NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Puce sta on igra boga ti pitaj.Ljudi moji mi nemamo napadača sve golove daje odbrana ili sredina.
Bajric jos gori, Puce je bar ganjao njihove stopere a Bajric ni to ne moze jer je bas prespor.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:07 Puce sta on igra boga ti pitaj.Ljudi moji mi nemamo napadača sve golove daje odbrana ili sredina.
Sero najbolji, Talha isto dobar u sredini kao i Vardo. Samo eto napad skripi, da je Masic ostao bilo bi top al eto skrpicemo se nekako
Čekam komentar od Zamorana da je Vardo panj,da je debel i da ne zna igrat
Svaka čast momcima,idemo po pobjedu u Gradaccu.

Svaka čast momcima,idemo po pobjedu u Gradaccu.
-
Bolje je otići na par termina i vidit nekog napadača.Treba ovu dvojicu zaposlit da nosaju opremu.Još je samo falilo da Isaković da gol nakon pauze od godinu dana igranja.Brotherze je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:23Bajric jos gori, Puce je bar ganjao njihove stopere a Bajric ni to ne moze jer je bas prespor.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:07 Puce sta on igra boga ti pitaj.Ljudi moji mi nemamo napadača sve golove daje odbrana ili sredina.
Sero najbolji, Talha isto dobar u sredini kao i Vardo. Samo eto napad skripi, da je Masic ostao bilo bi top al eto skrpicemo se nekako
-
Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.
Sero i Vardo prekucali.
- asimdemineri
Ovo ako pročita Zamorano, nayebo si družeprisonbreak je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.

Alija Izetbegović Čelik
-
Ih druže, pa to ti i jeste fudbal i sport.To ti je isto ne uspjeva talentovan nego uporan.Igrac ako nema kontinuitet šta ćeš sa njim da bude čorava koka i da se nadaš kad će ubost zrno.prisonbreak je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.
Svaka čast na igri večeras momci
Horic,Sero,Talha,Popović,Vardo i Jusic po meni top odigrali
Nek samo ovako akobogda nastave ne bi trebao doći opstanak u pitanje
Horic,Sero,Talha,Popović,Vardo i Jusic po meni top odigrali
Nek samo ovako akobogda nastave ne bi trebao doći opstanak u pitanje
Zadnja izmjena: Almir2018, dana/u 25 ožu 2025, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema ona sta rec,Vardo se u Zidanea pretvorio veceras,Puce je bio dobar prvo poluvrijeme ,imao je par lijepi pasova i driblinga nije los za razliku od Bajricaasimdemineri je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:37Ovo ako pročita Zamorano, nayebo si družeprisonbreak je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.![]()
-
Ja sam prezadovoljan. Iskreno sam ocekivao jako tesku utakmicu, ali je stvarno pozitivno iznenađenje da smo odigrali ovako rasterecneo i bez nervoze.
Fin protok lopte, dobar pritisak. Sero top igrac stvarno, obvakve igrace trebamo dovoditi, skup je ali vrijedi svakog feninga. Brz prodoran uz to i dobar kreator. Druga dimenzija u odnosu na onog Martinovica. Vardo opet partija kao na pocetku sezone, diktira tempo i lomi napade protivnik.
Jedini problem je napadac da je Masic ostao ovo bi bila poezija sa njim i Serom u napadu. Ovaj Puce jeste limitiran ali barem trci. A Bajrica komotno u nepokretnu imovinu upisat.
Fin protok lopte, dobar pritisak. Sero top igrac stvarno, obvakve igrace trebamo dovoditi, skup je ali vrijedi svakog feninga. Brz prodoran uz to i dobar kreator. Druga dimenzija u odnosu na onog Martinovica. Vardo opet partija kao na pocetku sezone, diktira tempo i lomi napade protivnik.
Jedini problem je napadac da je Masic ostao ovo bi bila poezija sa njim i Serom u napadu. Ovaj Puce jeste limitiran ali barem trci. A Bajrica komotno u nepokretnu imovinu upisat.
Srce, čast i ponos!
Zadnjih 36 sati.
Pobjeda Čelika u Skupštini ZDK - osvojeno 700 000 KM
Pobjeda Bosne na Bilinom Polju.
Pobjeda Čelika protiv Travnika !
3/3. Bolje ne može.
Pobjeda Čelika u Skupštini ZDK - osvojeno 700 000 KM
Pobjeda Bosne na Bilinom Polju.
Pobjeda Čelika protiv Travnika !
3/3. Bolje ne može.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vardu smo trebali riješiti u paketu sa Žunom i ekipom, u najgorem slučaju prošlo ljeto. Šta imamo od toga što svaku 5. utakmicu "proigra".prisonbreak je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.
Šero za klasu bolji od svih ostalih i to od početka ove polusezone, vidi se da je gazio premijerligaške pašnjake

