NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Gol koji smo primili opisuje nasu sezonu. Umjesto nakon kontre da postignemo gol za 2:0, Puce ne posjeduje ni najosnovniju stvar za igranje fudbala, a to je dodavanje lopte, a nakon toga sljedeci napad dodajemo loptu njihovom igracu u noge i jos nam se covjek useta pored 10 igraca i postize pogodak...Nevjerovatno.
Ja kad sam govorio da je Hodžić neznalica,vi ste govorili dobar igrač i iz kola u kola on svojim igrama potvrđuje moje riječi.
HodžićZenicanin988 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 17:51 Ko je ovaj panj sto bez ikakve volje i kao da je invalid doda njihovom igracu?
Zamorano evo tvoj igrač dao gol

- Zenicanin988
Ma nije to neznanje, to je po meni vise nedisciplina. Mislim na Hodzica.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Bilo je i vrijeme da jedan korner iskoristimo, svaku utakmicu izvedemo puno kornera, a nikakve koristi od njih 

2 razlike a 20 min do kraja, jos ovo nije gotovo hehe. Sudija samo malo da krene navlacit njima mi smo donji
Mi imamo milion šansi kad idemo 3 na 1 i zanimljivo,nikad gol nismo dali to je za izučavanja.
Vidi naših Vinicijusa, Mbappea i Saka...jebem li vam sunce škrto lafo driblersko.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Kod mene zvuk na youtube cujes samo "igrajte p.icke" hahahah
To treba snimit i puštat umjesto himne na početku svake naše utakmice.Guest.1945 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 18:11 Kod mene zvuk na youtube cujes samo "igrajte p.icke" hahahah

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Konta čovjek ne može gore a onda uđe BajrićDelirijum1988 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 17:56 Gol koji smo primili opisuje nasu sezonu. Umjesto nakon kontre da postignemo gol za 2:0, Puce ne posjeduje ni najosnovniju stvar za igranje fudbala, a to je dodavanje lopte, a nakon toga sljedeci napad dodajemo loptu njihovom igracu u noge i jos nam se covjek useta pored 10 igraca i postize pogodak...Nevjerovatno.
Bajric nije ni igro uopšte ne znam koju si utakmicu gledoJaled7 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 18:15Konta čovjek ne može gore a onda uđe BajrićDelirijum1988 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 17:56 Gol koji smo primili opisuje nasu sezonu. Umjesto nakon kontre da postignemo gol za 2:0, Puce ne posjeduje ni najosnovniju stvar za igranje fudbala, a to je dodavanje lopte, a nakon toga sljedeci napad dodajemo loptu njihovom igracu u noge i jos nam se covjek useta pored 10 igraca i postize pogodak...Nevjerovatno.
Nije on nego Martinovic al svejednoJaled7 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 18:15Konta čovjek ne može gore a onda uđe BajrićDelirijum1988 je napisao/la: ↑12 tra 2025, 17:56 Gol koji smo primili opisuje nasu sezonu. Umjesto nakon kontre da postignemo gol za 2:0, Puce ne posjeduje ni najosnovniju stvar za igranje fudbala, a to je dodavanje lopte, a nakon toga sljedeci napad dodajemo loptu njihovom igracu u noge i jos nam se covjek useta pored 10 igraca i postize pogodak...Nevjerovatno.