Oni svaki drugi vikend igraju na njemuAllgunsblazing je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 14:25 Teren je bio i nama i njima takav. Oni pokazali vise zelje. Kvalitet je upitan u obje ekipe.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
-
Semir Pezer je slobodan trener, sinoć dobio otkaz u NK Doboj Istok, što da ne.
Ako je kod njih dobio otkaz znaci da kur.cu ne valjaRealMadrid je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 15:06 Semir Pezer je slobodan trener, sinoć dobio otkaz u NK Doboj Istok, što da ne.
LimVo likČe
Noge mi se odsijekle kad sam procitao naslov ovo celik nece igrati protiv travnika
LimVo likČe
16.000.000 km klub duzan bio,jel to sad veci dug od 16.000.000 km??? Kakve sve nebuloze pisete ljudi? Uprava je vrhunska kao i Robijasi i simpatizeri,ali su vecina igraca pretanki i za DLC a kamo li za FL a trenutno su kod nas u rosteru. Ima sigurno 6 - 7 momaka u timu koji su nizašta!
Boriti se i igrati na terenu za svaku loptu,za svaki bod. Samo vecim zalaganjem ekipa bi bila duplo jaca na terenu i vise bi bodova osvajala. Podrska ne smije izostati i od mene nece ni izostat kako navijačka tako i matrejalna!
Večeraa ili sutra dobijamo novog trenera, par imena su u igri, ali najviše šanse ima jedan naš bivši igrač koji je za kratko vrijeme u klubu zbog svoje igre pobrao simpatije publike 

Jel proces oporavka kluba zavrsen? Ni u kojem slucaju. Zar ste vi zaista mislili da ce rezultati tima ici stalno uzlaznom putanjom? Pored ovakvih finansijskih tegova koji su nas pritisli, i kad je dotok novca osim sponzora, umanjio i kroz clanarine. Objave za vjernog igraca i 12. igraca su itekako urijedile. UIO sjedi na racunu i bere pare od sponzora, koje su mogle biti upotrijebljene za pojacanja i kvalitetniji igracki kadar.
Imaju obecanja, te od kantona te od Grada...ali obecanja ne placaju igrace, nit su obecanja politicara neki veliki garant (pogotovo u BiH) da ce obecano zaista biti i ispunjeno.
Ljudi, skontajte se koji su vam prioriteti vezano za Celik? Ako su to samo rezultati koje ekipa postize na terenu, onda smo dzaba krecili i nista nismo naucili iz proslosti. Ova Uprava je jasno stavila do znanja da cemo "se pokrivati koliko je jorgan dug" i da nece biti nekih nesuvislih zaduzivanja zarad sportskog rezultata, a koja bi indirektno donijelo Celiku kao klubu jos vecu dubiozu i bila omca oko vrata.
A u jednu ruku, da nas je krenuo maler, i jeste vala. Pored svih prepreka oko deblokade racuna, pa ti novac od sponzora uzima UIO, manje para u kasi opcenito, i kao slag na kraju dodje ovo skracenje lige. Da nije ove godine famozno skracenje, nikakav problem Celik ne bi imao sto se tice opstanka. Ali tako je kako je, valja nam se boriti.
U krajnjem slucaju, da se desi na "najcrnji scenario" pa se vratimo u DLC, pa sta? Nama je pratiti i navijati za Celik, jer mi drugog kluba nemamo (valjda?). Borili smo se za ovaj i ovakav Celik, zar cemo sad da okrenemo ledja? Samo zenicki do kosti....
@Eugen
Jel to Regoje ili Milosevic
?
Imaju obecanja, te od kantona te od Grada...ali obecanja ne placaju igrace, nit su obecanja politicara neki veliki garant (pogotovo u BiH) da ce obecano zaista biti i ispunjeno.
Ljudi, skontajte se koji su vam prioriteti vezano za Celik? Ako su to samo rezultati koje ekipa postize na terenu, onda smo dzaba krecili i nista nismo naucili iz proslosti. Ova Uprava je jasno stavila do znanja da cemo "se pokrivati koliko je jorgan dug" i da nece biti nekih nesuvislih zaduzivanja zarad sportskog rezultata, a koja bi indirektno donijelo Celiku kao klubu jos vecu dubiozu i bila omca oko vrata.
A u jednu ruku, da nas je krenuo maler, i jeste vala. Pored svih prepreka oko deblokade racuna, pa ti novac od sponzora uzima UIO, manje para u kasi opcenito, i kao slag na kraju dodje ovo skracenje lige. Da nije ove godine famozno skracenje, nikakav problem Celik ne bi imao sto se tice opstanka. Ali tako je kako je, valja nam se boriti.
