvenim mrežama, daj te ljudi malo sad pozovite raju na stadion,objavite dobar post afirmišite,sad nam treba jedinstvo i da igračima damo vjetar u leđa pa da potvrdimo ova 3 boda protiv Rahica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 13 tra 2025, 12:09 Još 8 utakmica imamo do kraja, 5 kući i 3 u gostima. Treba nam nekih 15 bodova za siguran opstanak, dosta ćemo zavisiti i od drugih rezultata. Danas ćemo vidjeti hoće li se rahić vratiti u život i zvijezda, oni ako dobiju gurnut će travnik i gradinu u borbu za opstanak.

Pored toga navijamo danas za velež kontra radnika iz bijeljine, svima bi bilo lakše da radnik ispadne umjesto posušja.
15 bodova u ovih 8 utakmicama, tesko. Ja nas vidim sa nekih 12 bodova u najboljem slucaju.
kurton

Post Postao/la kurton »

Guest.1945 je napisao/la: 13 tra 2025, 13:24 Ne mogu shvatit koliko smo bolji marketing u DLC imali, al eto haj sad.Ko je zadužen za marketing ili za oglasavanje na društvenim mrežama, daj te ljudi malo sad pozovite raju na stadion,objavite dobar post afirmišite,sad nam treba jedinstvo i da igračima damo vjetar u leđa pa da potvrdimo ova 3 boda protiv Rahica.
Normalno da si imo bolji marketing kada ti je radilo-volontiralo 6-7 ljudi, a sada ti sve palo na 1-2 covjeka i pored toga rade administrativne poslove za klub.

Uglavnom kada bude potvrdjen termin objava bude tu, samo se i mi moramo aktivirat pa djelit te objave po drustvenim mrezama :)
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ako ostanemo u PL, mi moramo dovesti bukvalno 11 igraca za startnu postavu. Jedino se razmisljam da bih moooozda Smajlovic mogao u prvih 11 bar za pocetak. Od trenutne ekipe sklepat respektabilnu klupu to jest ostaviti 8-10 igraca ukljucujuci Smajlovica i Horica. Ja uopste nisam skonto da je Martinovic usao jucer sve kontam Ahemtspahic licio mi onako malo izgubljen ali leta okolo kao nesto hoce u pozitivnom smislu.

Danas se i Igman se ukljucio u borbu za opstanak i PLBiH sto je dobro za nas. Moramo navijati da Igman ili Posusje preleti Radnika. U tom slucaju i 10to mjesto je sigurno kod nas a 11 valjda bih imao jos sansu u barazu. Rahici se moraju dobit svim silama.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

kurton je napisao/la: 13 tra 2025, 15:41
Guest.1945 je napisao/la: 13 tra 2025, 13:24 Ne mogu shvatit koliko smo bolji marketing u DLC imali, al eto haj sad.Ko je zadužen za marketing ili za oglasavanje na društvenim mrežama, daj te ljudi malo sad pozovite raju na stadion,objavite dobar post afirmišite,sad nam treba jedinstvo i da igračima damo vjetar u leđa pa da potvrdimo ova 3 boda protiv Rahica.
Normalno da si imo bolji marketing kada ti je radilo-volontiralo 6-7 ljudi, a sada ti sve palo na 1-2 covjeka i pored toga rade administrativne poslove za klub.

Uglavnom kada bude potvrdjen termin objava bude tu, samo se i mi moramo aktivirat pa djelit te objave po drustvenim mrezama :)
Kako su zabranili komentarisanje, ni ne lajkam objave vise.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Hjoj hjoj :D
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ide šiško ide travnik :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Odličan Xić Travnika, baš nam idu na ruku rezultati. Sljedeće kolo Travnik - Hadžići i Goražde - Zvijezda. Pobjeda protiv Rahića je pod moranje pa makar ga Isak laktom zabio u 97. minuti :mrgreen:
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Nisu losi rezultati, steta samo sto Gorazde izvuce ovaj X protiv Stupcanice.
Zadnja izmjena: Delirijum1988, dana/u 14 tra 2025, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Ovoj se stupcanici ne ulazi u Pl,jb majku samo protiv nas ce zapeti!
Samo Čelik!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Protiv Rahića ne da nam je samo još jedno finale u subotu nego i otpisivanje Rahića kao konkurenta za opstanak jer idemo na +8 u odnosu na njih. Utakmica jos bitnija nego protiv Radničkog.

