NK Čelik
Re: NK Čelik
Ne napravit gresku i otjerat Zaimovica, hladne glave razmisliti o svemu.
Dva najbolja igraca nam nisu igrala, polahko.
Vidit jos protov Travnika i Zvijezde sa prvim sastavom kako ce proci.
Nemamo adekvatnu zamjenu, mozemo onda samo silit nesto, a mislim da stvarno u njemu ima nesto da ima adekvatne igrace.
Sa onakvom igrom u Gorazdu i pristupom se moze ostati glat.
Evo dobise npr danas Tuzlu u gostima.
Dva najbolja igraca nam nisu igrala, polahko.
Vidit jos protov Travnika i Zvijezde sa prvim sastavom kako ce proci.
Nemamo adekvatnu zamjenu, mozemo onda samo silit nesto, a mislim da stvarno u njemu ima nesto da ima adekvatne igrace.
Sa onakvom igrom u Gorazdu i pristupom se moze ostati glat.
Evo dobise npr danas Tuzlu u gostima.
Nek si ti Dino parmaku jedan napisao 3 metra izvjestaj o Zaimovicu a o utakmici ni 3 recenice! Sta ti bolan znas jel bit il ne bit,koji si ti faktor? Utakmicu nisam gledao a i gdje bi kad nema prijenosa,vjerujem i znam da smo talasike i trube al opet mora se izgurat ovo kako god! Sta sad i da Zaimovica nogiras sta si dobio? Da ti opet Durmo brani a odbranu ti cine Bajramovic i Vardo!
Mi nismo u situaciji da tjeramo sad trenera, boljeg tesko da nadjemo a ko god bi dosao ne bi bilo neke velike promjene. Nek Zaimovic i igraci daju sve od sebe pa nadamo se najboljem
- asimdemineri
Samo nek se sve gura pod tepih 

-
Ma ne smije biti govora o otakazu Zaimovicu. Ako mu se da otkaz nema ga ko zamijeniti a da moze biti koliko toliko adekvatan. Neki novi Damjanovic nam stvarno ne treba u ovom trenutku. Donio je Zaimovic dosta dobrih stvari u igri, ali se nazalost ne vidi na rezultatima, eto Gorazde od prosle sedmice cist primjer toga.
Ekipa je neravnomjerno sklopljena, na jednog dobrog idu dva losa, a onda imaju i ovi ko Durmo recimo, jednostavno nekonstantan momak. Zna svasta odbranit, a onda danas primi sa 30 metara. Sve te okolnosti kad se spoje dobijemo ovo.
Protiv Travnika moramo poginut za tri boda
Ekipa je neravnomjerno sklopljena, na jednog dobrog idu dva losa, a onda imaju i ovi ko Durmo recimo, jednostavno nekonstantan momak. Zna svasta odbranit, a onda danas primi sa 30 metara. Sve te okolnosti kad se spoje dobijemo ovo.
Protiv Travnika moramo poginut za tri boda
Srce, čast i ponos!
-
Pa nemas koga drugog kriviti nego upravu tako to hoda svugdje to je tako oni su najodgovorniji i to je to.Oni snose odgovornost što smo u ovoj situaciji i oni su ti koji se moraju pravdati, neće Vardo.Bila je pauza nista se nije uradilo još si gori i to je to.
- Allgunsblazing
Sta ocekujemo time sto cemo nekog okriviti?
Jednostavno nema zelje. Zasto? Kako? To je pitanje svih pitanja. Pod svaku cijenu odblokirati racun. Ovako ne mozemo funkcionisati.
Jednostavno nema zelje. Zasto? Kako? To je pitanje svih pitanja. Pod svaku cijenu odblokirati racun. Ovako ne mozemo funkcionisati.
-
Uprava mora snositi odgovornost za negativne stvari podjednako kao što dobiju pohvale za pozitivne stvari. Šta sad trebam šutit što se borim za opstanak a pljeskati za akademiju i vraćene dugove. Pa svi bi tako da imaš nagrade za pozitivno a odgovornost da neko drugi preuzme.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 ožu 2025, 17:42 Sta ocekujemo time sto cemo nekog okriviti?
- BatistutA19
Utakmicu nisam nista pratio osim rezultata ,vidio sam vodili smo i neko pise gol nam ponisten kad i kakav neznam.,ne znam ni sastav koji je igro .
Bice zajebana sezona kako god a Zaimovicu opet podrska jer nemas ti koga ni dovest a ni vremena a sto se tice uprave podrska ko bi njih zamjenio da odu ..Sretno nam i idemo dalje i mora se podrzat ovo kakvi god da si i osigurat opstanak a ispadanje ravno katastrofi
Bice zajebana sezona kako god a Zaimovicu opet podrska jer nemas ti koga ni dovest a ni vremena a sto se tice uprave podrska ko bi njih zamjenio da odu ..Sretno nam i idemo dalje i mora se podrzat ovo kakvi god da si i osigurat opstanak a ispadanje ravno katastrofi
-
Gledavši realno vi osim gola na početku nakon greške našeg golmana ništa uradili niste. Gol koji je poništen manje vise moguće da je ofsajd bio. Sudjenje je bilo 50-50 ni nama ni vama. Realno ove sezone od ekipa sto su gostovale u Bihaću ste vi jedna od najslabijih.
-
Ti se tek sad sjetio.Ovde kad je neko znao prigovoriti upravi gdje se vidilo prije pola godine da ces se borit za opstanak ili klocevima od igrača ti ovde si znao branit neodbranjivo.Na to se trebalo kontati prije početka zimske pauze.Porezna nam je već skidala novac, znalo se da neces dobiti odma pare od kantona i grada i da neces ima za kore hljeba.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 ožu 2025, 17:42 Sta ocekujemo time sto cemo nekog okriviti?
-
Jedina solucija je posudba novca da se momentalno odblokira račun i kroz par mjeseci kada legne novac od kantona vratiti taj novac da li uz manju kamatu ili ne to je do strana koje se dogovore.Ista stvar koju je uradila Borussia Dortmund kada je mogla bankrotirati pa kada je od Bayerna posudila.
Rjesenje moraju traziti da se odblikira račun momentalno ili neka sjede i neka se uzdaju u Zaimovićevu izjavu.
Rjesenje moraju traziti da se odblikira račun momentalno ili neka sjede i neka se uzdaju u Zaimovićevu izjavu.
Odlazak Anesa Masica cemo dobro osjetit uprava je povukla katastrofalan potez sto se tice Masica on je cinio prevagu imao je kvalitet znao je ofulat ali znao je igrat fudbal i dizao nas da ne budemo na dnu ovo s…e od igraca nece niko ni uzet da trenira morao bi bit lud trener ovo je samo da se sramotis zbog tog neka Zaimovica nek pregura ovi sezonu.Mi pod hitno moramo imati nekog za taj sportski segment,postali smo kontener koji god menadzer nema ekipu za svog igraca posalju ga nama ovi nasi prihvate jednostavno ne ozbiljno shvatam ja da je cilj finansije al moras imat i neki sportski rezultat.Sad ce njih bruka skocit branit upravu bla bla bla cinjenicno stanje je da su jadni i ne gledivi
Stani prije godinu jedini krivac je bio Damjanovic kako je pickica kako ne moze motivirat sam igrace da donesu bodove sa gostovanja ali ipak lik nas ostavi u ligi
Godinu dana kasnije Zaimovic velemajstor a uprava kriva.
Hmmmm
Godinu dana kasnije Zaimovic velemajstor a uprava kriva.
Hmmmm