NK Čelik
Re: NK Čelik
Kako pogubni rezultati za nas, sve kontra u pm
Otpisani Rahić se vratio u igru za opstanak a Tomislav se odvoji 6-7 bodova pobjedom u Olovu.
Bod kuci ne smijes izgubiti.
Otpisani Rahić se vratio u igru za opstanak a Tomislav se odvoji 6-7 bodova pobjedom u Olovu.
Bod kuci ne smijes izgubiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
A još i Travnik s ovim porazom Stupčanice. Bacati će se još više na glavu protiv nas jer s pobjedom hvataju priključak za 1.mjesto.
- BatistutA19
Rezultati su samo takvi ,ma svi su u igri osim Lukavca to je jasno ,svega ce ovdje bit ,mene vise strah od prljavi igri nego o kvalitetu timova.Kako cemo se mi snaci ne znam ali ovdje imas doktorskih klubova za ovaj rang a ispast ne smijemo ni po koju cjenu i moramo to dohvatit 9 mjesto,ispadanje je katastrofa i 3 koraka unazad ,interesovanje bi palo totalno da neko opot gleda Batone,Ljeseve i slicne.
Usvojit će se sutra na skupštini za ove pare, račun se neće odblokirat
Ko će onda bit kriv?
Ništa nam ne ide na ruku, direktni konkurenti uzimaju bodove , sudije nas povaljuju, manekeni pod ručnom. Težak period je pred nama , nadat se nekim vedrijim danima

Ko će onda bit kriv?
Ništa nam ne ide na ruku, direktni konkurenti uzimaju bodove , sudije nas povaljuju, manekeni pod ručnom. Težak period je pred nama , nadat se nekim vedrijim danima
Ne stigoh danas ispratiti, tek sad vidim rezultate

Racun ce se odblokirat kad povjerioci povuku svoje novce ko je blokirao ,a i ovi sto nisu ali opet ce to potrajat neko vrijeme.Milicajac je napisao/la: ↑23 ožu 2025, 18:45 Usvojit će se sutra na skupštini za ove pare, račun se neće odblokirat![]()
Ko će onda bit kriv?
Onako preventivno popišam se po crvenim kmerima iz SDP i Fudinim kerovima u skupštini ZDK.
Majku vam populističku tek danas sam skontao onu objavu Čelika od prije 4-5 dana.
Onaj ker Šabanović piše neće podržati jer Čeliku jedinom treba dati 3 miliona jer jedini je klub od značaja i nikome marke više POPULIZAM a u stvari neće glasati za Čelik da bi napakostio Kapkoviću iz Nemile što je napustio Fudinu stranku.
SDP ide korak dalje pa i press organizuje i vrsi pritisak kako je zakon loš i za jednokratnu upotrebu..
Govna politička populistička.
Ovo opstruisanje je sve u cilju da sutra SDA se ne moze hvaliti da su pomogli Čeliku. Nema tu 1% ljudi dobre iskrene namjere i ljubav ikakvu prema Čeliku.
Ipak se nadam da će skupiti 18 ruku.
Majku vam populističku tek danas sam skontao onu objavu Čelika od prije 4-5 dana.
Onaj ker Šabanović piše neće podržati jer Čeliku jedinom treba dati 3 miliona jer jedini je klub od značaja i nikome marke više POPULIZAM a u stvari neće glasati za Čelik da bi napakostio Kapkoviću iz Nemile što je napustio Fudinu stranku.
SDP ide korak dalje pa i press organizuje i vrsi pritisak kako je zakon loš i za jednokratnu upotrebu..
Govna politička populistička.
Ovo opstruisanje je sve u cilju da sutra SDA se ne moze hvaliti da su pomogli Čeliku. Nema tu 1% ljudi dobre iskrene namjere i ljubav ikakvu prema Čeliku.
Ipak se nadam da će skupiti 18 ruku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
To se odmah znalo sto se tice Kapkovica i Fude da ce biti kocnica. Najgore je sto se jebataju preko Celika. Prvi je uglavio svoj klub na bezobrazno veliki iznos, a drugi (odnosno njegova svita) ego manijak koji ne trpi odbijenice i da on nije zasluzan za nesto.
A onda imamo i SDP-SDA derbi....
Ma mrs svi u PM!!!!
Ma mrs svi u PM!!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa jel bila sjednica?phillies je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 12:16 To se odmah znalo sto se tice Kapkovica i Fude da ce biti kocnica. Najgore je sto se jebataju preko Celika. Prvi je uglavio svoj klub na bezobrazno veliki iznos, a drugi (odnosno njegova svita) ego manijak koji ne trpi odbijenice i da on nije zasluzan za nesto.
Ma mrs svi u PM!!!!
LimVo likČe
Zakazana je za 11:00, imaju cini mi se cetiri tacke dnevnog reda prije Celikove.bartoli je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 12:25Pa jel bila sjednica?phillies je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 12:16 To se odmah znalo sto se tice Kapkovica i Fude da ce biti kocnica. Najgore je sto se jebataju preko Celika. Prvi je uglavio svoj klub na bezobrazno veliki iznos, a drugi (odnosno njegova svita) ego manijak koji ne trpi odbijenice i da on nije zasluzan za nesto.
Ma mrs svi u PM!!!!
Evo sad gledam sastav Skupstine, u vezi potrebnih 18 ruku. Znaci SDA 11, SBB 2, DF 3 i samostalni Kapkovic i jos jedna s njim...to bi trebalo biti to. Mozda i Hdz sa dva glasa "pojaca" jos.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 24 ožu 2025, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Oko 13h će doći na red izglasavanje za Zakon o sportskim kolektivima od posebnog značaja
Jos nesto, Celiku je namjenjeno 600.000 KM koliko sam vidio u aktima Skupstine? Jbm li im sve lopovsko, ali daj sta das sad zasad.
Samo Čelik zenički !!!