NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
I Horic snosi odgovornost za ovih 6 golova u dvije utakmice. Osim samog pocetka, njegove igre nisu bile na nivou onoga sto ocekujemo i sto bi trebao biti (najbolji stoper lige).
Durmo je prosle godine bio na nivou, ove godine je odron. Koji god trener dodje, mora ici na klupu. Ono sto je pokazao u Bihacu je dno. Frajer nije mogao ni jednu loptu izbiti preko pola terena.
Vardo se isto tako nije sastavio sa loptom, a po logici nekoj bi trebao biti jedan od vaznijih igraca. Dok ne bude 100% fit, ne treba igrati vise od 15 minuta.
Marin je popravio kondiciju. Jos uvijek ima prostora za napredak, ali ono sto si uvijek siguran jeste da ce poginuti na terenu.
Sero jedini izgleda kao da zna sta zeli i sta moze. Ustvari, on pokazuje ovo sto bi trebali pokazati ovi gorepomenuti.
Durmo je prosle godine bio na nivou, ove godine je odron. Koji god trener dodje, mora ici na klupu. Ono sto je pokazao u Bihacu je dno. Frajer nije mogao ni jednu loptu izbiti preko pola terena.
Vardo se isto tako nije sastavio sa loptom, a po logici nekoj bi trebao biti jedan od vaznijih igraca. Dok ne bude 100% fit, ne treba igrati vise od 15 minuta.
Marin je popravio kondiciju. Jos uvijek ima prostora za napredak, ali ono sto si uvijek siguran jeste da ce poginuti na terenu.
Sero jedini izgleda kao da zna sta zeli i sta moze. Ustvari, on pokazuje ovo sto bi trebali pokazati ovi gorepomenuti.
-
Uprava veze sa životim nema sa ovim sportskim segmentom.Kakav Regoje, ok kao igrač ali kao trener ništa.Bolan ne možeš razmišljat srcem.Bio nasa legenda prije 100 godina i daj na silu guraj ga kao trenera. Ljudi moji sačekajte jos koji dan
odrješite malo kesu i stavite čovjeka koji ce dovesti svlačionicu u red.
odrješite malo kesu i stavite čovjeka koji ce dovesti svlačionicu u red.
Ne mogu Bihać komentarisati, ali protiv Goražda i generalno, pa skim Hora da drži odbranu brate dragi. Uđoše Vardo, Bajramović, Mašetić, pa to je čovječe treća liga. Vardo kad se pusti, ovaj klub će prodisati. Lično nemam ništa protiv momka, nego iskreno hem ti uzima potencijalno mjesto da dovedeš nekog veznjaka da ga računaš tu, hem ga ko nešto računaš ko stopera, a lik obični amater (pohvala naravno, posao i nogomet, zdrav život, al brate idi u Nemilu, ha ya). Vardo dok Čelik nije ušao u prvu ligu, imao 11 nastupa u istoj sa svojih koliko tad 25 godina jbt. Bajramović isto, Mašetić, mislim jel mi pravimo prvoligašku ili drugoligašku federalnu ekipu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 01:14 I Horic snosi odgovornost za ovih 6 golova u dvije utakmice. Osim samog pocetka, njegove igre nisu bile na nivou onoga sto ocekujemo i sto bi trebao biti (najbolji stoper lige).
Nadam se da će Regoje to utegnuti, prvo odbranu, mada sam skeptičan jer stvarno treba praviti pitu od govana. Nismo vidjeli Bratovčića na djelu, Hodžića bolje ne vraćati na stopera, slomi mu lik iz Jedinstva kičmu onim lažnjakom, na zadnjem veznom je pružao solidne partije, neka ga tu.
Moramo gurati igru na bekove i krila, tu smo na papiru najjači, Šero, Marin, Smajlović, Jusić, Džanković, Martinović, to mi je jedina nada da se može nešto napraviti u nastavku prvenstva.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Allgunsblazing
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da postoje navijaci Celika koji ozbiljno prate Celik i misle da UO ne zeli odrijesiti kesu. Ili da sve ulazu u dugove. Ljudi mi nemamo kese da je odrijesimo, imamo nesto sitno i to je to.
-
Ja mislim da je zadatak svake uprave da pronađu/ulože novac !?
Jestel vi pojedini glupi ili sta?RubikovaKocka je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 07:49 Ja mislim da je zadatak svake uprave da pronađu/ulože novac !?

Ljudi vam na presu detaljno objasne kako stvari stoje vi i dalje glavom kroz zid.
-
Zanimaju me rezultati igrači i teren.
Nista onda, ohladi koju godinu pa dodji opet na stadion, ako uopste i dolazis

-
Ne znam sta i taj kanton čeka vise sa raspodjelom, da ispadnemo? Oktobar? Novu godinu? Valjda se sada rasporedjuju novci da klubovi mogu ici lakše kroz početak sezone kao sto su danas u Sarajevu raspodjelili novce klubovima za sport.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa bas sto dolazis valjda znas kakva je situacija. Znas i sam koliko god da nadjes para kroz sponzorstva, da ti nisu operativna i da idu na dugovanja, pa tako ne vidim cemu prosipanje suplje...RubikovaKocka je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 10:53Pa upravo zbog toga sto redovno dolazim ovih 5 godina "stabilizacije" i pricam ti o ovome.
Ja mogu skontat ove padobrance iza kojih se kriju pojedini roditelji cija djeca su tarabe pa pljuju redom, pa i ove kokosare sto ne mogu podnjet da Celik bude klub od znacaja, gdje nema njih i njihovih klubova tu, al vas koji ste tu od pocetka ne mogu nikako....
To jos nije ni doĝovoreno koliko sam ja upratio,treba mislim sjednica da bude pa da se dogovore i onda uplate a to ce se taman razvuc do pocetka iduce sezone.
Zato je bitno oostat u ligi jer bice bolje lakse iduce ,kanton ,grad stisnut i onda da igramo ako nista lijep fudbal i da uzivamo bice i dobri ekipa i derbija
Ma niko nije rekao da cemo ispadti.
Jos je bodova u igri.
Samo po meni fali iskustva tesko ce ova djeca moci sa ovim krkanima da se nose.
Al nije kraj svjeta i ako se ispadne
Jos je bodova u igri.
Samo po meni fali iskustva tesko ce ova djeca moci sa ovim krkanima da se nose.
Al nije kraj svjeta i ako se ispadne
-
Možda bi mogla uprava od ovog partnera akademije da dogovori pozajmicu.Ovo od kantona mislim da to nece tamo do maja leći.