Svašta smo istrpili i izborili se zadnjih 5 godina, ova rezultatska borba je jedna od najvažnijih sada. Svi na Bilino.

Juriš od prve minute, zgazite ih!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Danasnji rezultati isto ok su bili po nas mada i ova Stupcanica prvo ih Tomislav dobi i danas Gorazde bod i Gorazde dobise u Tuzli i danas bod. Zajebana je ovo liga ko bude pare imo i davo lakse ce proci.
Mi Rahica bi trebali tj moramo dobit ,mi smo na minus 1 od 9 mjesta a mozda i Radnik ispadne a Posusje ostane a i igman ima sanse onda ni i 10 mjesto sigurno bi bilo a to barazi sa 2 ligom ne vjerujem u to namjestit ce oni da ce neko u baraz.
Ovde bukvalno niko nije siguran jedan kiks i ti si vec dole,uzdam se i u navijace pa i na strani nesto uradit ali tek sad vidimo sta nam znaci porazi od Lukavca i Hadzica u Zenici i kiks u Gorazdu ili Hadzici mada je i bod bio korektan tada ali mi bi bili gore u sigurnoj zoni ali sta je tu je.
Ima jos 8 utakmica vidjet cemo i vjerujem u opstanak jer katastrofa bilo nedo bog ispadanje ne sto bi ja gledo Koline i Ljeseve i Batone to mi najmanji problem nego sto bi izgubili i sponzore ,pa grad,kanton,fan shop ,posjeta,clanske,sezonske ,raja bi ohladila vratili bi se 3 koraka nazad.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

KenoRob je napisao/la: 13 tra 2025, 15:58 Ako ostanemo u PL, mi moramo dovesti bukvalno 11 igraca za startnu postavu. Jedino se razmisljam da bih moooozda Smajlovic mogao u prvih 11 bar za pocetak. Od trenutne ekipe sklepat respektabilnu klupu to jest ostaviti 8-10 igraca ukljucujuci Smajlovica i Horica. Ja uopste nisam skonto da je Martinovic usao jucer sve kontam Ahemtspahic licio mi onako malo izgubljen ali leta okolo kao nesto hoce u pozitivnom smislu.

Danas se i Igman se ukljucio u borbu za opstanak i PLBiH sto je dobro za nas. Moramo navijati da Igman ili Posusje preleti Radnika. U tom slucaju i 10to mjesto je sigurno kod nas a 11 valjda bih imao jos sansu u barazu. Rahici se moraju dobit svim silama.
Kvaliteta igrackog kadra, odnosno ambicija za narednu sezonu ovisi od budzeta kojim budemo raspolagali i procjene jesmo li spremni za stepenicu vise. Kao sto se vecina foruma slozila, vecina nasih igraca igra ispod ocekivanja. U ovoj polusezoni Sero se izdvaja kvalitetetom od ostalih i Jusic koji svojom zeljom i trudom nadoknadjuje nedostatak kvaliteta. Treba prije same "cistke" svlacionice dovesti covjeka ili vise njih koji ce preuzeti sportski segment, dovesti struci stab pa tek onda raspravljati o igracima. Imamo mi trenutno 7-8 igraca koji mogu biti u ekipi koja ce izboriti promociju, ali to ovisi iskljucivo o njima jesu li spremni posvetiti se i podignuti sami sebe na jednu visu razinu.
Odgovori