NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ma ljudi šta ste potonuli, 27 bodova je u igri još. Dvije pobjede i iznad ste. Evo i Travnik se dovede danas u nezgodnu situaciju, svi mogu ispasti još osim Stupcanice
Po 50. put napišem post i izbrišem , neću da od mene krenu negativnosti. Citirat ću se za nekoliko mjeseci, nadam se da nećemo ispasti , da će se nekako opstati u ovoj komediji zvanoj 1.LFBiH.
Ali nije dobro nikako, mnogi će se razočarati i u ljude i u stvari koje će uslijediti.
Ali nije dobro nikako, mnogi će se razočarati i u ljude i u stvari koje će uslijediti.
- Allgunsblazing
Sve je to ok, pozitivnost, negativnost, pa cak i ove ublehe poput deminerija, samo sta sad mi mozemo? Imamo li drugi klub? Ne. Hocemo li ga prestati pratiti? Razumijem i one koji hoce, ali nemojte onda glumiti velike navijace na facebooku dok mi ostali hodamo po Ustikolini, Brezi ili Vogosci. Imamo li drugi sastav UO? Ne. Jesmo li spremni sami uskociti? Ne.
Price o tome kako trebamo stimati su preglupe. Kako ocekujete da neko vara na tome, a onda da ne vara na prihodima i rashodima? Samo posteno i postenje je jedino sto imamo. Ako je cijena ispasti, ok, nek to samo bude lekcija za buducnost, da ne pravimo iste greske.
Price o tome kako trebamo stimati su preglupe. Kako ocekujete da neko vara na tome, a onda da ne vara na prihodima i rashodima? Samo posteno i postenje je jedino sto imamo. Ako je cijena ispasti, ok, nek to samo bude lekcija za buducnost, da ne pravimo iste greske.
Pa sta bi sa ovim potpisima sa vandrednu skupstinu, pa da sklonimo ove sadasnje, predlazem ovog guesta1946 i asima, od mene imate potpis.
A sad da se vratimo nazad u realnost, pa ko je bio na skupstini ljetos u BNP i sami momci su rekli da su oni bili jedini kandidat, a ostale boli neka stvar. Puna podrska njima, zajebali jesu, ali kad smo mogli gledati DLC, opet cemo, pa bujrum.
A sad da se vratimo nazad u realnost, pa ko je bio na skupstini ljetos u BNP i sami momci su rekli da su oni bili jedini kandidat, a ostale boli neka stvar. Puna podrska njima, zajebali jesu, ali kad smo mogli gledati DLC, opet cemo, pa bujrum.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Ma najbolje krenuti opet iz kantona!
Pokusat oboriti klupski rekord bez poraza u nizu.
A najlakse ga oboriti ako se iz kantona krene.
Troskovi za igrace ce biti 0 km a kanton i grad ce skupa donirat milion km za Čelik kao klub od posebnog znacaja,tu ce biti fan shop,ostat ce iste donacije 12ti igraci,VIP clanovi,clanske,zarada od karti ce biti i veca ako se i karte pidignu na 10km tako da prihodi mogu ici do 1,5 milion km a rashodi ce biti minimalni.
Kad se sve ovako lijepo sabere i oduzme samo se od sebe trazi
Hocemo u kanton.
Pokusat oboriti klupski rekord bez poraza u nizu.
A najlakse ga oboriti ako se iz kantona krene.
Troskovi za igrace ce biti 0 km a kanton i grad ce skupa donirat milion km za Čelik kao klub od posebnog znacaja,tu ce biti fan shop,ostat ce iste donacije 12ti igraci,VIP clanovi,clanske,zarada od karti ce biti i veca ako se i karte pidignu na 10km tako da prihodi mogu ici do 1,5 milion km a rashodi ce biti minimalni.
Kad se sve ovako lijepo sabere i oduzme samo se od sebe trazi
Hocemo u kanton.
-
Ispasti iz lige se ne smije. Ako se to desi svi kompletno treba da se kupe i idu iz kluba sami, uprava, igrači, sš !
- Allgunsblazing
I ko ce preuzeti?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 tra 2025, 21:56 Ispasti iz lige se ne smije. Ako se to desi svi kompletno treba da se kupe i idu iz kluba sami, uprava, igrači, sš !
-
Ja samo prihvatam ako iz kantona krenemo i da spasim klub.disara je napisao/la: ↑09 tra 2025, 21:30 Pa sta bi sa ovim potpisima sa vandrednu skupstinu, pa da sklonimo ove sadasnje, predlazem ovog guesta1946 i asima, od mene imate potpis.
