Džanković, Buza ili Martinović. Ne bih dirao smajlovića sa beka, momak je konstantan cijelu sezonu, ne diraj, bar jedan iz naše škole da se nametnuo.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 19:29Tako je bolje je i Smajlovic na krilo a Bajramovic na beka ,tako smo i krenuli sezonu i nije bilo toliko lose,a moze po meni jos bolje Smaljovic beka a Martinovic krilo
NK Čelik
Re: NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Cestitke svima trenerima igracima i Robiji na pobjedi.
Cista zasluzena pobjeda i morako je mirnije i sa 3 razlike bar ,ono Hodzic nd znam nije ne znanje vise strah i mentalni sklop neki koji nam se usadio u glavu uhvati nas neka panika ali sreca penal i Vardo..Jos dodat kod 1-0.umjesto drugi Puce ne zna dodat covjeku 5 metara od njeg.
Nista nije gotovo svi strepe bukvalno treba se borit do kraja pa cemo vidjet.Prava na kikseve nemamo vise..
Koliko smo mi sebi sjebali sezonu sami uzmi ono poraz od Lukavca i Hadzica u Zenici i kiks u Gorazdu pa mi bili dtreci sad bez problema i danas nije lose 1-1 u Hadzicima ..Bice svega ,sad Rahica pokusat pobijedit bar malo bi psihicki lakse bilo.
Cista zasluzena pobjeda i morako je mirnije i sa 3 razlike bar ,ono Hodzic nd znam nije ne znanje vise strah i mentalni sklop neki koji nam se usadio u glavu uhvati nas neka panika ali sreca penal i Vardo..Jos dodat kod 1-0.umjesto drugi Puce ne zna dodat covjeku 5 metara od njeg.
Nista nije gotovo svi strepe bukvalno treba se borit do kraja pa cemo vidjet.Prava na kikseve nemamo vise..
Koliko smo mi sebi sjebali sezonu sami uzmi ono poraz od Lukavca i Hadzica u Zenici i kiks u Gorazdu pa mi bili dtreci sad bez problema i danas nije lose 1-1 u Hadzicima ..Bice svega ,sad Rahica pokusat pobijedit bar malo bi psihicki lakse bilo.
-
Slaba partija kad se uzme u obzir protiv koga smo igrali. Ovi iz Lukavca su cisti amateri, navodno i ne treniraju redovno. Kad su dali gol meni se stvarno sve smucilo, nanizo ih frajer ko Kvaratskhelia. Srecom pa smo odma zabili, da nismo bila bi patnja do kraja i tesko da bi zabili.
Tri boda super, ali sa ovakvom igrom stvarno ne vidim perspektivu, bice ovo patnja do zadnjeg kola
Tri boda super, ali sa ovakvom igrom stvarno ne vidim perspektivu, bice ovo patnja do zadnjeg kola
Srce, čast i ponos!
-
Ista ova ekipa nas jesenas otresla.
Vracamo se,i niko nije zadovoljan igrom i zalaganjem.Ko da nismo ni pobjedili,nema euforije,radosti neke.Rezultat ok,ali ako ne promijene svoj pristup nece biti dobro.Imaju podrsku na svakoj utamici,do njih je!Kad kazu duguju im se plate. Pa svima se duguju,uglavnom naplatice svoje.Nek se ugledaju na igrace Buducnosti koji su svojim autima otisli na gostovanje u Tuzlu, jer klub nije mogao organizovati autobus.Ljudi igraju srcem,a to su ovim postupkom I dokazaii
-
Neka počnu igrati srcem, pa će napuniti stadion, pa će onda biti plate...FRLegioen je napisao/la: ↑12 tra 2025, 20:19 Vracamo se,i niko nije zadovoljan igrom i zalaganjem.Ko da nismo ni pobjedili,nema euforije,radosti neke.Rezultat ok,ali ako ne promijene svoj pristup nece biti dobro.Imaju podrsku na svakoj utamici,do njih je!Kad kazu duguju im se plate. Pa svima se duguju,uglavnom naplatice svoje.Nek se ugledaju na igrace Buducnosti koji su svojim autima otisli na gostovanje u Tuzlu, jer klub nije mogao organizovati autobus.Ljudi igraju srcem,a to su ovim postupkom I dokazaii
Dobice oni svoje sto im klub mora isplatiti,to je neminovno.Ali pored greske uprave sa izborom igraca oni su najveci krivci svojim nezalaganjem.Imaju podrsku kakvu malo ko ima a oni balerine...Nulatridva je napisao/la: ↑12 tra 2025, 20:40Neka počnu igrati srcem, pa će napuniti stadion, pa će onda biti plate...FRLegioen je napisao/la: ↑12 tra 2025, 20:19 Vracamo se,i niko nije zadovoljan igrom i zalaganjem.Ko da nismo ni pobjedili,nema euforije,radosti neke.Rezultat ok,ali ako ne promijene svoj pristup nece biti dobro.Imaju podrsku na svakoj utamici,do njih je!Kad kazu duguju im se plate. Pa svima se duguju,uglavnom naplatice svoje.Nek se ugledaju na igrace Buducnosti koji su svojim autima otisli na gostovanje u Tuzlu, jer klub nije mogao organizovati autobus.Ljudi igraju srcem,a to su ovim postupkom I dokazaii
Treba nam sportski direktor, a ne ovako kao sad da neki Zaim dodje i dovodi koga hoce a onda nakon 2 kola pobjegne iako je obecavao siguran opstanak.