U krajnjem slucaju, da se desi na "najcrnji scenario" pa se vratimo u DLC, pa sta? Nama je pratiti i navijati za Celik, jer mi drugog kluba nemamo (valjda?). Borili smo se za ovaj i ovakav Celik, zar cemo sad da okrenemo ledja? Samo zenicki do kosti....
@Eugen
Jel to Regoje ili Milosevic

Samo Čelik zenički !!!
phillies je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 17:36 Jel proces oporavka kluba zavrsen? Ni u kojem slucaju. Zar ste vi zaista mislili da ce rezultati tima ici stalno uzlaznom putanjom? Pored ovakvih finansijskih tegova koji su nas pritisli, i kad je dotok novca osim sponzora, umanjio i kroz clanarine. Objave za vjernog igraca i 12. igraca su itekako urijedile. UIO sjedi na racunu i bere pare od sponzora, koje su mogle biti upotrijebljene za pojacanja i kvalitetniji igracki kadar.
U krajnjem slucaju, da se desi na "najcrnji scenario" pa se vratimo u DLC, pa sta? Nama je pratiti i navijati za Celik, jer mi drugog kluba nemamo (valjda?). Borili smo se za ovaj i ovakav Celik, zar cemo sad da okrenemo ledja? Samo zenicki do kosti....100 %
@Eugen
Jel to Regoje ili Milosevic?
Jeli Regoje, nemoj bgt, Gorazde ga otjeralo, a i kod nas kad je igrao znam licno kad nisu plate bile kako treba malo odmah proda utakmicu.
Vjerovatno nije u opticaju, ali volio bih vidjeti Djurbuzovica. Ne znam zeli li on doci u Celik i ima li uopce mogucnosti da se povezu, ali od trenutno slobodnih BiH trenera djeluje mi kao bolje rjesenje.
- AmarAmarOsimOsim
Sablja je slobodan od sinoć. Nije skup, moja preporuka je da krenete po njega, on ima energiju koja nedostaje Čeliku.
Prizivao sam Sablju prije Zaimovića, ali ništa od toga, više volimo ispasti nego plavo govance da kroči na BilinoAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 18:15 Sablja je slobodan od sinoć. Nije skup, moja preporuka je da krenete po njega, on ima energiju koja nedostaje Čeliku.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Stvarno nemam nikakve ideje za trenera ni ko je u igri ni ko bi bio najbolje rijesenje ali vidjet cemo ko ce bit pa onda nesto reci vise.
Ma lahko je rec sta ako.ispadnemo nije kraj ,tacno da nije kraj nit moze bit ali je ti ocekuj pad u podrsci i sa tim se treba pomirit ,ja garantujem sad ponovni izlet u DLC da bi bio duplo manje podsijecen nego onda ali u opstanak vijerujem o tome necu ni pomislit.
Kad je utakmica sa Travnikom da li se zna a mislim dnevni termin da je bolji puno i jos je hladno i Ramazan tako da ne bi mogli prije 19 h sto je po meni i kasno i dodas sva ova desavanja oko kluba ne bi bilo pametno mada i ne ocekujem vise od 1000 kako god
Travnika pokusat pobijedit kako god se zna i umije.Ima jos puno do kraja, jedna gostujuca pobjeda mjenja puno toga ali moraju svi shvatit ozbiljno ovo i uprava i treneri i igraci i navijaci i svi zajedno do kraja i izborit taj opstanak.
Ma lahko je rec sta ako.ispadnemo nije kraj ,tacno da nije kraj nit moze bit ali je ti ocekuj pad u podrsci i sa tim se treba pomirit ,ja garantujem sad ponovni izlet u DLC da bi bio duplo manje podsijecen nego onda ali u opstanak vijerujem o tome necu ni pomislit.
Kad je utakmica sa Travnikom da li se zna a mislim dnevni termin da je bolji puno i jos je hladno i Ramazan tako da ne bi mogli prije 19 h sto je po meni i kasno i dodas sva ova desavanja oko kluba ne bi bilo pametno mada i ne ocekujem vise od 1000 kako god
Travnika pokusat pobijedit kako god se zna i umije.Ima jos puno do kraja, jedna gostujuca pobjeda mjenja puno toga ali moraju svi shvatit ozbiljno ovo i uprava i treneri i igraci i navijaci i svi zajedno do kraja i izborit taj opstanak.
On ti ubrzo pravi transfer u saudijski Al Rahmetile, pa 69 godina ima kakvo najbolje rjesenje...Rz88 je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 18:03Vjerovatno nije u opticaju, ali volio bih vidjeti Djurbuzovica. Ne znam zeli li on doci u Celik i ima li uopce mogucnosti da se povezu, ali od trenutno slobodnih BiH trenera djeluje mi kao bolje rjesenje.
I onda mene pljuju kad anketu normalnih trenera postavim