Talha mi je loš skroz bio, sigurno najgori uz teškaša Bajrića. Jest se trudio, trčao, ali je potrošio desetine lopti, baš je loš u odnosu na prošlu sezonu, ne znam da je jedan pas odradio kako treba večeras.
Malo se lakše diše, ali i dalje smo u zoni ispadanja. Ako moramo izgubiti protiv Zvijezde neka to bude 1 razlike zbog međusobnog omjera ako se bude gledao. Nadam se nekom Xiću.

Regoje utegnuo odbranu, sklonio trećeligaške hercegovačke amatere na klupu i bolje to izgleda. Volio bih da malo više Isakovića sa Horom koristi, njegovo iskustvo zlata vrijedno u borbi za opstanak. Hodžić također do povrede bez greške, dobar.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Svaka cast svima na pobjedi. Posjeta nije za pohvalu, ali nazalost to je nasa realnost. Zasluzena pobjeda. Travnik nije nista pokazao i ovo je dokaz koliko je liga samo izjednacena da ovakav Travnik ima neke sanse za prvo mjesto (iako bi bili jaci za 2 startna veznjaka koja su im nedostajala). Svidio mi se presing koji smo veceras igrali. Od Duvnjaka i DLC nismo igrali smislen presing i nadam se da je ovo samo pocetak. Igraci dosta dobro pojedinacno odigrali, ali kao i tim. Sero odlican, Talha vec standardno, Vardo dobar, ali moze i bolje, Jusic drugi gol zabio, momak se bori i tako nadoknadjuje mane. Smajlovic i Durmo su mi slabo igrali. To traje vec duzi vremenski period. Hodzica bih pohvalio za danasnju predstavu. Vidjet cemo protiv boljih napadaca kako ce se nositi. Regoje veceras polozio, ali ovo je samo pocetak da se ne zanosimo. U subotu odigrati isto ovako i uzezi bodove da bi ova pobjeda jos vise dobila na znacaju.
29.3. SVI U GRADACAC
29.3. SVI U GRADACAC
-
Vardu ne treba tjerati sve do mometna dok se ne pojavi bolja opcija za tu poziciju. On je na pocetku sezone igrao top, a i danas je izdominirao u sredini, ne moze on sa Zunom u istu recenicu.
Na jesen ga je i povreda dosta usporila, a vratio se u teenutku kada je komplet tim upao u svilio do te mjere da nam ni Rodri ne bi pomogao, a ne Vardo
Na jesen ga je i povreda dosta usporila, a vratio se u teenutku kada je komplet tim upao u svilio do te mjere da nam ni Rodri ne bi pomogao, a ne Vardo
Srce, čast i ponos!
-
Fino sam reko raznosimo Travnik.Mogli su još komotno minimalno 2 primiti.
Vidjet ćemo u Gradačcu šta i kako, bit će teško.Ne znam stvarno da ne možemo ni upola igrati na strani kao kod kuće, ali to je to iskustva sto nam fali u ekipi i taj kontinuitet među igračima što nemamo.Bod bi bio dobar da nas ne prestižu.
Vidjet ćemo u Gradačcu šta i kako, bit će teško.Ne znam stvarno da ne možemo ni upola igrati na strani kao kod kuće, ali to je to iskustva sto nam fali u ekipi i taj kontinuitet među igračima što nemamo.Bod bi bio dobar da nas ne prestižu.