MARTINOVIC I PUCE to treba zakonom zabraniti da igraju!
Hodzic katastrofa frajko ko da je veteran od 40 godina.
Marin igrac manje sigurno na terenu + svaki treci napad u ofsajdu. Smajlovic danas daleko najbolji i moraju igrat Buza i Šaric u prvoj postavi. Jebo te vise i Martinovic,Puce i Dzankovic! Jos bih pohvalio Jusica,Vardu,Horica,Talhu i Alija.
Robijašima samo čestitke za današnju podršku,svaka čast momci!
Hodzic katastrofa frajko ko da je veteran od 40 godina.
Marin igrac manje sigurno na terenu + svaki treci napad u ofsajdu. Smajlovic danas daleko najbolji i moraju igrat Buza i Šaric u prvoj postavi. Jebo te vise i Martinovic,Puce i Dzankovic! Jos bih pohvalio Jusica,Vardu,Horica,Talhu i Alija.
Robijašima samo čestitke za današnju podršku,svaka čast momci!
-
Puštat trenerima da izaberu igrače to je amaterizam.Realno komplet sport nam je na amaterskom nivou.Sad nek izboris opstanak hoćes pusti Regoji da izabere i dovede igrače.Mislim to moraš biti glup da te zmija dva puta ujede iz iste rupe.Uprava treba da skonta, da uvijek ima trpanje na silu igrača,pogotovo kod trenera koji su jeftini i koji nisu nigdje visoko radili,naučite se više.Pogotovo puštat trenerima koji nemaju ime.Pa i nekako možeš pustiti za nijansu treneru koji ima ime ko Musemić ili neko drugi ko je radio u PL i jačim ligama.Pare kad dođu sjesti skontat se prvo.Tim ljudi napraviti za dovođenje igrača skauting itd.
Dođe ti svakakav kurton od trenera, dovede igrače svoje i onda se ufati noge ili je dobije, a uzeo pare od babe.Pustite se politike trener ima odrjesene ruke, kad odrjesite kesu za trenera onda dajte i odrjesne ruke.
Dođe ti svakakav kurton od trenera, dovede igrače svoje i onda se ufati noge ili je dobije, a uzeo pare od babe.Pustite se politike trener ima odrjesene ruke, kad odrjesite kesu za trenera onda dajte i odrjesne ruke.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 12 tra 2025, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti vidis u Talhi i Aliju? Dva najlaganija igrača koji uzimaju šuteve sa 30 metara kao ispred zgrade da se sprdaju dok imaju 30 puta bolje opcije, odbranu ne igraju, igraju tako nonšalatno kao da nam nije uže oko vrata. Trčkaraju sa 50% svojih mogućnosti. Dodaj uz to da su tromi ko Ruski tenkovi u Ukrajinskom blatu i dobijes nulu od igrača.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
SVE JE TO OPRAVDANO ,ALI SAD NAM JE NAJVAZNINE DA OSTANEMO U LIGI!DAJTE DA TO OSTVARIMO,A POSLIJE CEMO DA ANALIZIRAMO.NEMAMO NISTA OD TOGA STO PRICAMO KO JE KRIV,!SAD NAM JE POD MUS DA OSTANEMO U LIGI,DA PRUZIMO PODRSKU.POSLIJE MOZEMO DA DISKUTUJEMO,A I JA SAM OGORCEN...NIJE SAD VRIJEME LJUDI SHVATITE TO...Guest.1945 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 21:28 Puštat trenerima da izaberu igrače to je amaterizam.Realno komplet sport nam je na amaterskom nivou.Sad nek izboris opstanak hoćes pusti Regoji da izabere i dovede igrače.Mislim to moraš biti glup da te zmija dva puta ujede iz iste rupe.Uprava treba da skonta da se uvijek guraju igrači, ja dobar sa njim daj ga ubaci, naučite se više.Pogotovo puštat trenerima koji nemaju ime.Pa i nekako možeš pustiti za nijansu treneru koji ima ime ko Musemić ili neko drugi ko je radio u PL i jačim ligama.Pare kad dođu sjesti skontat se prvo.Tim ljudi napraviti za dovođenje igrača skauting itd.
On dođe, dovede igrače svoje i onda se ufati noge a uzeo pare od babe.
Svaka ti čast majstore svaka na mjestu,Ali hajd i nekako najbolji strijelac vjerovatno je to neki plan da se ubacuje iz drugog plana.Avenija je napisao/la: ↑12 tra 2025, 21:32 Šta ti vidis u Talhi i Aliju? Dva najlaganija igrača koji uzimaju šuteve sa 30 metara kao ispred zgrade da se sprdaju dok imaju 30 puta bolje opcije, odbranu ne igraju, igraju tako nonšalatno kao da nam nije uže oko vrata. Trčkaraju sa 50% svojih mogućnosti. Dodaj uz to da su tromi ko Ruski tenkovi u Ukrajinskom blatu i dobijes nulu od igrača.
Ali Talha ja ne znam,previše se hvali,danas je bio dobar na sredini čitavih 90 sa Vardom dirigovo,ali unazad koliko vremena truba teška nadamo se da ce vratiti staru formu.
Mi moramo prvo dignuti administraciju kluba na noge, pa tek onda dovesti sportskog direktora, a onda slijedi stvaranje ekipe. Par ljudi ne moze voditi klub, stat cemo evo na noge sto se finansija tice, zaposli ljude, niko nece nista reci. Na kraju tek mora se dovesti sportski direktor koji ce raditi svoj posao.