-
Preuzet će neko, skupština otvoreni pozivi itd.Ako ispadnu nisu za ovog posla i to je to nema se šta tu puno pričat.Uprava koja je uspjela iz 2. u 3. ligu ispasti, al čim ti to kažeš oni su se već s tim pomirili.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:14I ko ce preuzeti?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 tra 2025, 21:56 Ispasti iz lige se ne smije. Ako se to desi svi kompletno treba da se kupe i idu iz kluba sami, uprava, igrači, sš !
Prijatelju, samo pogledaj naš prelazni rok na zimu i vaš, malo uporedi, pa ćeš shvatiti što ispadamo. Mi smo uspjeli od loše ekipe napraviti još goru, tako da sve su prilike da idemo sa Radničkim i Rahićem u treći rang.bihacusrcu je napisao/la: ↑09 tra 2025, 20:41 Ma ljudi šta ste potonuli, 27 bodova je u igri još. Dvije pobjede i iznad ste. Evo i Travnik se dovede danas u nezgodnu situaciju, svi mogu ispasti još osim Stupcanice
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nije ni jasno nikako Regoje vodi katàstrofalno Jedinstvo i zavrse kao predzadnji ,ljudi ga bukvalno otjeraju kao najgoreg trenera koji ih je vodio i dovedu Adzeme koji ih preporodi i kako su krenuli zavrsice 2 ,a mi od njih uzmemo trenera koji ih je bio skoro izbacio iz lige na polusezoni.
I mi dovedemo takvog trenera da nas cupa i izbori opstanak.
JEBE LUD ZBUNJENOG
JEBE LUD ZBUNJENOG
Regoje je vodio Gorazde a ne Jedinstvo koliko znam.
Regoje je došao iz Goražda. Ne bi nama puno ni Adžem pomogo, sad je kasno kad smo devastirali odbranu i napad.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:40 Nije ni jasno nikako Regoje vodi katàstrofalno Jedinstvo i zavrse kao predzadnji ,ljudi ga bukvalno otjeraju kao najgoreg trenera koji ih je vodio i dovedu Adzeme koji ih preporodi i kako su krenuli zavrsice 2 ,a mi od njih uzmemo trenera koji ih je bio skoro izbacio iz lige na polusezoni.
JEBE LUD ZBUNJENOG
Regoje mora hitno reagovati i žestoko mijenjati već od naredne utakmice u Lukavcu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Up greska jest vidio sam kasnije al et nije ni on daleko dogurao sa gorazdem znam da su ga pljuvali.Truhlo je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:55Regoje je došao iz Goražda. Ne bi nama puno ni Adžem pomogo, sad je kasno kad smo devastirali odbranu i napad.Cinvict35 je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:40 Nije ni jasno nikako Regoje vodi katàstrofalno Jedinstvo i zavrse kao predzadnji ,ljudi ga bukvalno otjeraju kao najgoreg trenera koji ih je vodio i dovedu Adzeme koji ih preporodi i kako su krenuli zavrsice 2 ,a mi od njih uzmemo trenera koji ih je bio skoro izbacio iz lige na polusezoni.
JEBE LUD ZBUNJENOG
Regoje mora hitno reagovati i žestoko mijenjati već od naredne utakmice u Lukavcu.
Nama je u ovoj situaciji bas trrebao trener da odakace sa kvalitetom da nas cupa jer ekipa je limitirana,nije ni ovako slaba kao sto neke tekme pokazuje ali jeat limitirana
- Allgunsblazing
Zar nije vec bio otvoreni poziv? I koliko ih se prijavilo?Guest.1945 je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:20Preuzet će neko, skupština otvoreni pozivi itd.Ako ispadnu nisu za ovog posla i to je to nema se šta tu puno pričat.Uprava koja je uspjela iz 2. u 3. ligu ispasti, al čim ti to kažeš oni su se već s tim pomirili.Allgunsblazing je napisao/la: ↑09 tra 2025, 22:14I ko ce preuzeti?RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 tra 2025, 21:56 Ispasti iz lige se ne smije. Ako se to desi svi kompletno treba da se kupe i idu iz kluba sami, uprava, igrači, sš !
Bezveze insinuiras da sam blizak upravi. Govorim objektivno. Cinjenica je da smo blizu ispadanju. Druga je cinjenica da nije niko voljan preuzeti klub. Treca je cinjenica da smo u katastrofalnoj finansijskoj situaciji zadnjih godinu ipo. Cinjenica je da je bilo i promasaja.