Ne slažem se s tobom za Talhu i Alija. Ali isporučuje ono svoje, Inzagi style, nema ga na terenu i onda hop gol. Najbolji strijelac naš, propustio pola jeseni zbog povrede. Talha u skladu sa godinama ok, može bolje al brate kad se Vardi igraAllgunsblazing je napisao/la: ↑10 tra 2025, 14:41 Vala su neki svrsavali i na Vardu prosle godine nakon MDK. Meni je sve jasno bilo kad vidim da stoper Hodzic ima bolji radijus kretanja nego Vardo koji bi trebao biti taj neki vezni.
Ono sto hocu da kazem, pojacanja manje vise promasena, ali je cinjenica da ni oni sigurni starteri koji su trebali nositi ekipu ne igraju kako treba. Ja za pojacanja imam "opravdanje" za UO jer realno nismo imali nekih sredstava, ali za ove "igracine" tipa Masic i ostali, nemam vala. Preblagi smo prema njima koliko su losi. Trenere smo isto kritikovali redom, igrace smo samo pojedine uzeli na zub. Aliju niko nista ne govori. Talha isto. Horic je i zasluzio da mu se nista i ne kaze. Durmo prolazi preblago iako je ocajan ove godine. Vardo isto tako ne dobija kritike koje treba.
Sloziti ces se da neki i proigraju kad odu iz Celika, zasto je to? Stvarno mi vise nista nije jasno.

Slažem se sa ostalim, ima svega kod nas. Jest dosta igrača zakazalo, krenu dobro, je li se malo poljulja atmosfera iz x y razloga, odoše kola niz brdo.
Naš budžet za prvi tim na jesen je bio u top 4, 5, znam provjereno, ali ima i tu dosta stvari koje mi navijači realno ne sagledamo. Npr Panjeta prvoligaški stoper će hladno igrati u Gradini za neredovnih 8 stoja, al zato kad ga čelik kontaktira pucaju se zahtjevi u nebo, itd.
Što tošk il gradina ulože u ekipu za sredinu tabele, nama treba duplo ili troduplo. Nismo toliko toksična sredina, koliko pritisak koji se osjeća u vezi kluba na svakom čošku pojede sve igrače, trenere, upravu, a nemamo novca da se to kompenzira. Eto to je neko moje viđenje zašto smo u kanalu i teško se vadimo kad kola krenu niz brdo.
Pogledajte podcast Gojkovića u vezi Čelika, isto sad, samo bih rekao još veći pritisak zbog renomea kluba i lige u kojoj trenutno igra.